Työväenliikkeen perinnepuolue kiittää ikääntyvää kannattajakuntaansa, -ja hyvästelee

Ottakaa coolisti, vaikka vappusatasta ei tullutkaan, sillä demareissa tarvitaan bumtsi-bumia, ei työn raskaan raatajia. Entistä työväenpuoluetta kiinnostaa nyt nuori kaupungistunut lukeneisto, -tai oikeammin veltot 30+ baareissa-istujat. Duunarit tuovat vain rapaa kengissään Hakaniemen puoluetalon aulaan. Sorry, olette vanhanaikaisia.

Kaikki meidän demarien lupaukset ovat tyhjiä, sillä oikeesti meitä kiinnostaa vain Brysseliin ja  London Cityyn annetut lupaukset, -ja että päästään uudelleen akkainlehtien kansiin. Eihän teidän eläkkeitä voi nostaa, vaikka suurten ikäluokkien manalle-meno tulee vähentämään eläkemenoja reippaasti. Me osaamme kyllä löytää rahoille ottajan, -ellemme ole jo löytäneetkin.

Kun ette kuitenkaan ymmärrä, kerron:

Kokeilimme jo erään yksityisen eläkerahaston suhteen konstiamme, ikäänkuin kenraaliharjoituksena. Rahasto oli vakavarainen, pystyi kattamaan vastuunsa sijoituksillaan, mutta vakavaraisuudesta päätämme me, -tai siis nimittämämme virkamies. Kun virkamiehemme tietää -kuten koko hallinto-apparaattikin– ketä saa kiittää pitkästä ja leveästä leivästä, niin hänpä arvioitti eläkerahaston sijoituksen alakanttiin: Kas, vakavaraisuus ei täyttynytkään, ja rahasto konkkaan.

Sittenpä vuosikymmeniä eläkerahastoon maksaneet joutuvat maksamaan itse, eläkerahaston konkurssipesälle. Asiaa ei muuta miksikään se, että virkamiehen päätöksellä epärelevantiksi todettu sijoitus antoi kassaan juuri sen mitä pitikin, -mutta konkurssipesän kassaan. Lainvoimaisen päätöksen mukaan eläkkeitä odottaneet joutuvat silti maksamaan vajeen jota ei ole.

Yhä on voimassa ”Koiviston konklaavin” päätös: Pankin ja asiakkaan riidassa tuomitaan aina pankin hyväksi

Vuoden 1991 keinotekoisen laman ja pankkikriisin uhrit putsattiin juuri tällä, sosialidemokraattisen presidentin diktaatilla. Niin kuin vielä teidätkin. 1991-Suuri Puhallus oli sekin pilottiprojekti, Silloin hankittua kokemusta tullaan vielä käyttämään, saatte nähdä. Teidätkin vielä putsataan, ettekä huomaa mitään. -Uskoittehan te vappusataseenkin ja äänestitte kuten olitte äänestäneet jo viime vuosituhannella.

Oikein kiva, että te ja työnantajanne olette keränneet työeläke-rahastot. Meillä on niille paljon käyttöä, -mutta siitä ensi kerralla enemmän.

Varmaan kaipaatte Wanhan-ajan työväenpuoluetta ja AY-liikettä? Silloinkin höpläytimme teitä, ja huolella: Toki lakoilla ja TES-neuvotteluilla ”tappelimme” teille palkankorotukset, mutta veroprogressio otti ne teiltä pois, jo seuraavasta tilipussista. Lisärahat otti valtio, ja valtio olemme me! Tarvitsimmehan rahoitusta hallintohimmeleiden tuplaamiseen 1983-1991 -välillä: Suuri joukko tovereita oli joutunut jättämään yliopistot, joissa olivat ”opiskelleet” vuosikymmenen. Toki he olivat -luentosalin penkin takapuolellaan kiillottamisen sijasta- juosseet kovasti puolueen asialla. -Siispä virka heille.

Kiitos, että istuitte sorvienne äärellä ja laahustitte vappumarsseissa koskis-krapulassa. Oikeastaan tekin nautitte shampanjat, konvehtit ja kampaviinerit, mutta meidän parempien sosialistien kautta! Nyt emme enää tarvitse teitä, joten Adjöö ja hyvästi!

Kehittyvä intersektionaalinen hybridisosialismi ei tarvite rasvanahkaisia duunareita, tuovat vain hien hajua loosheihin joissa (piip) savuaa. Siellä istumme, ja kuuntelemme hyvää musiikkia, jossa pilkataan teitä.

 

Luettavaa aiheesta ja aiheen sivusta.

