Turun sunnuntai-illan tapausta tutkitaan tapon yrityksenä

Asiasta on annettu vain vähän tietoja. Tiedetään, että puukotuksen uhri oli itse soittanut hälytysnumeroon, mutta ei ole tietoa oliko puukotus tapahtunut uhrin löytöpaikalla, puistonpenkillä Tuureporinkadulla. Yhtä henkilöä on puhutettu, ja päästetty sitten menemään. Ketään ei ole kiinniotettuna.

Poliisin mukaan rikosnimike on tapon yritys. Puukotettu on sairaalahoidossa. Poliisi ei myöskään ole kertonut, liittyykö tapaukseen muita henkilöitä, kuin puukotettu ja teon tekijä. Poliisilla on tarkistettavana viitteita teon motiiveista. Ne saattavat liittyä laittomiin toimintoihin ja velkoihin, siis yksityisiin motiiveihin.

Mahdollisista poikkeuksellisista havainnoista Tuureporinkadulta voi ilmoittaa poliisille.

Poliisin tiedote:

25.02.2019 klo 08.44
Lounais-Suomi
Poliisi sai eilen 24.2.2019 noin kello 18.30 ilmoituksen, että noin 30-vuotiasta miestä on puukotettu. Poliisi löysi puukotetun miehen makaamasta Tuureporinkadulla penkillä. Poliisi eristi alueen ja aloitti paikkatutkinnan heti sen jälkeen kun uhri oli viety sairaalaan. Uhrin vammat ovat vakavat, mutta hoitava lääkäri on kertonut, että hän jää henkiin.

Poliisi suoritti useita tutkintatoimenpiteitä viime yön aikana ja otti myös yhden henkilön kiinni liittyen asiaan. Henkilö kuitenkin vapautettiin myöhemmin vielä yön aikana, kun hänet oli saatu puhutettu ja hänen osallisuutensa oli selvinnyt. Asian tutkintaa rikosnimikkeellä tapon yritys. Mikäli Tuureporinkadun alueella on joku havainnut jotain epäilyttävää voi asiasta ilmoittaa sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top