Turussa Runosmäen koululla palon alku

Tulipalo Runosmäen entisellä koululla Turussa on sammutettu, ja palokunta poistuu paikalta

Palomestari Timo Saaren mukaan palo on alkanut rakennuksen sisältä, mutta ei ehtinyt levitä. Verhoja on ollut tulessa, sanoo mestari. Palon syttymissyy voi liittyä luvattomaan liikkujaan, jollainen on voinut olla rakennuksessa.

2 Comments

 1. Pekka ja Pätkä
  24.4.2019 20:53

  Noin niinku asian vierestä.

  Extrauutisilla näyttää olevan laaja kirjoittajakaarti, mikä olisi menneinä aikoina ollut merkki luotettavuudesta ja asiantuntemuksesta, mutta ajat ovat muuttuneet.

  Nykyään henkilöitä vastaan hyökätään usein sillä perusteella kenen kaveri hän on. Tästä taas seuraa ajatus, että laaja toimittajajoukko rajoittaa sanomisen vapautta julkaisussa. Eli, jokaisen jutun on oltava sellainen, että yksikään toimittajista ei ”pahoita mieltään” kirjoituksesta, eli pienimmän yhteisen tekijän mukaan mennään.

  Seurauksena saattaa olla, että julkaisun resurssit käytetään toinen toisensa kyttäämiseen, että kukaan toinen ei sano mitään sellaista, josta joku toinen voisi (mahdollisesti) loukkaantua.

  Ei mulla muuta.

  Vastaa
  1. Alkiolainen
   25.4.2019 13:33

   Olen huomannut samaisen. Extran kirjoittajien lisäksi täytyy heillä varmaan olla taustalla toimivia ”mahdollistajia?”

   Jotenkin lukiessani artikkeleja täällä olen huomannut, että kirjoittajien mielipiteille on annettu vapautta hienosti, senvarta paljon eri asioissa näköjään tuodaan julki eri näkökantoja. Asiasta enempää tietämättömänä voin vain seurata mielenkiinnolla.

   Raikas ilmestys extra on kuitenkin mediakentällä, joten kiitokset teille tekijöille.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top