Työmiehen tuumaustunnilla tänään hyvin mielenkiintoiset aiheet (SUORA 12:00)

Perussuomalaisten Työmiehen tuumaustunti -lähetys koskettelee tänään suomalaisille hyvin tärkeitä poliittisia aiheita, talousnäkymiä ja keinoja ongelmien voittamiseen.

Nyt jos koskaan kannattaa katsoa.

Videolähetys alkaa tiedotustilaisuuden alkaessa 12:00. Tallenne on myöhemmin nähtävissä samassa videoikkunassa.


Videointi: Perussuomalaiset rp.

2 Comments

 1. Koko rannikko on menetetty akkutehtaille
  19.4.2021 13:19

  Minä tuumailin jo tuossa aamulla kun näin että se ulkomaalainen taho tulee louhimaan litiumia täältä Suomesta. Suomen valtion yhtiö vieläpä rahoittaa koko rannikon mittaisen litium-varastojen ryöstön. Nimittäin, koko rannikkohan on Oulusta Raumalle vanhaa merenpohjaa jossa on litiumia noin 20km
  matkalla. Jos omistaisin tuolla asuntoja tai kiinteistöjä niin olisin todella huolissani pakkolunastuksista. Nimittäin, tuossa käy samalla tavalla kuin ruskohiilikentillä. Kun ne kauvurit aloittavat toimintansa niin edessä olevat kaupungintkin tuhotaan ja ruskohiili louhtaan pois. Samalla tavalla koko rannikon mitalta tullaan litiumit keräämään pois ja jäljelle jäävät veronmaksajille saastunut maa ja korjauskustannukset.

  Nyt jos koskaan pitäisi alueen asukkaiden herätä ja ruveta vastustamaan hanketta ennenkuin se saa ympäristöluvan.

  Vastaa
 2. Obelix
  19.4.2021 14:22

  ”Perussuomalaisten Työmiehen tuumaustunti -lähetys koskettelee tänään suomalaisille hyvin tärkeitä poliittisia aiheita, talousnäkymiä ja keinoja ongelmien voittamiseen.”
  Kyllä, ja tärkeiden aiheiden ohella, persujen (chat)tietotekniikka -ja bittiavaruusosastossa tapahtui ilmeinen asioiden ja ihmisten välinen kohtaanto-ongelma?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top