Tuoreen kansanedustajan ja entisen rauhanneuvottelukonsultin antisemitismi herättää kylmiä muistoja Israelissa

Eilinen Jerusalem Post sai (toivottavasti) muutamia aivosolmuja avautumaan Suomessa: Rauhankonsulttina Lähi-Idässä tsombailleen Hussein al-Taeen kaksoisrooli Iranin pappisjohtoa symppaavana Israel-vihaajana ja samaan aikaan Martti Ahtisaaren perustaman konfliktienratkaisu-puljun pääedustajana Irakissa, nyttemmin myös demarien kansanedustajana, ei näytä hyvältä Jerusalemin prespektiivistä. Ilkeämieliset kansankyynikot Esson baarissa jo kyselevät, millaiset arvopohjalliset on Antti Rinteen omissa kalosseissa?

Efraim Zuroff Simon Wiesenthal -Keskuksen Jerusalemin toimistosta otti kantaa suomalaiseen ”myrskyyn vesilasissa” kysymällä ”miten tämä antisemiitti on voinut toimia rauhansäätiö-CMI:n tehtävissä ja tulla valituksi Suomen parlamenttiin?” Kysymys on aiheellinen, -jopa aiheellisempi kuin Antti Rinteen boikottiin-julistamien Perussuomalaisten puheenjohtajalle Jussi Halla-aholle esitetyt tivaamiset jonkin varavaltuutetun kyseenalaisista fb-päivityksistä jonkun tunteita kuohuttaneet ”yksityistapauksen” tiimoilta.

Kansalaisaktivisti Anter Yasan jaksaminen ansaitsee hatunnoston: Hän paljasti aiemmin jopa entisten demaripresidenttien kyljessä roikkuneen ”lelusetä” Rami Adhamin piiloislamismin, ja nyt tämän irakilaiset juuret omaavan rauhanmiehen ja Iranin pappisjohdon välisen synergian. Iranin shia-islamistisen johdon toistuvat lausunnot Israelin valtion tuhoamisesta, puhujasta riippuen joko uudella intifadalla tai sitten ihmeaseella, tekevät ymmärrettäväksi israelilaiset reagoinnit shia-radikalismin ilmaantumiseen Suomeenkin.

Paljastuneet islamistit ovat saattaneet ensin kiistää, ja sitten myöntää vähätellen, sanomisiaan mutta tapahtuneeksi tosiasiaksi jää teokraattiseen Iraniin poliittisesti sitoutuneen henkilön uranrakentaminen suomalaisessa puolueessa. Harvoin on minkään suomalaisen puolueen asema suurimpana eduskuntapuolueena ollut yhtä mielenkiintoisen henkilön varassa. Rinne tarvinnee arvopohjallisten lisäksi myös abtibakteeriset ”hajunsyöjät”.

Luettavaa aiheesta:

Kurdiaktivisti väittää: Kansanedustajan nimi on eri kuin on kerrottu

Kirjallinen kysymys: ”Syyrian sisällissotaan osallistuneiden Suomen kansalaisten oikeus sosiaaliturvaan” (2013), demari kysyi, ministeri vastasi

Iranin ilmavoimien komentaja maanantaina: Olemme valmiit tuhoamaan Israelin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top