Unionista uusi Neuvostoliitto

Vain alle 30 vuotta sitten kaatui maailmanhistorian julmin liittovaltio. Mitään ei kuitenkaan ole opittu.

Uutta Neuvostoliittoa ja vielä laajempaa, useamman kansakunnan ja kansan sisäänsä kahlitsemaa liittovaltiota luodaan täyttä häkää Eurooppaan.

Euroopan Unionista tehdään kansojen vankilaa kovalla kiiruulla ja jälleen pätevät Väinö Linnan sanat : ”Ensin menee se Saksan kahjo ja sitte Suomen nilkit perässä ”.

Poistumiskielto / sisäänheittäjät

Samaan aikaa suunnitellaan, ja vieläpä Suomen aloitteesta, että maasta siis mistään maasta ei saa ilman sakkoa lähteä muualle mutta tänne houkutellaan miljoonia -ylivertaisilla vastikkeettomilla etuuksilla- EU:n ulkopuolelta väkeä. Korona on kuitenkin ”unelman ” täyttymistä hidastanut.

Ensin rahalla ja sitten aseilla

Nyt on menossa vaihe, jossa jäsenmaat pakotetaan ottamaan yhteistä lainaa, jotta Saksan ja Ranskan pankit pelastetaan, italialaisten lapsilisät vähintääkin tuplataan, unkarilaisnuorille annetaan verovapaata 25 vuotiaaksi-kas kun ei 25 vuotiaasta lähtien, Espanja kokeilee lyhennettyä työviikkoa ja ”kansalaispalkkaa”. ja kaikki jäsenmaat sitoutetaan entistä lujemmin liittovaltiopyrkimysten takuumiehiksi.

Sitten, kun meneillään oleva ”elvytyspakettikierros”, joka siis tulee jo alkaneeseen II-maailmansodan jälkeen kovimpaan talouskasvuun -niin ylikuumeneminen on aivan varmaa, on saatu päätökseen niin nostetaan EU-armeijan perustaminen todelliseksi ykkösprioriteetiksi. Sen tarkoitus ei ole puolustaa EU:ta, vaan sen tarkoitus on käydä hyökkäilemässä liittovaltion sisällä olevien kansojen ja kansanosien tai maakuntien ja ryhmittymien kimppuun jos/ja kun ”häiriöitä” a la Katalonia syntyy, -ja niitähän tulee kiihtyvään tahtiin.

Millä oikeudella ?

Millä oikeudella komissio ja sen ykköstakaajat, Merkel ja Macron, ovat työntämässä meidät, lapsemme ja lapsenlapsemme kylmään, sameaan, mustaan ja syvään diktatuuriin.

Länsi-Rooman uusi tuleminen

Vuonna 2026 tulee kuluneeksi 1550 vuotta edellisen Länsi-Rooman tuhosta, eli viiden vuoden kuluttua nykyvauhdilla onkin Euroopan Unionista pystytetty uusi Länsi Rooma. Aikaahan on oikeastaan reilusti: ehtii muuttaa kansallisia perustuslakeja, EU:n perussopimuksia, muita sopimuksia ja direktiivejä niin, että seuraavissa EU parlamentin vaaleissa valittava uusi ”demokraattinen” EU- parlamentti hoitaa uuden Länsi Rooman toimintavalmiuteen.

Seppo Huhta

3 Comments

 1. Kainuunkonkari
  12.5.2021 20:23

  Olenko ainoa jonka tekee mieli äänestää hevonen senaattoriksi Euro-parlamenttiin?

  Vastaa
 2. juha II
  12.5.2021 22:06

  Raamatussa ”lmestyskirjassa” on ennustettu ”uuden roonan valtakunnan” valtaannousu, jota tulee vieläpä eri vaiheiden jälkeen hallitsemaan ”Antikristus” eli ”laittomuuden ihminen”, joka tuo tullessaan ”väärän profeetan” eli Jumalan Sanaa vääristelevän sananjulistajan.

  Vastaa
 3. Thomas
  12.5.2021 23:55

  Maailma on täysin Saatanan hallussa katsoipa sitä mistä kulmasta hyvänsä.

  Yli 2000 vuotta vanhan kirjan ennustukset toteutuvat toinen toisensa jälkeen.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top