Turkin tukemat paramilitaarit saartaneet kylän, pakottavat asukkaat kääntymään islamiin

Syyrian tapahtumia seuraava ihmisoikeusjärjestö ilmoitti viime viikon torstaina (17.12.) ikävästä, mutta valitettavan tyypillisestä, tapauksesta Aleppon maaseudulla: Turkin tukemat Syyrian hallitusta vastustavat joukot ovat piirittäneet jezidi-vähemmistön asuttaman kylän, ja estävät elintarvikkeiden kuljetukset, -elleivät asukkaat käänny islamiin.

Turkkilaisten joukkojen miehittämän Afrinin kaupungin eteläpuolella sijaitseva Basofanin kylä on ollut saarroksissa joulukuun alusta alkaen. Basofanin 3500:sta asukkaasta on jäljellä vain 200 jatkuvan häirinnän ja pelottelun takia. Turkin tukevat miliisit ammuskelevat ihmisten asuintaloja öisin ja iltaisin, ja ylläpitävät pelon ilmapiiriä. Uskonnollisen toiminnan harjoittaminen on kylän jezidi-asukkaille tehty mahdottomaksi.

Kyläläinen, joka on jo muuttanut pois, kertoi uutispalvelu North Pressille, että paramilitaarit sieppasivat tänään (24.12.), siviilihenkilön nimeltä Ghazala Mannan Salmo, 40v, yhdessä poikansa ja tyttärensä kanssa, ja heidät vietiin tuntemattomaan paikkaan. Hallitusta vastustavat joukot aikovat tuhota kylän koulurakennuksen ja rakentaa sen paikalle moskeijan. Kyläisiä peloitellaan pois, tarkoituksena antaa heidän talonsa ja viljelyksensä muualta Syyriasta tuotaville islamismin kannattajille ja sunneille.

Turkin miehityshallinto Pohjois-Syyriassa rikkoo sodankäynnin normeja koskevia kansainvälisiö sopimuksia, jotka kieltävät miehitysvaltaa ryhtymästä toimiin miehitetyn alueen väestöolojen muuttamiseksi. Basofanissa toimivien paramilitaarien kerrotaan kuuluvan sunni-islamistiseen Sham-legioonaan, jolla väitetään olevan siteitä Muslimiveljeskuntaan (Muslin Brotherhood).

Turkki kuuluu eurooppalaista arvopohjaa kunnioittavien valtioiden puolustusliittoon NATO:on ja on ehdokkaana Euroopan Unionin jäseneksi. Syksyllä 2019 sekä Yhdysvallat että Venäjä antoivat Turkin islamistipresidentti Recep Tayyip Erdoganille vihreätä valoa tämän hyökätessä Pohjois-Syyriaan. Kuluvana syksynä Erdogan masinoi sodan Kaukasiaan, Venäjän takapihalle. Eräissä EU-maissa Turkin rahoittamat radikaali-islamilaiset imaamit ovat vaatineet ristien poistamista kirkkorakennuksien julkisivuilta.

3 Comments

 1. Epäloogista olisi - lienee globalistimedian valeuutinen
  24.12.2020 20:24

  Tämä uutinen vaikuttaa herkulliselta nostattaen vihaa uskontojen detaljieroille rakentaen, mikä lienee alkuperäisen uutislähteen tarkoitus, mutta tuskinpa se uutinen maukkaudesta huolimatta totta on. Konflikti liittynee itsenäisïä maita kannattavan verkoston taisteluun globalistien maailmankaappausverkostoa vastaan, eikä maiden väliseen tai uskontojen väliseen juupas-eipas-kinasteluun. Tuskinpa Turkissakaan edes uskotaan ihmisten vaihtavan uskomuksiaan pakottamalla, saatikka että sellainen yritys johtaisi Turkille myönteisiin seurauksiin. Selvinnee noin maaliskuusta 2021 alkaen mistä missäkin konfliktissa maailmalla on / oli oikesti kyse, kun maailman globalistieliitti on koottu Gitmoon ja pahimmat Grönlannin jään alaiseen bunkkeriverkostoon vastaamaan sotaoikeudessa rikoksista lapsia ja ihmisyyttä vastaan.

  Vastaa
  1. Minä
   25.12.2020 02:25

   Eipä tuo pakottaminen uskonnon vaihtoon olisi lainkaan ensimmäinen kerta. Sitä ovat mm. islaminuskoiset tehneet valloitettuaan uusia alueita valtansa alle kautta historiansa, elleivät ole alistaneet orjiksi tai lyhentäneet kehon pituutta.

   Vastaa
   1. Musujen ÄO todellakin jotain 70
    29.12.2020 13:22

    Mutta osoittaa vain kuinka lapsellisen tyhmiä ovat. Se että sanoo nyt kääntyneensä (pakotettuna) islamiin ei todellakaan tarkoita sitä, että henkilö sisimmässään muuttuisi joksikin musuksi.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top