Turussa Uittamolla murhanyritys, epäilty tekijä vangittu

Poliisi sai viime lauantaina 28.07.2018 aamulla ilmoituksen, jonka mukaan Turussa Uittamon kaupunginosassa on pahoin loukkaantunut mies. Paikalla selvisi miehen joutuneen rikoksen uhriksi ja hänet toimitettiin sairaalaan vammojensa vuoksi. Uhrin tila on tällä hetkellä vakaa ja hän on päässyt pois sairaalasta. Tapahtumassa sai vammoja myös loukkaantuneen miehen kanssa ollut nainen.

Asiaa tutkitaan mm. murhan yrityksenä ja erittäin vakava rikosepäily on vaatinut heti esitutkinnan alkuvaiheessa rikospoliisin tutkintaryhmältä työtä tapahtumaolosuhteiden ja osallisten selvittämiseksi.

Poliisi on ottanut kiinni 90-luvulla syntyneen miehen teosta epäiltynä ja hänet vangittiin maanantaina todennäköisin syin epäiltynä murhan yritykseen, pahoinpitelyyn ja laittomaan uhkaukseen. Rikosasian päätutkija on kuulustellut teosta epäiltyä miestä ja epäilty on kuulustelussa myöntänyt poliisille aiheuttaneensa sairaalaan toimitetun miehen vammat. Asian tutkinta on vasta alussa ja Turun rikospoliisi jatkaa asian selvittämistä.

Tarkempia tietoja motiivista, tekovälineestä tai muista asiaan liittyvistä seikoista poliisi ei esitutkinnan tässä vaiheessa kerro.

Poliisi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top