Turvapaikanhakijan status suojelee ISIS:n kiduttajaa Saksassa, uhreille ei tukea

Jihadisti-terroristien (ISIS:n) sieppaamaksi v.2014 joutunut nuori jezidinainen Ashdaq Ta’loa, joka kymmenen kuukauden seksiorjuuden jälkeen vapautui, kohtasi kiduttajansa Saksassa, turvapaikanhakijana. Poliisi ei aio tehdä terroristille mitään, koska tämä on pakolainen.

”Islamilaisen valtion” terroristit sieppasivat Ashdaq Ta’loan yhdessä koko hänen perheensä kanssa v.2014. Hän oli silloin 15-vuotias. Orjamarkkinoilta hänet osti terroristi Abu Humam, joka vaati häneltä arabiankielisen koraanin ulkoaopettelun ja viisi päivittäistä rukousta, ehtona ettei satuttaisi Ashdaqia. Abu Humam ei pitänyt lupaustaan.

”Tein kaiken tämän, koska hän oli luvannut minulle, ettei hän vahingoittaisi minua, mutta hän koski minuun päivittäin yli kymmenen kuukauden ajan.”

Ashdaq kertoo, että hän onnistui paeta paikasta, missä häntä pidettiin, ja käveltyään 14 tuntia, hän pääsi Sincarin vuorelle ja sieltä monien vaiheiden jälkeen Saksaan vastaanottokeskukseen.

Stuttgartissa helmikuussa Ashdaq kohtasi tuntemansa henkilön, kiduttajansa.

”Katsoin kasvoja hyvin tarkkaan, se oli Abu Humam, sama kauhea parta ja yhtä ruma kuin ennenkin”. Hän kysyi saksaksi: ”Etkö sinä ole Ashdaq?”

Olen Abu Humam ja jonkin aikaa olit minun, ja tiedän, että olet elossa, kenen kanssa elät ja mitä teet.

Ashdaq ilmoitti terroristista heti poliisille, mutta viranomaiset eivät halua tehdä mitään asialle. Poliisi oli myös tunnistanut Abu Humamin, ja tiesti että tämä oli ISIS:n jäsen ja toiminut Syyriassa.

Kun Saksa suojelee mieluummin terroristeja, kuin terroristien uhreja, Ashdaq palasi Pohjois-Irakiin, kurdihallinnon alueelle. ”En koskaan palaa Saksaan”.

Viisi Ashdaqin veljeä ja sisar ovat yhä kadoksissa. ISIS:n asemat ovat supistuneet vähäisiksi kaistaleiksi Syyriaa, mutta terroristien hallussa on yhä siepattuja naisia.

Asiasta kertoi 16./17.08.2018 Demokrathaber.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top