Kun ”uusi pesue” tuli politiikkaan

Vasemmisto haluaa rikkaiden rahat, mutta ylläpitää omia siivelläeläjiään köyhien kustannuksella

Valtionvelka muodostuu budjetin hyödyttömästä löysästä rahasta?

Niin miksi Suomessa on tarpeeseen nähden nelinkertainen hallinto?

”Elokapina” etenee käsikirjoituksen mukaisesti

16 Comments

 1. Retiisejä ne on
  23.10.2021 22:22

  Tämä nykyinen hallitus yhdessä ”pissis politikkojen” kanssa sylki vasten kansan kasvoja ja kusi esi-isiemme haudoille, jotka uhrasivat henkensä ja terveytensä puolustaessaan Suomea ja sen itsenäisyyttä.

  Mietin että millainen sosiopaatti pitää henkilön olla jos korottaa itsensä muiden yläpuolelle? Samalla viitaten kintaalle vähävaraisille ja heikoimmassa asemassa oleville joiden elämä on kamppailua ja selviämistaistelua arjessa jokaista euroa venyttäessä. Nämä despootit keimailevat ja keikistelevät muiden rahoilla, joka on niin tyypillistä varsinkin SDP:n edustajille.

  SDP:tä en ole ikinä pitänyt työväenpuolueena. Jo -70 luvulla pidettiin SKP:n ja SKDL:n kanssa selkeä hajurako SDP:läisiin. Niin vappumarsseilla kuin muussakin toiminnassa. SDP:läisiä kutsuttiin avoimesti ”retiiseiksi” koska ne olivat punaisia päältä mutta valkoisia sisältä. Ja kun katsoo nyt näiden nousukkaiden uhoa ja tuhoa jota se Suomelle tekevät, niin retiisejähän nuo ovat. Elävät muiden rahoilla ja samalla kertaa haistattavat pitkät paskat.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   23.10.2021 22:25

   Totta.

   Vastaa
  2. Obelix
   23.10.2021 23:29

   ”Niin vappumarsseilla kuin muussakin toiminnassa. SDP:läisiä kutsuttiin avoimesti ”retiiseiksi” koska ne olivat punaisia päältä mutta valkoisia sisältä.” Niin no, nykyisin demarien retiisit ovat enemmän, kuin vähän ”omituisia”: Päältä vaaleanpunaisia ..melkein hennon pinkkejä, mutta sisältä pikimustia – sitä se WEF:n rikinkatku teettää.

   Vastaa
   1. Polisitkot muuttuu
    24.10.2021 10:20

    Näinhan se taitaa nykyisin olla. Maailma on muuttunut. Omahyväisyyttä ei edes haluta peitellä. Vaan siitä ollaan jopa ylpeitä.

    Vastaa
 2. juha II
  23.10.2021 22:42

  Mitähän mömmöjä Davosissa (WEF) ”tulevaisuuden toivoille” syötetään. Itse isäntä on ainakin melkoinen perferssi!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   23.10.2021 23:17

   Schwab saattaakin olla jotenkin outo. Niissä hommissa voi seota helposti.

   Ei kuitenkaan spekuloida kenenkään terveydellisillä olettamuksilla.

   Vastaa
   1. juha II
    24.10.2021 16:24

    On tunnettua, että ensin kansallissosialistisen Saksan ja kuten ”rakettimiehetkin” vietiin Amerikoihin CIA:n hoteisiin ihmisen psyykeen vaikuttajien erikoistutkijoita, jotka olivat erikoistuneet piilotajuntaan suunnattavaan ”aivopesuun” ja hienovaraisempaan hypnositointiin eli yksin kertaisesti sanottuna ihmismielen ohjelmointiin. Niin, että käsittelystä ei asianomainen muista mitään, mutta koodisanan kuullessaan ryhtyy ”tuumasta toimeen”.

    Kylmän sodan aikana KGB ja CIA olivat ja ovat hakoja unohtamatta Saksaa, Ranskaa ja Isoa-Britanniaa.

    Mitä spekulointeihin ja olettamuksiin tulee. ”Ensimmäisen kiven heittäjä” on psykiatrian ammattilainen, joka aivan oikein ”nosti kissan pöydälle” erittäin rohkealla tavalla kun varsinkin kyse on Pohjois-Korean Kimin pahimmasta kilpailijasta.

    Syypää on valtamedia, joka on heittänyt lisää löylyä kiukaalle ihannoiden ja palvoen nuorta punavihreää naispääministeriä tavalla, koska ”antaa siivet kuin Red Bull.

