Turussa lapset jätetty asemalaiturille, -tapaus selvitetty

Useat mediat kertoivat aiemmin aamupäivällä, että Turun kupittaan rautatieasemalla on jätetty rattaissa oleva vauva ja hänen 4-5 -vuotias sisarensa heitteille.

Extra ei halunnut uutisoida asiasta tuoreeltaan, sillä tilanne ”haiskahti” ylireagoinnilta.

Poliisi tiedottaa 13:18:
”Poliisille tuli aamulla 8.30 ilmoitus, että mies oli Kupittaan rautatieasemalla noussut Helsingin junaan ja jättänyt asemalaiturille kaksi lasta. Toinen oli noin 4-5 -vuotias ja toinen istui rattaissa. Sivullinen, joka oli nähnyt tapahtuman, oli ilmoittanut asiasta hätäkeskukseen.

Paikalle olivat menneet sekä poliisi että sosiaalipäivystäjä, joka vei lapset pienten lasten vastaanottokotiin.

Asian tarkemmassa selvittelyssä kävi ilmi, että lasten isoäidin piti hakea lapset rautatieasemalta. Koska juna saapui, niin isä oli mennyt junaan ja antanut lapsille ohjeeksi odottaa isoäitiään asemalaiturilla. Isä uskalsi näin tehdä, koska hän oli nähnyt isoäidin saapuvan autollaan rautatieasemalle. Asemalaiturilla isoäiti ei kuitenkaan nähnyt lapsia, koska he olivat muiden ihmisten ympäröiminä.

Nyt lapset on luovutettu isoäidille ja tilanne on järjestyksessä.”

1 Comment

  1. Mika
    13.9.2018 14:14

    Ymmärrän kyllä isoäidin myöhästymisen. Liikennejärjetelyt turun keskusta-alueella (TYKS rakennustyömaa Kupittaan aseman alueella, Aurasillan sulkeminen, kaikki muut työmaat ympäri kaupunkia jne.) aiheuttavat uskomatonta ruuhkaa ympäri kaupungin juuro klo 08 aikoihin. Toisaalta.. onko 4-5 vuotias sovelias jäämään yksin saati kärrilapsen kanssa asemalaiturille edes hetkeksi on sitten ihan toinen kysymys. Onneksi kaikki meni hyvin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top