Turkki raivostui EU:n hijab-kiellosta

Euroopan unionin tuomioistuin päätti äskettäin, että työnantaja voi kieltää työntekijää käyttämästä uskonnollisesti julistavaa vaatekappaletta työtehtävässään. Tänään kuulemme Turkin  reaktion.

Luxemburgissa sijaitsevan EU:n tuomioistuimen (EUT) torstainen (15.07.) päätös ymmärretään musliminaisten käyttämään peittävään huiviin tms. kohdistuvaksi, ja Turkin ulkoministeriö ilmoitti tänään pitävänsä sitä ”uskonnonvapautta selkeästi rikkovana”. EUT:n päätöstä perusteltiin yritysten tarpeella antaa itsestään asiakkaille puolueeton kuva.

Lauantaina (17.07.) Turkin viestintäjohtaja Fahrettin Altun jopa syytti EU:ta rasismista: ”Tämä väärä päätös laillistaa rasismin”.

Luettavaa:

12 Comments

 1. pöh
  18.7.2021 14:54

  Turkki on sellainen islamistinen kehitysmaa, että sen ympärille pitäisi rakentaa korkeat muurit, ja kieltää matkustaminen kumpaankin suuntaan. Ja eläköön siellä keskenään rauhanuskonsa kanssa.
  Tunkevat sieltä ”pakolaisia”(islamisteja) eurooppaan, ja typerä EU vielä maksaa siitä miljardeja.

  Vastaa
 2. juha II
  18.7.2021 15:07

  Totta kai tuo vesikauhuinen koira sai raivokohtauksen, mutta ei hätää onhan Euroopalla mummo merkel!

  Vastaa
 3. puolueeton
  18.7.2021 15:14

  Jos muuttaa kulttuurista toiseen on sopeuduttava. Turkin tarkoitus on islamisoida EU omien etujensa varmistamiseksi, ja sehän on jo alullaan, vaikka moni muuttaja on jo luopunut islamista jopa henkensä uhalla.

  Vastaa
 4. Obelix
  18.7.2021 15:16

  Miksei tästä hemmetin vasurien nuolemasta syfilisaatiosta, eli ällörikkaiden EU:sta löydy edes muutamaa merkittävää kuningasta, pääministeriä -tai presidenttiä, jotka sanoisivat tuolle öykkärille vastapalloon, että: jaaha, jaaha jaaha….vai niin, vai niin, vai niin – heitä pelle jo voltti ja lopeta toi pullistelu, tai saat pataan kunnolla – sinä ja kaikki kaverisi rajan kummallakin puolella. Tarkoittaen samalla; että voidaan se raja avata täältäkin sinnepäin, niistä rajamuodollisuuksista välittämättä!

  Ps. Tuskin koskaan, mikään on keljuttanut EU-kansalaisia niin paljon, kuin munattomien, omien EU-päättäjien munattomuus salafisteja yms. kohtaan, samaan aikaan, kun omat EU-päättäjät alistavat omia kansalaisiaan taloudellisesti salafistien ja ällörikkaiden hyväksi!

  Vastaa
 5. Poliittinen vaatekappale
  18.7.2021 15:16

  Ei nyt sekoiteta soppaa liikaa. Hijab ei ole uskonnollinen vaan poliittinen vaatekappale. Naiset osoittavat sillä alistumistaan islamille ja samalla olevansa islamistien suojeluksessa. Ja kaduilla kulkiesaan ne osoittavat että näillä kaduilla vallitsee islamilaiset lait. Se on siis poliittinen vaatekappale jolla osoitetaan valloitetut alueet.

  Muslimeja ei käsketä peittää kehoaan. Iso osa Aasian kansoista on muslmeja mutta eivät he peitä kehoaan. He kulkevat bikineissä ja minimekoissa kuten lähi-idässäkin kuljettiin aikoinaan. Sitten tulivat islamistit ja tuho oli totaalinen. Sitä kuitenkin ihmettelen aina että miksi ne ihmiset jotka vielä -70 ja osin -80 luvuillakin elivät sitä hyvää aikaa, amerikan ja euroopan tavoin, miksi ne eivät nousseet vastarintaan kun islamistit aloittivat älämölön? Niiden olisi pitänyt puolustaa isänmaataan romahtamasta keskiajalle ja takaisin serkusavioliittoihin.

  Vastaa
  1. Snif
   18.7.2021 15:54

   Kerroppas herääkö suomi ikinä, voin taata että ei, kohta tätä maata ei johda suomaliset vaan eu ja islamistit, suomen kansa on nykyään munattomia lampaita jotka uhoaa vain ja ainostaan netissä.

   Vastaa
 6. OnneaVaan
  18.7.2021 15:45

  Turkkilaisilla on oikeus mielipiteeseensä ja mitä siitä välittämään. EU:ssa on omat ajatukset ja Turkkilaiset tyytyköön siihen. Tiestysti voivat yrittää tulla tänne ohjeistamaan asioissa, mutta rajalla annetaan lähtö takaisin…

  Vastaa
 7. Anna-Maria Korhonen
  18.7.2021 18:26

  Hijab on ymmärtääkseni käytössä kaikkialla islamilaisessa maailmassa, ei vain Turkissa. Miksi EUT:n päätöksestä triggeröityi vain Turkin sulttaani. Onko Eurooppa antanut sille ymmärtää liikoja vuosikymmeniä käydyillä neuvotteluilla EU-jäsenyydestä? Jos näin on, olisi EU kannattanut alunalkaenkin pitää valkoisten kristittyjen ja rationalistien kerhona. Erdogan kutsuu ja on jo kutsunut kohta muslimikaverinsa juottamaan kamelinsa Tonavalle ja sitten on jo kiire herätä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   18.7.2021 19:05

   Olli Rehn haluu Erdo-kaanin porukat EU:hun. Saamme Sipilän takaisin, -ja les-talibaanit.

   Vastaa
 8. AA! poliisi!
  18.7.2021 19:36

  No. Vieläkö Suomessa on kehitteillä poliisiin muslimit ja hijabit? Kyllä se siitä. Eli mädätys onnistuu kyllä.

  Vastaa
 9. paula koivuhalko
  19.7.2021 05:38

  onko siis rasismia jos naisia ei saa alistaa?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   19.7.2021 11:08

   On, ilmeisesti. -Äläkä unohda mainita silpomista ja seksiorjakauppaa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top