    Jos menee niin lujaa, ettei saa nukuttua yöllä ja herää kolmen neljän maissa sekä tehdä touhottaa ylienergisena keskellä yötä. On ”hyväntuulinen”, mutta kiukustuu raivarin asteelle kuin Ferrari kiihtyy eikä kestä tippaakaan kritiikkiä tai poikkipuolisia sanoja. Ja liikuntaharrastus menee äärettömäksi tavalla, ettei ymmärrä levätä palautuakseen kulloisestakin liikuntasuorituksesta. Kyseessä on bipolaarisen mielialahäiriön maaninen kausi. Jonka laukaisee kova stressi ja kiire sekä jännitys omien kykyjen riittävyydestä sellaisessa asemassa, joka annettiin liian äkkiä ja nuorena.

    Kun asianomainen on tilassa, jossa itse ei kykene havaitsemaan tilaansa, silloin täytyy lähipiirin puuttua ’tilanteeseen. Eikä se ole edes, eikä saa olla mikään häpeä vaan se merkitsee ainoastaan aivan samaa kuin poikki mennyt jalkakin kun pii-paa autolla viedään kinttu korjattavaksi.

    Muuten, jos esim. ent. persujen puh.joht. Halla-aho tai ent pres. Trump olisi ”samassa kunnossa”. Valtamedia huutaisi naama punaisena mitä suurimpana lääkärinä ja tuomarina.

    Onhan kyse sentään maan pääministeristä, joka ”huithoo” velkarahaa sinne tänne ja harjoittaa ”vihreää siirtymää” sekä nostaa veroja kuin ”kissa häntäänsä!”

    Suomessa on vielä pintahengityksellä toimiva sananvapaus ja aion käyttää sitä soramontun reunalle asti!

    Muuten lopuksi haluan jakaa hiihtäjälegenga Juha Miedon viisauden: ”Lepokin on harjoittelua!”

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     24.10.2021 18:32

     Meinaatko että on Davosissa ohjelmoitu ”Mantsurian kanditaatti”? (Manchurian canditate) -Ketä muita siellä on käynyt?

     Vastaa
     1. juha II
      25.10.2021 22:10

      ”Mantsurian kanditaatti”? Kuka se on?

      Suurin voitelija on ensin raha. Jos ei se tepsi. Sitten kenedy, kenedy!

      CIA kaatoi hallituksia kautta maailman öljyn ja muiden luonnonrikkauksien takia. YouTubessa pari vuotta sitten oli video, jossa 1950-60-luvuilla CIA:n virassa ollut työntekijä kertoi juurta jaksain kuinka tälläiset operaatiot toteutettiin ja missä. hän kertoi aivan rauhallisesti ja vakuuttavasti niin uskottavalla tavalla. Ellei sitä usko. Mihin sitten tässä maailmassa voi muuhun luottaa kuin ”yläkertaan”? Sitä en muista peitettiinkö hänen kasvonsa vai oliko hän selin. Ääntä ei oltu mitekään muutettu vaan se ainakin kuullosti täysin luonnolliselta.

      Ainakin Bilderberg kokouksesta moni palannut poliitikko on kuin ”naamansa liannut”, jos katsoo kunkin maan työtätekevien kansalaisten kannalta. Viimeisimpiä esimerkkejä tästä on Ruotsin keskustapuolueen Annie Lööfin olemuksen ja energisyyden välitön lisäys niin, että hän oli tuossa vaiheessa ”valmis” Ruotsin pääministeri ja hän kannattaa kuten nyt Suomenkin sisarpuolue punavihreideiden kanssa esteetöntä ja pidikkeetöntä haittamaahanmuuttoa aina pahimpia islamistiterroristeja myöten välittämättä seurauksista valkoiselle vähemmistölle (henkisesti ja oikeudellisesti).

      Kun ent. Lepomäki tapasi Ranskan presidentti Emmanuel Macronin, joka on globalistien juoksupoika nymärö yksi. Kokoomusedustajasta tuli miotä suurin kansanvihollinen tavallista leipää syövälle suomalaiselle, joka on syöpä eikä mitään muuta. Tuskin Macron edes puhalteli korvaan, mutta silkka ranskalainen charmi tehosi eikä siitä sen enempää.

      Pres. Niinistö on selvää kauraa, joka pelaa vain isoissa pöydissä ja keskittyy ”valtakunnanvainoojan” kanssa kiusaamaan ja sortamaan suomalaisia elämän jokaisella osa-alueella puna-kepu-RKP-kokkare-vihreiden kanssa + polpo.

     2. Pekka Kemppainen
      26.10.2021 12:11

      Lepomäki on taas Valtonen, muistutan. Toiseen asiaan mennäksi, Mantshurian, nyttemmin Davosin-, kanditaatit voi jossain tapauksissa tunnistaa, -jos osaa. #Mikroeleet. Alkuperäinen elokuva ”Mantshurian kanditaatti” tuntu hyytävän todelta mm. Tavjan kaudella, ja Biden herättelee deja-vuut pintaan. FDJ:hän oli varsinainen kanditaatti!

