Turun seudulla jäi kiinni useita rattijuoppoja

Törkeä rattijuopumus Turussa

Lauantaina 6.7.2019 klo 12.05 aikaan poliisille tuli ilmoitus epäillystä rattijuopumustapauksesta Turussa Kristiinankadulla olevassa parkkihallissa. Poliisipartio tavoittikin heille ilmoitetun ajoneuvon juuri, kun se oli poistumassa parkkihallista. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1955 syntynyt mies, jolle suoritettu puhalluskoe oli 0,82 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hän on menettänyt ajo-oikeutensa jo vuosia sitten.

Rattijuopumus Naantalissa

Poliisipartio kiinnitti huomionsa hieman erikoisesti käyttäytyvään, sakkopaikalle henkilöautonsa pysäköineeseen henkilöön Naantalissa Tullikadulla lauantaina 6.7.2019 klo 16.20 aikaan. Ajoneuvoa kuljettaneelle henkilölle, vuonna 1987 syntyneelle miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miehen autosta löytyi myös vähäinen määrä amfetamiinia. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Törkeä rattijuopumus Naantalissa

Sunnuntaina 7.7.2019 klo 00.05 aikaan tapahtui Naantalissa Käköläntiellä liikennevahinko, missä 15 -vuotias mopoilija törmäsi edellä ajaneen, kääntymässä olleen henkilöauton perään. Mopoilijalle, vuonna 2004 syntyneelle nuorelle miehelle suoritettu puhalluskoe oli liikennevahingon jälkeen 0,67 mg/l. Nuorta epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Lounais-Suomen poliisilaitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top