Turussa poliisin riesana huumekuskit

Turun poliisia viikonlopun aikana ovat työllistäneet erityisesti huumeissa ajelevat kansalaiset.

Aiheesta otanta:

Rattijuopumus Kaarinassa

Perjantaina 21.2.2020 klo 09.35 aikaan poliisipartio pysäytti Kaarinassa Voudinkadulla henkilöauton, jota kuljetti vuonna 1983 syntynyt mies. Mies puhalsi alkometriin 0 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen benstsodiatsepiineille. Miehellä ei ollut myöskään ajoneuvon kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Rattijuopumus Turussa

Lauantaina 22.2.2020 klo 03.00 aikaan poliisipartio pysäytti Turun Itäkaarella henkilöauton, jota kuljetti vuonna 2001 syntynyt nuori mies. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Rattijuopumus Turussa

Poliisipartio pysäytti lauantaina 22.2.2020 klo 16.40 aikaan Turussa Suikkilantiellä henkilöauton, jota kuljetti vuonna 1986 syntynyt mies. Hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle ja benzodiatsepiineille. Mies oli myös valmiiksi ajokiellossa ja hänen hallustaan löytyi vähäinen määrä huumausainetta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksista ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Rattijuopumus Raisiossa

Lauantaina 22.2.2020 klo 17.20 poliisin pysäytyksen kohteeksi joutui henkilöautolla liikkeellä ollut, vuonna 1988 syntynyt mies Raision Juhaninkujalla. Mies puhalsi alkometriin 0,93 mg/l tuloksen ja lisäksi mies oli ajokiellossa. Miehen hallusta löytyi lisäksi vähäinen määrä huumausainetta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Rattijuopumus Turussa

Turun Uudenmaantiellä pysäytettiin tarkastukseen henkilöauto lauantaina 22.2.2020 klo 15.55 aikaan. Auton kuljettajana toimi vuonna 1994 syntynyt mies, joka oli ajokiellossa. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentzodiatsepiineille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kyseinen ”kortitta-ajo” oli kahdeksas kerta vuoden sisällä.

Rattijuopumus Turussa

Lauantaina 22.2.2020 klo 23.30 aikaan poliisipartio pysäytti tarkistukseen Turussa Kunnallissairaalantiellä henkilöauton. Ajoneuvoa kuljetti 1982 syntynyt mies, joka puhalsi alkometriin nollat. Huumepikatesti oli kuitenkin positiivinen opiaateille. Tämän lisäksi mies oli jo valmiiksi ajokiellossa. Täten häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Rattijuopumus Kaarinassa

Sunnuntaina 23.2.2020 klo 05.10 aikaan poliisipartiolle ilmoitettiin, että Turun Savitehtaankadulta oli ajoon lähtenyt henkilöauto, jonka kuljettajan ajokunto oli huolestuttanut ilmoittajaa. Poliisipartio tapasi kyseisen ajoneuvon Kaarinassa Kaarinantiellä. Kuljettajana toimi vuonna 2001 syntynyt mies, jolle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Mies oli myös ajokiellossa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Ajoneuvon toista matkustaa, auton omistajaa, epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle ja ajo-oikeudettomalle henkilölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top