      MK:lla viitataan ohjelmoituihin henkilöihin, jotka toteuttaa jonkun konspiraattorin tahtoa, ja väärällä poliittisella profiililla pääsevät valta-asemaan, -siis avainasemaan.

      Toivottavasti Jumala armahtaa heidän sielunsa. -Ettei käy niinkuin Sipilälle, joka joutuu helvettiin.

 3. pöh
  23.10.2021 23:42

  Se on ikävä kyllä ihan sama kuka ja mistä puolueesta siellä olisi pääministerinä, ihan samaa Suomelle ja suomalaisille haitallista politiikkaa tekevät.

  Pissis pääministeri kyllä käyttäytyy kuin joku pop prinsessa jolla on shamppakaljan ohella pissi noussu päähän.

  Vastaa
 4. Mikko Paunio
  24.10.2021 10:17

  Davosista Marin neuvot saa, koska kuuluupi Stubidon, Käteisen ja Saarikon kanssa Klasun talliin😎

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.10.2021 12:51

   Vaan miten käy Davos-puolueen kun Mariini mokasi? Onk Klasulla joku tilalle?

   Vastaa
  2. Obelix
   24.10.2021 17:13

   Oikeaan osunut heitto Mikko Pauniolta!👍 🤣 Mistä puolestaan voisi nostaa ilmoille seuraavan kysymyksen: Kuuluvatko Marinitski, Stubb II Tyhmempi -ja Jyrki I Verinen _yhdessä_ kulisseissa samaan *Hämy-Puolueeseen*? Tässäkö välissä virtaa ”Rubicon”…suomalaisten globalisti broilereiden näkymätön, mutta tarkoin vartioima rajajoki, jonka yli vain ”Davosin Vihityillä” on lupa astua kutsuttuna? Ilmeisesti, koska tiettyä ylimielistä käytöstään nämä eivät enää edes vaivaudu kansalta peittelemään, koska he eivät enää näemmä olekaan kansan leivissä, kuin nimellisesti?

   Ps. Taidetaan tässä olla jännän äärellä, milloinkohan – lähiaikoina – tämänkin laulun lunnaat tulenevat maksuun?

   Vastaa
   1. Obelix
    24.10.2021 17:23

    Pikku korjaus..

    Kirjoitin: Milloinkohan – lähiaikoina – tämänkin laulun lunnaat tulenevat maksuun, mutta piti kirjoittamani ULOSOTTOON.

    Vastaa
 5. Repe
  24.10.2021 10:32

  Suomi on kylläkin samankaltaisessa tilanteessa kuin 1900-luvun alkupuolella. Nykyään ajetaan Suomea EU-liittovaltioon ja EU:n laki ylittää Suomen perustuslain. Silloin aikanaan Suomea ajettiin Venäjän imperiumiin ns. ydenvertaisuuslailla. Suomihan oli autonominen suuriruhtinaskunta, jolla oli omat lait sisäiseen itsehallintoon sotilas- ja ulkopolitiikkaa lukuunottamatta. Kun Venäjän duuma vahvisti yhdenvertaisuuslain, tuli Venäjän laki ylittämään Suomen lait myös sisäisissä asioissa. Duumassa huudettiin: ” finish Finlandae”. Seurauksena muualta kuin Venäjän imperiumista tuoduille tavaroille ja kaupankäynnille asetettiin sakkotullit. Asevelvollisuuslaki tuli voimaan, koska piti osallistua imperiumin puolustukseen. Joka kymmenes mies kutsunnoissa otettiin arvalla palvelukseen. (kutsunnat epäonnistuivat, kun niitä boikotoitiin).

  Kuulostaako tutulta! Yhteinen kauppa- ja tullipolitiikka. Yhteinen ulko- ja puolustuspolitiikka. Vastustus oli ankara kansan keskuudessa. Suurteollisuus, suurviljelijät ja senaatti puolsivat näitä toimia. Vielä 1917 syksyllä itsenäisyysjulistusta vähän ennen tämä jatkui. Uusi puolue, maalaisliito vielä senkin jälkeen, kun muiden porvarien pää oli kääntynyt. Vasta tavan viljelijöiden ryöstöt ja murhat aukaisivat silmät. Muutaman luvatun salkun vuoksi ajoivat kepun esi-isät SDP:n rinnalla valtalakia ja ”me vaadimme” ohjelmaa. Kuin nytkin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top