Turussa paljon tapahtumia 18.8

Lauantaina näemme Turussa kaksi isoa urheilutapahtumaa, ja ainakin kaksi mielenilmaisua. Erilaista kiinnostavaa on ainakin kymmenessä eri paikassa.

Poliisi ilmoittaa poikkeusjärjestelyistä liikenteessä:

  • Paavo Nurmi Marathonin lähtövaiheessa liikenteelle tulee katkoksia Hämeenkadulla, Uudenmaankadulla ja Aninkaistenkadulla. Kokomarathonin lähtö on klo.12.00 Itäiseltä Rantakadulta Teatterisillan kohdalta, ja puolimarathonin samasta paikasta klo.12.30.
  • Itäinen Rantakatu on kokonaan suljettu liikenteeltä lauantaina välillä Aurasilta – Myllysilta kello 06-22.
  • Itäisen Rantakadun oikea kaista Telakkarantaan päin mentäessä on suljettu kokonaan. Ajo Telakkarantaan ja Itäiselle Rantakadulle tapahtuu Unioninkadun tunnelin kautta.
  • Neitsytpolku Sirkkalankadun risteyksestä Itäiselle Pitkäkadulle, Samppalinnankatu ja Volter Kilven katu ovat suljettuna 17.08. kello 22 – 18.08. kello 22 .

Poliisin mukaan Turussa järjestetään lauantaina myös mielenilmauksia ainakin yksi uhrien muistotilaisuus, jotka aiheuttavat haittaa liikenteelle.

  • Turku ilman natseja -mielenilmaus alkaa Puolalanpuistossa kello 11 ja marssi lähtee liikkeelle kello 11.15.
  • Pohjoismaisen vastarintaliikkeen mielenilmaus alkaa kokoontumisella Puutorilla kello 12 ja kulkue lähtee liikkeelle kello 12.30.
  • Kansallismielisten liittouman 118-kukkavirta muistotilaisuus alkaa tuomiokirkon edustalla 15.00.

Muita tapahtumia ovat mm. pyöräilytapahtuma Turku Touring johon 240/300 km matkalle startataan aamuvarhaisella 7:00.

Oluttapahtuma Suuret oluetPienet panimot: Vanha Suurtori. starttasi jo torstaina ja jatkuu edelleen lauantaina aina puolilleöin. Tapahtumaan sisäänpääsy on maksuton klo 18.00 saakka.

Näiden tapahtumien ei oleteta aiheuttavan merkittävää liikenteellistä haittaa.

Lentokielto:

Turun keskustaan on asetettu lauantaille kello 6–18 väliseksi ajaksi tilapäinen lentokielto, joka koskee myös kuvauskoptereita (drone).

  • Lentokieltoalue ulottuu pohjois-eteläsuunnassa Luolavuoresta Vättiin ja itä-länsisuunnassa Ylioppilaskylästä Iso-Heikkilään. Lentokieltoaluetta valvotaan teknisesti.

Tiedot: Poliisi.fi 16.08.

Extrauutiset on paikalla tarkkailemassa tilanteita. Tapatumia lähetetään tarvittaessa livenä extran youtube-kanavalla (linkki etusivullamme).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top