Uudenmaan rajalla tarkastettiin maanantaina yli 46000 ajoneuvoa – sakoiltakaan ei vältytty

Maanantai oli odotetun vilkas uudenmaan tarkastuspisteillä. Valtaosa liikenteestä on ollut tarkoituksenmukaista. Käännyttämisiltä ja sakkojen kirjoittamiselta ei kuitenkaan täysin vältytty.

Maanantaina 30.3. Uudenmaan rajan tarkistuspisteille saapuneiden ajoneuvojen kokonaismäärä oli 46 581. Maanteillä käännytettyjen osuus kokonaismäärästä oli 211. Junamatkustajia maanantaina oli 910, joista 10 jouduttiin käännyttämään. Vuorokauden aikana kirjoitettiin yksi sakko valmiuslain rikkomisesta.

Tiistaina 31.3. kello 00–09 välisenä aikana rajan tarkistuspisteille saapui 13 199 ajoneuvoa, joista raskasta liikennekalustoa oli 2 024. 23 ajoneuvoa käännytettiin. Junissa matkusti 132 henkilöä, joista takaisin jouduttiin käännyttämään neljä. Kello yhdeksään mennessä valmiuslain rikkomisesta on kirjoitettu kaksi sakkoa.

– Tiistaiaamun liikenne on sujunut huomattavasti rauhallisemmin ja mukavammin kuin maanantaina. Ruuhkat ovat olleet pieniä. Näyttää siltä, että kansalaiset ovat ottaneet annetut määräykset vakavasti. Ohjeita on pääsääntöisesti noudatettu, kiitos siitä. Jatketaan samaan malliin ja pelataan yhteiseen maaliin, kertoo operaation yleisjohtaja, ylikomisario Juha Hietala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top