Upottavatko Hunter Bidenin sähköpostit ”Joe-sedän” presidenttiyden?

Demokraattien presidenttikanditaatin Joe Bidenin pojan Hunter Bidenin liiketoimet Kiinassa ja Ukrainassa ovat olleet jo aiemmin Bidenin vastustajien huomion kohteena, ja äskettäin paljastuneet nuoremman Bidenin sähköpostit nostavat tarkastelun uudelle tasolle.

Kertaamme tapausten kulkua:

 • Demokraattien ehdokkaan Joe Bidenin poika Hunter Biden käytti arvostelijoiden mukaan isänsä poliittisia suhteita liiketoimissaan mm. Ukrainassa ja Kiinassa, saaden merkittäviä hyötyjä, eikä kovinkaan laillisesti. Ukrainalaisia asianosaisia on joutunut rikostutkinnan kohteiksi.
 • Hunter Biden elää ”vauhdikkaasti”, ja hänellä on vakava ongelma huumeiden (crack) kanssa.
 • Huhtikuussa 2019 hän vie tietokoneensa huoltoon, ja unohtaa hakea. Huoltosopimuksen mukaan kone siirtyy huoltofirman omaisuudeksi, jos asiakas ei nouda sitä määräajassa. Hunter ei nouda, mutta hänen lakimiehensä vaatii myöhemmin liikettä palauttamaan koneen Hunterille.
 • Huoltoliikkeen omistaja kuulee Bideneihin kohdistuvista korruptio-epäilyistä, ja vie koneen FBI:lle. -Ottaa itselleen kopion kovalevyn sisällöstä.
 • Kun FBI ei kiinnostu kovalevyn sisällöstä, huoltofirma toimittaa kopion presidentti Donald Trumpin henkilökohtaiselle lakimiehelle Rudy Giulianille, joka on aiemmin mm. toiminut syyttäjänä järjestäytynyttä rikollisuutta koskevassa jutussa. Giuliani ymmärtää heti, mitä on saanut haltuunsa.
 • Hyvin kompromenttoiva materiaali, kuten kuvat huumeisesta Hunter Bidenistä ja isä-Bidenin sähköpostit, joista selviää Ukraina-bisnekseen liittyviä asioita, tulevat julki ensin New York Postissa. Sitten koko maailman medioissa.

Paljastuneet viestit kertovat mm. Ukrainan-liiketoimien voittojen jakamisesta isä-Bidenin ja hulttiopojan kesken. Kuva-aineistoa luonnehditaan vastenmieliseksi.

Bidenin perheen liiketoimista paljastuneet tiedot saattavat vaikuttaa Yhdysvaltain presidentinvaaleihin, joissa callup-mittausten mukaan Joe Bidenillä on etumatkaa Trumpiin verrattuna.

Lisää luettavaa:

4 Comments

 1. Bidenin vaaliyleisö mahtuu noin puhelinkoppiin
  17.10.2020 17:46

  Hiden Bidenin johto gallupeissa on valtavalemedian harhautusyritys. Bidenin vaalitilaisuuksiin tuleva yleisö mahtuisi melkein puhelinkoppiin, kun taas Trumpin tilaisuuksissa stadionit eivät riitä tulijoille. Viimeksi vaalipuheessaan seniili Biden muisti väärin mihin virkaan on pyrkimässä – kertoi pyrkivänsä senaattoriks :D. Anteeksi demarit, kun takerruin detaljeihin!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   18.10.2020 11:05

   Jos Bidén valitaan, hän kuukahtaa viikkojen kuluessa, ja jenkit saavat pressaksi jotain kamalaa?

   Vastaa
   1. Orang Utang
    18.10.2020 11:30

    Ellei sitten tehdä ”Kekkoset” ja siirretä häntä mausoleumiin, josta käsin hän viisaasti ohjaa maan menoa kertomalla lähipiirille kuinka pitää toimia.

    Vastaa
   2. pöh
    19.10.2020 11:07

    Jos Biden valittaisiin niin ei hän itse päättäisi yhtään mistään.
    Kaikki päätökset tekisi taustalla hääräävä hämärä joukko.
    Mutta 100 varmaa on Trumpin voitto jos vaalit ovat edes vähänkin rehelliset.
    Vielä saa muuten hyvät kertoimet trumpille, kun valemedian gallupit on täysin vääristelty 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top