Ukrainaan suuntautuvat aselähetykset ”laillinen kohde” Venäjän asevoimille, sanoo varaulkoministeri

Venäjä varoitti Yhdysvaltoja sotatarvikkeiden Ukrainaan lähettämisen seurauksista: Ulkomaisia ​​aseita sisältävistä kuljetuksista voi tulla Venäjän asevoimien ”laillisia kohteita”. 

(Kuvan käytetty aineistoa osoitteesta: Ria Novosti)

Venäjän federaation varaulkoministeri Sergei Rjabkov kertoi tänään lauantaina TV-ohjelmassa, että ”sellaisten aseiden, kuten kannettavat ilmapuolustusjärjestelmät ja panssarintorjuntaohjusjärjestelmät, ajattelemattomat siirrot” Ukrainaan saattavat aiheuttaa seurauksia.

Varaulkoministeri antoi lausuntonsa venäläisen Channel  One:n (1tv:n) ohjelmassa ”Big Game”.

Vastapakotteita henkilöihin kohdistuneille pakotteille

Varaulkoministeri kertoi myös samassa lähetyksessä, että luettelo länsimaisista ​​poliitikoista, yrittäjiä ja muista henkilöistä, joihin tullaan kohdistamaan vastapakotteita, reaktiona eräisiin venäläisiin kohdistuneisiin toimiin, tullaan julkaisemaan ​​pian. ”Listat ovat valmiit, teemme tätä. Pian ne julkistetaan”, Rjabkov sanoi TV-lähetyksessä.

Suomi on myös toimittanut aseistusta Ukrainalle meneillään olevan sodan aikana.

Varaulkoministeri kertoi myös, ettei Yhdysvaltojen ja Venäjän välillä ole käynnissä Ukrainaa koskevia keskusteluja.

Luettavaa:

Hakukoneilla etsittäessä: Rjabkov, = Ryabkov.

EU:n pakotteet kohdistuvat Venäjän oligarkkeihin

8 Comments

 1. pöh
  12.3.2022 17:20

  Aika selvää sanomattakin että kun lähetetään aseita joilla tarkoitus tappaa venäläisiä hyökkääjiä, että venäjä koittaa tuhota kuljetukset ennen kuin niitä käytetään venäläisiä vastaan. Samoin tekisi varmaan kaikki muutkin maat vastaavassa tilanteessa. Samalla saattaa vain kohteeksi joutua muitakin avustustarvikkeiden kuljetuksia.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   12.3.2022 17:28

   Ei kenenkään ole ollut pakko mennä Ukrainaan noiden aseiden ulottuville.

   Vastaa
   1. pöh
    12.3.2022 17:49

    Sotilailla venäjällä tuskin on vaihtoehtona kieltäytyä menemästä minne käsketään.
    Siellä Ukrainassa tietysti voisivat antautua, mutta kai siinäkin on vaarana joutua ammutuksi, jos ei antautuessa niin viimeistään joskus kun venäjälle palaamaan joutuu.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     12.3.2022 18:52

     Huomattiin jo Talvisodassa: Sotavankeja palautettassa/vaihdettaessa kuului sitten Venäjän puolelta sellaista papatusta kun kp:t lauloivat. -Kuullemma joskus, ei aina.

     Vastaa
 2. Obelix
  12.3.2022 17:25

  Iltalehti tänään

  ”Venäjän epäillään valmistelevan piiritystä tai hyökkäystä: Katso, miltä Kiovassa näyttää juuri nyt
  Pääkaupungin asukkaat heräsivät ilmahälytykseen.”

  ExtraUutiset tänään

  ”Venäjä varoitti Yhdysvaltoja sotatarvikkeiden Ukrainaan lähettämisen seurauksista: Ulkomaisia ​​aseita sisältävistä kuljetuksista voi tulla Venäjän asevoimien ”laillisia kohteita”.

  Obelix

  Huom! Venäjällä on länsirajallaan kaksi Natoon kuulumatonta maata: Ukraina ja Suomi => Pahoin pelkään, että Venäjä, Ukrainan hoideltuaan suuntaa seuraavaksi erikoisoperaatio-katseensa natojäsenyyttään panttaavaan Suomeen.

  Ps. Tarkkailkaa aluksi 10kilometrien poikkeavuuksia GPS-laitteidenne nopeusnäyttöjen huojunnassa.

  Vastaa
 3. Minä
  12.3.2022 19:14

  Venäjä on rahdannut sotatarvikkeita itäiseen Ukrainaan jo 8 vuotta, jotta niitä voitaisiin käyttää Ukrainaa vastaan.

