Työmiehen tuumaustunnilla tänään: Onko hallituksen hiilineutraalisuus-tavoite tuhon tie (SUORA 12:00)

Taloustutkimuksen ’Ilmastopolitiikka, työllisyys ja tulonjako’ -raportti julkaistiin jo tammikuussa 2020, ja tänään Työmiehen tuumaustunnilla Pasi Holm arvioi tutkimuksen tuloksia: Mitä seurauksia Suomelle koituu  hallituksen hiilineutraalisuus-tavoitteesta.

Hallituksen viher-vetoinen ilmastotavoite, hiilineutraali Suomi 2035, saattaa olla vaikutuksiltaan tyrmäävä suomalaisille kotitalouksille ja omakotiasujille. Tätä tarkastellaan tänään Perussuomalaisten ’työmiehen tuumaustunnilla’. Äänessä ovat tutkija Pasi Holm, työmies Matti Putkonen ja puoluesihteeri Simo Grönroos.

Lähetys alkaa klo. 12:00, ja on nähtävissä tallenteena samassa videoikkunassa. Otsikkokuvassa: Pasi Holm.


Videolähetys: Perussuomalaiset.

4 Comments

 1. Rupee jo oleen myöhäistä
  9.2.2021 14:02

  Se on tuhontie matutuksen ohella..huomaa, että vaalit on tulossa, kun nyt suvakkimedioissakin otsikoihin nousee Suomen talouden huono tila. Siitä ollaan nyt niin huolissaan ja ollaan tilannetta muka korjaamassa, jotta saa tietenkin ääniä.

  Vasemmisto on kokonaisuudessaan tuhon tie ja Kepu ja Kock kiehnäävät oikeen kovaa vasemmiston kanssa. Tämä pitäisi jo tajuta ja olla kannattamatta mitään näistä tuhopuolueista.

  Vastaa
 2. Juha
  9.2.2021 17:31

  Heh, yöllä pakastaa.. voitas ottaa Tsadin, Turun ja Treen hiilivoimalat pois kaukolämpöverkosta.. ihan samalla logiikalla kun turpeen poltto lopetetaan..
  Lisää tuulivoimaa tsadiin.. mutta kun ei tuule.. kehä3n sisäpuolella aivopierut pitävät lämpimänä.. heh heh.. 🙈🙊🙉

  Vastaa
 3. e
  9.2.2021 22:03

  sairasta

  Vastaa
 4. Kari
  20.2.2021 19:30

  Kaikki hallituksen touhut ovat väärin. Heidän tulisi lopettaa vielä ennenkuin vankila kutsuu. He eivät toimi valansa edellyttämällä tavalla eivätkä edusta suomalaisia miltään osalta. Kaikki neuvottelut ovat menneet pieleen. Pelkkää pöhlöjen pöhötystä koko naisten ministerileikki.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top