Unkarin ulkoministeri skeptinen EU:n siirtolaispolitiikan suhteen.

Unkarin ulko- ja kauppaministeri Péter Szijjártó osallistui tiistaina Wienissä maahanmuuttoa käsittelevän ICMPD-konferenssin keskustelutilaisuuteen, esittäen hälyttävän skenaarion ”siirtolaisten” määrän nopeasta kasvusta laittoman maahanmuuton Balkanin reitillä. Szijjártó esitti myös raskasta kritiikkiä Euroopan Unionin politiikkaa kohtaan:

”Ollakseni rehellinen, joskus en tiedä, haluavatko Brysselin byrokraatit pysäyttää vai kannustaa maahanmuuttoa”

Laittoman maahanmuuton Länsi -Balkanin reitin kautta Euroopan Unioniin pyrkivien määrä on kasvanut nopeasti, kertoi Unkarin ulkoministeri Péter Szijjártó Wienissä tiistaina (19.10.). Tänä vuonna lukumäärä on ylittänyt jo 82 000. Unkarissa rajanylitykset ja sellaisen yrittämiset kirjataan päivittäin, sanoi ministeri, ja lisäsi että Unkarin hallitus on käyttänyt 1,2 miljardia euroa rajojensa puolustamiseen vuoden 2015 kriisin jälkeen.

Szijjártó muistutti Unkariin kuusi vuotta sitten EU:n taholta kohdistuneesta kritiikistä, aidan pystyttämisestä etelärajalle. Unkari oli silloin verrattu jopa viime vuosisadan diktatuurihallintoihin. ”Nyt samat maat ylistävät niitä, jotka rakentavat aitoja EU:n ulkorajojen puolustamiseksi:

Tämän päivän tilannetta Szijjártó kertoi pitävänsä jopa vuotta 2015 vaarallisempana.  Afganistanissa pelkästään on maan sisällä siirtymään joutuneita neljä miljoonaa, jotka todennäköisesti haluavat lähteä Afganistanista, varoitti ministeri, ja jatkoi ajatustaan: Pakolliset vastaanottokiintiöt on hylättävä lopullisesti, eikä kukaan saa kannustaa mahdollisia siirtolaisia ​​lähtemään kotimaastaan.

Ministeri Szijjártón mukaan EU tekee juuri niin: ”Brysselin instituutiot ja Länsi -Euroopan poliitikot ovat antaneet vastuuttomia lausuntoja”, jotka voidaan tulkita ”kutsuksi” Eurooppaan aikoville, tähdensi ministeri. ”Ollakseni rehellinen, joskus en tiedä, haluavatko Brysselin byrokraatit pysäyttää vai kannustaa maahanmuuttoa”, sanoi Unkarin ulkoministeri.

ICMPD-konferenssi pidettiin Wienissä 19.-20.10. 2021. Konferenssi järjestetään vuosittain.

Luettavaa:

 

4 Comments

 1. seant
  21.10.2021 10:05

  Ei ole Puolaa ja Unkaria kohtaan mikään oikeusvaltioperiaate, vaan ettei he hyväksy woke-kulttuuria ja laitonta maahanmuuttoa. Sillä ”Puolalla on paljon vahvempi oikeusvaltion suojelu kuin Ruotsilla. Näin sanoo Uppsalan yliopiston eurooppaoikeuden professori Carl Fredrik Bergström Ruotsin radiolle.”
  https://sverigesradio.se/artikel/expert-polen-har-starkare-skydd-av-rattsstaten-an-sverige

  Vastaa
 2. Globalistirikolliset hittoon
  21.10.2021 10:38

  ”Ollakseni rehellinen, joskus en tiedä, haluavatko Brysselin byrokraatit pysäyttää vai kannustaa maahanmuuttoa”

  Tästä löytyy selvääkin selvempi vastaus: https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Vastaa
 3. juha II
  22.10.2021 00:46

  EU on kuin nymfomaani, joka yrittää esittää siveydensipulia.

  Vastaa
 4. Orang Utang
  22.10.2021 12:15

  Unkarista tuleekin mieleen taas vanha teemani Intermarium.

  – Unkarin vaalit ja Intermariumin tulevaisuus

  – Pystyykö Saksa alistamaan Puolan hybridisodan keinoin?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top