Uri Geller aikoo käyttää taikavoimiaan estääkseen Brexitin

Brexit keskustelussa on viimeaikoina saatu kuulla jos jonkinmoista utopiaa ihan meillä kotoisastikin Ylen taholta. Näitä Ylen ”asiantuntijoita” harva on jaksanut vakavasti edes kuunnella, senhän me jo tiedämmekin.

Nyt ääni kellossa on toinen ja hirmuisesti uhkaavampi brittien demokratialle.

Lusikkamies Uri Geller on päättänyt olla yhteydessä pääministeri Theresa Maylle ja lähettänyt kirjeen, jossa hän vaatii pääministeriä estämään brexitin.

Israelissa asusteleva lusikkamies on siis päättänyt asian brittien puolesta vaatimalla, että britit yhdistävät henkiset voimansa hänen kanssaan ja lähettävät kahdesti päivässä telepaattisia purkauksia Mayn suuntaan, jotta pääministeri muuttaisi mielensä ja järjestäisi toisen kansanäänestyksen brexitistä.

Taikauskoa, vai totta?

Aiheesta uutisoi aiemmin Ilta Sanomat

5 Comments

 1. Minä
  25.3.2019 06:36

  ”Taikavoimat” politiikkaan. He he. Jos tuota pidettäisiin todellisena, olisi varsin henkisesti kehittymätöntä sotkeutua politiikkaan, joka on henkisen kehittymättömyyden tyyssija.

  Vastaa
 2. Heino Keppi
  25.3.2019 07:41

  Lähestymme näköjään kaikin puolin keskiaikaa

  Vastaa
 3. Puolueeton
  25.3.2019 09:17

  Gellerin lusikkatempauksesta Ylessä muistan, että tein saman tempun seuraavana päivänä työpaikan kahvitunnilla. Ruostumattomia lusikoita oli lautasella useampia ja valitsin yhden. Hieroin sitä Urin tapaan ja kas kummaa, se tuli vähitellen elastiseksi ja katkesi. Muu porukka katsoi vähän pitkään, mutta vanha pitkän linjan mekaanikko tokaisi, sää olit taivutellut sen pehmeäksi jo valmiiksi.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   25.3.2019 12:32

   Kokeilin just lusikkaan, mitään ei tapahtunut. Olisko pitänyt taivutella valmiix?

   Vastaa
   1. Puolueeton
    25.3.2019 13:24

    Taatusti. Näyttävä temppu, kun sen taitavasti näyttelee. Meni silloine ylen tieteistoimittaja sanattomaksi. Näinhän ihmisen kulttuuri kulkee, pääosin temppujen tekijöitten ehdoin . Ilmastonmuutos on temppu siinä, kuin lusikan katkaisukin. Se ero on, että lusikan katkaisussa uskoo silmiään mutta ilmastonmuutoksessa ei usko.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top