Tutkimus: Koronan hoitoon on ratkaisu

Serbialainen tutkija Novica Lalic havaitsi laboratoriokokeissa ratkaisun koronan taltuttamiseksi

Pitkään on uumoiltu, että pieni määrä alkoholia joka 3,5 tunti nautittuna hidastaa koronaviruksen leviämistä kehossa jopa 30 prosentilla. Kaikkialta maailmassa on saatu vastinetta, että käsidesi (vahva alkoholi) auttaa viruksen taltuttamisessa. C-vitamiinin samanaikainen käyttö saattaa hidastaa viruksen leviämistä entisestään, jopa 35 prosenttiin vertailuarviosta. Alkoholin käyttäminen viruksen taltuttamisessa on todettu ehdottomasti päteväksi, kuten saippuankin.

Myös poliitikkojen erityisesti suosittelemalla käsienpesulla on havaittu myönteisiä vaikutuksia viruksen taltuttamisessa.

Tutkimuksen mukaan tehohoidossa oleville potilaille ei poliitikkojen suosittelema käsienpesu ja saippua ole osoittautunut tehokkaaksi hoitokeinoksi, joten tutkija Novica Lalic päätyi vuosikausia kestäneessä tutkimuksessaan keskittymään erityisesti alkoholin ennaltaehkäisevään, sekä tehohoidossa oleviin vaikutuksiin.

Tulokset yllättivät tiedemaailman. Henkilöt, jotka naukkailivat säännöllisesti muutaman tunnin välein riittävästi alkoholipitoisia tuotteta eivät ole koronaan kuolleiden kärkipäässä.

Saippuaa ihmisten keuhkoihin ei voi tehohoidossa saattaa, joten ainoaksi tehokkaaksi keinoksi on tutkimuksessa osoittautunut runsaan alkoholimäärän lisääminen hengityskoneista keuhkoihin saatettavaan ilmaan. Tällä on saavutettu lupaavia hoitotuloksia Serbiassa.

Tästä lupaavasta tiedosta on ollut huomattavaa apua tehohoidon suunnittelussa, kertoo Lalic.

Extran toimitus toivottaa kaikille lukijoilleen hyvää huhtikuun alkua näiden lupaavien tutkimusten valossa.

7 Comments

 1. Melko yleisesti tunnettu
  1.4.2020 09:09

  Niin, tuo C-vitamiini on jo vanha juttu. Se tiedettiin vähän sotien jälkeen. Nimittäin, virukset eivät pidä happamasta ympäristöstä vaan kuolevat pois. Siksi aikoinaan syötiin paljon C-vitamiinia aina flinssa-aikoihin. Saman vaikutuksen sai myös jos joi happamia viinejä, jolloin illatkin sujuivat rattoisammin. Mutta että alkoholi sinällään auttaisi… No, ehkä se laskee elimistön PH-tasapainoa riittävästi.

  Minulle ei ollut yllätys että hallitus koitti saada alkoja kiinni koska sehän haluaa kansalaistensa sairastuvan. Ja koska tämä korona tulee jylläämään vielä sen kaksi vuotta yhteiskunnassamme kuten muutkin flunssat ja influenssat, neuvonkin kaikkia jotka pystyvät juomaan viiniä, hankkimaan kolme-neljä pulloa ikein kuivaa viiniä kotiinsa. Lääkehän on aina pahaa sanoi vanha kansa.

  Vastaa
 2. seant
  1.4.2020 09:27

  En tiedä onko aprillia, mutta on lähellä sitä keinoa, ettei virus tartu, sillä virus ennen kuin tarttuu kiinni limakalvoihin kuulemma kestää 15 min.
  Jos on ollut tartuntalähteiden eli toisten ihmisten lähellä, niin kannattaa puhaltaa ilmaa nenästä pois ja sen jälkeen imaista kurkkuun limat nenästä ja ottaa vesihuikka, jolla huuhtelee suun ja nielaisee sen, jolloin mahahapot tuhoavat viruksen lopullisesti.

  Vastaa
 3. Jaaha
  1.4.2020 12:01

  Tämmönen aprillipila ei ole kovin älykästä, tämä voi vahingoittaa ihmisten terveyttä joihin se menee todesta. Alkoholin nauttiminen ei ole turvallista tänä aikana, sillä se heikentää immuunivastetta. Kurkkua kannattaa huuhdella mielummin miedolla omenaviinietikan ja veden seoksella tai pelkällä vedellä, jos sairastunut haluaa vähentää viruksen esiintymistä kurkunpäässä ja tukea immuunivasteen taistelua, tai jos terve henkilö haluaa välittömästi riskitilanteen jälkeen huuhdella limakalvojaan, niin mukana olisi hyvä olla vähän vettä kulautettavaksi ja toki siihen voi olla sekoitettuna hieman omenaviinietikkaa. Happamuus auttaa irrottamaan ja liuottamaan viruksen lipidikuorta, mutta ei passaa juoda liikaa ja liian hapanta liuosta, ettei hampaista lähde kiille tai kurkunpää tule siitä syystä kipeäksi.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   1.4.2020 12:31

   Aprillipila oli harkitsematon. Kritiikki on aiheellinen.

   Vastaa
 4. Janis Petke
  1.4.2020 13:25

  Tonni käteen ja känni toteen!

  Vastaa
 5. Jaaha
  1.4.2020 14:59

  Voi poistaa tuon edellisen viestin, liiallisena painottamisena. Kiitos reagoinnista.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   1.4.2020 15:19

   OK. Poistellaan hetken päästä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top