Turun saaristossa vakava veneilyonnetomuus – kaksi loukkaantunut kriittisesti

Seilin saaren pohjoispuolella on sattunut vakava vesiliikenneonnettomuus.

Moottorivene ja purjevene ovat törmänneet toisiinsa. Onnettomuudessa on loukkaantunut neljä vakavasti, joista kaksi kriittisesti, kertoo meripelstusjohtaja Anssi Somppi. Onnettomuudessa on mukana yhteensä kehdeksan henkilöä.

Kriittisesti loukkaantuneita kuljetetaan parhaillaan maihin ja jatkohoitoon.

Päivitys 17:15 Anssi Somppi Merivartiosta kertoo eXtralle, että tietojen tarkennuttua on käynyt ilmi purjeveneessä olleen kuusi henkilöa ja moottoriveneessä kaksi. Loukkaantuneiden tilasta ei vielä ole tarkempaa tietoa. Onnettomuuden tutkinta on siirretty poliisille. Poliisi tiedottaa myöhemmin lisää tutkinnan edetessä. Onnettomuudessa osallisina olleita veneitä ollaan hinaamassa Nauvon pärnäisten satamaan.


Seilinselällä onnettomuus
Päivitys 17:15 Päivitetty juttua lisätiedoilla ja otsikkoa täsmennetty

1 Comment

  1. Puolueeton
    3.8.2019 15:59

    Olen itse purjeveneilijä ja oppinut tuntemaan nopeiden moottoriveneilijöiden typerät teot. Useimmat haluavat ohittaa keulan edestä ja monesti liian läheltä. Jo veneiden suuret aallot ovat kiusan tekoa. Siten suurikokoisilla veneilijöillä tulisi olla ajokorttia vastaava lupa, jonka poliisi voisi ottaa pois jo purjeveneilijän vaaratilanteesta ottaman kuvan tai videon perusteella.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top