Turun kaupungin vanhuspalveluyksikössä väkivallanteko: Toinen uhri menehtyi

Lounais-Suomen poliisi tutkii Turun kaupungin vanhuspalveluyksikössä tiistai-illalla tapahtunutta väkivallantekoa. Väkivallanteolla on kaksi uhria, joista toinen menehtyi saamiinsa vammoihin.

Poliisi on käynnistänyt esitutkinnan Kurjenmäkikoti 2:ssa myöhään tiistai-illalla (07,09.) tapahtuneesta väkivallanteosta. Väkivallan kohteeksi joutui kaksi vanhuspalveluyksikön asukasta, joista toinen on menehtynyt. Toinen uhri sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Poliisi tutkii tässä vaiheessa asiaa tappona ja törkeänä pahoinpitelynä, mutta rikosnimikkeet voivat vielä muuttua tutkinnan edetessä. Teosta epäillään saman yksikön asukasta. Hänet on siirretty pois Kurjenmäkikodista. Esitutkinta on alkuvaiheessa, joten poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi asiaa enempää. Kurjenmäkikoti 2 on Turun kaupungin vanhuspalveluyksikkö ja se sijaitsee Kurjenmäen sairaala-alueella.

4 Comments

 1. juha II
  8.9.2021 23:40

  Turku on läpikorruptpoitunut kaupunki, josta presidentti Sauli Niinistö on kotoisin tai ainakin sen ”kinkeripiiristä”!

  Vastaa
 2. murre iisakki riepunen
  9.9.2021 08:44

  Turussa , kuten muuallakin henkilökunnan suita yritään tukkia, väkivallanteot, uhkailut jne pyrittävä pitämään vain talon asioina. Turussa kapungin päättäjien vähättelevät lausunnot ongelmista osoittavat varsinaisen ongelman syyt. Henkilönkunnan kertomat kauhutarinat joihin he päivittäin joutuvat pyritään vesittämään ja olan kohauttelulla sivuutetaan nopeasti.
  Suuruudenhulluuden oireyhtymää poteva kaupunki sortukoon Aurajoen saasteiseen veteen.

  Vastaa
  1. juha II
   9.9.2021 20:42

   Kuinka voi olla mitenkään mahdollista, että vanhustenhoidossa voi olla jatkuvaa väkivaltaa? Mitä hiton porukkaa siellä on ?

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    9.9.2021 21:15

    Kouluissakin tapellaan päivittäin, ja koulujen alueella liikkuu tuntematonta väkeä. Syytä ei tiedetä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top