  Vastaa
 4. Pekka Kemppainen
  13.3.2022 08:30

  Sodan syy kerrottiin jo joulukuussa. Putin TASS:n uutisessa:

  ”MOSKVA, 21. joulukuuta. /TASS/. Venäjän presidentti Vladimir Putin piti Naton laajentumisen itään syynä länsimaiden kylmän sodan jälkeen kokemaa euforiaa ja tilanteen väärää analyysiia.

  ”Joskus ihmettelet – miksi he tekivät tämän kaiken noissa olosuhteissa? Ei ole selvää. Luulen, että euforiasta ns. kylmän sodan voiton tai niin sanotun kylmän sodan voiton yhteydessä. väärä, väärä arvio tilanteesta sillä hetkellä ja lukutaidoton, virheellinen analyysi mahdollisista skenaarioista tilanteen kehittymiselle”, Putin sanoi. ”Tämän takia. Muita syitä ei yksinkertaisesti ole”, hän on varma.

  Putinin mukaan Venäjä on valmis sotilasteknisiin toimiin, jos Nato lähestyy rajojaan. ”Jos länsimaisten kollegojemme ilmeisen aggressiivinen linja jatkuu, ryhdymme riittäviin sotilasteknisiin toimiin ja reagoimme ankarasti epäystävällisiin askeliin”, valtionpäämies sanoi. Putin korosti, että Venäjällä ”on täysi oikeus tehdä niin” – ryhtyä toimiin maan turvallisuuden ja suvereniteetin takaamiseksi.”

  https://tass.ru/politika/13257593

  Läntisestä ilmansuunnasta katsoen asia näyttää aivan toiselta:

  Venäläisestä näkökulmasta #reviirirajan itääntyminen keskeltä Saksaa Narvajoelle on huima geopoliittinen mannerlaattojen liikahdus, joka kartalla vaikuttaa shokeeraavalta. Tämän ”ymmärtää Erkkikin”. Eurooppalainen näkökulma jostain oudosta syystä on jäänyt ainakin julkisuudessa pimentoon. Siis tarkastelemme.

  Puna-armeija Elbellä v.1945 on historiallinen asia, mutta täysin luonnoton. -Ja tilanteen korjautuminen kohti kulttuurisia, historiallisia ja etnisiä rajalinjoja on siten epänormaalin tilanteen korjaantumista. Venäläiset loppuvat Venäjän länsirajalla, sieltä alkaa muut porukat. Venäjän surutyö kylmän sodan loppumisesta on kuitenkin yhä kesken, -mikä vaikuttaa nykyisiin tapahtumiin.

  1900-luvun kaksivaiheisen maailmansodan molempien näytösten lopussa julistettiin kaikenlaista hyvää:
  – 1918 jälkeen kaikkien kansojen vapautumista (omiin valtioihin);
  – 1945 jälkeen perustettiin YK, ja julistettiin sitä sun tätä.

  Jos nämä puheet olisivat olleet vakavastiotettavia, ei olisi ollut ”toista maailmansotaa” eikä nyt aktiivista Venäjän-Ukrainan sotaa.

  Yksi utopia joka myös kaatui, oli usko siihen että nykyisin kaupankäynti ja muu vaihto on globaalia, eikä valtioiden rajoja tarvitse vaihtaa väkivalloin. Kun sitä kuitenkin tehdään, em. utopia on siis virheellinen.

  Mulla on vielä yx hyvä:

  *Jatkuvien sotien aikakausi* alkoi noin 6000 vuotta sitten, ja jatkuu yhä, -ja sotien syy on ihmiskunnan kollektiivinen mielenhäiriö. Putin, tai kukaan muukaan, ei ole sen syyllisempi kuin kuka tahansa.

  Vielä yx:

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008593592.html?fbclid=IwAR1E3XuUQXCIbsxOm02l91X4t25uHwdYm4hMo-b7vClEdlpi1aKKdSg0idU

  Vastaa
 5. Pah
  13.3.2022 18:01

  The History of Europe: Every Year
  https://www.youtube.com/watch?v=UY9P0QSxlnI

  Aika pitkään ihmiset täällä Euroopassa sentään pystyi edes jotenkuten pysymään nahkoissaan näin tehokkaiden joukkotuhoaseidenkin aikaan? Useampi vuosikymmen sentään.

  Kaikille lienee selvää ettei tämä nyt ydinaseiden aikaan käsistä karannut hulluus pääty yhtä onnellisesti kuin aina ennen Eurooppalaisessa historiassamme.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top