UUSÄÄNESTÄJIÄ MILLÄ TAHANSA VERUKKEELLA

Suomi taitaa olla ainoa maa jonka hallitus vielä ”hulluna” halajaa lisää maahanmuuttoa, lisää luku-, kirjoitus-, kieli-, ammatti- ja tapataidottomia. Sanna Marinin hallitukselle on niin ”ihgua”, kun joku tulee ja saa hetkeksi töitä. Mutta useimmiten niin pienellä palkalla, että on saatava sossusta lisää, eli veronmaksajat maksavat osan palkasta. Siksihän Kokoomus intoilee ”työperäisestä” maahanmuutosta eli kysymys on tietty yritysten, siis Kokoomuksen rahoittajien etujen ajamisesta työtätekevien kustannuksella, vaikka kysymys on ”markkinatalousyhteiskunnasta”.

On muuten jännä juttu, että kun oikeita pommien alta tulevia ukrainalaisia saapui niin ”humanitäärinen” maahanmuutto lähti vihervasemmiston retoriikasta, koska nämä pakolaiset ovat todella kauhujen keskeltä tulijoita. Niitä joiden elämää olemme voineet seurata suorana koko ajan, kun taas eräiden muiden ”pakolaisten” taustoista emme tiedä hölkäsen pölähdystä.

Olen itsekin tavannut Sierra Leonesta olevan, tuolloin 20 vuotta sitten, noin 30 vuotiaan miehen, joka oli hallituksen sotilas ja katkoi käsiä ihan vanhan Belgian kuninkaan Leopold II:n malliin. Hän kertoi päässeensä maahan, kun kertoi itkuisesti tarinan kuinka hän oli ollut hallituksen jahtaama ”uhri”. Migri joka myöntää ongelman ja jopa tietää tilastollisestikin (totesi itse vuonna 2016), että viimeisen vuoden aikana maahantulleista vain 12 prosenttia on perustellusti pakolaisia. Tuolloin Italian ”migri” kertoi, että Italiaan tulleista vain kuusi prosenttia oli oikeasti pakolaisstatuksen täyttäviä ja kaikkiaan EU:n alueelle tulleista 80 % on 20-40 vuotiaita miehiä, (vaikka median kuvissa oli lähes pelkästään naisia ja lapsia). Yhä vaan Migri imee maahamme tuhannen ja yhden yön satujen kertojia, niin Irakista, kuin Somaliasta, joista muuten kumpikaan maa ei ole sodassa. Ei edes sisällissodassa ja joissa nuo ”pakolaiset” käyvät lomailemassa! Siis ihan oikeasti lomalla. Minä itse tunnen erään somalinaisen, joka tekee juuri noin ja hän myönsi, että se on moraalisesti arvelluttavaa. Mutta koska se Suomessa on mahdollista, niin totta kai hän käyttää mahdollisuuden hyväkseen. Norjahan on jo kieltänyt tällaisen. Eli pakolainen saa sitten jäädä pysyvästi lomalleen, jos kotimaahansa menee ja näinhän sen pitäisi olla joka ikisessä maassa.

Nämä Ukrainan pakolaiset ovat ennen muuta naisia ja lapsia, eivät 20-40 v miehenpuolia. Ukrainalaiset osaavat lukea, kirjoittaa, laskea ja heillä on yleensä ammatit. He myös mielellään opiskelevat suomenkielen ja ovat kohteliaita ja kiitollisia saamastaan avusta. Mutta he ovat kristittyjä ja monet kommunismin ikeessä lapsuutensa ja nuoruutensa eläneet, vanhimmat jopa vuosikymmeniä. Heihin ei uppoa vihervasemmistolainen propakanda ja sekös ohisaloja & kumpp. tuntuu suututtavan. Siksi heidän pitää koittaa täysillä saada ns. kolmansista maista ”pakolaisia” ja valitettavasti höpöhöpö ”työperäistä” maahanmuuttoa. Sekin vaikuttaa ottavan pannuun, kun ukrainalaiset koettavat sopeutua mahdollisimman hyvin ja nopeasti yhteiskuntaamme. Kun kansalaiset näkevät arjessaan, kauppakeskuksissa, vapaa-ajallaan, kouluissa, uimahalleissa ja vaikka missä, sen kuinka todelliset pakolaiset -ukrainalaiset- ovat kuin me, niin he tietysti vertailevat näkemäänsä ja kokemaansa ja tekevät perustellusti siitä johtoäätöksiä. Nehän kallistuvat jokseenkin 100 %:sti ukrainalaisten puolelle. Tätähän ennen muuta viherpolitiikot ovat jo valittaneet, että suomalaiset selvästi pitävät ukrainalaispakolaisista enemmän, kuin Lähi-idän ja Afrikan sarven tulioista. No, miksiköhän? Juu kyllä vihreätkin ”juurisyyt” tietävät, mutta ei anna luonto periksi myöntää, että valheet ovat valheita ja sitä paitsi ilmeisesti pelkäävät jäävänsä muutamaa ääntä paitsi, jos alkavat -poikkeuksellisesti- puhua totta edes tässä asiasta.

Ps. Ukrainalaiset eivät kirvesmurhaa, eivät joukkoraiskaa, eivätkä ole perustaneet ryöstö-/pahoinpitelyjengejä – eivät ainakaan Suomessa.

3 Comments

 1. Jallu
  3.2.2023 23:45

  Eduskunnan kyselytunnilla olen huomannut muutaman kerran, että vihervasemmisto yrittää kääntää väkisin asian siten, että perussuomalaiset ovat myös Ukrainalaisten turvapaikan hakijoita vastaan. Kyllä perussuomalaiset ovat olleet ensimmäisinä toivottamassa Ukrainalaiset tervetulleeksi Suomeen, johtuen juuri syistä, joista mainitsit tässä artikkelissa. Ovat todellisia pakolaisia. Samoin vihervasemmisto yrittää aina kääntää fossiilisen energia-asian nurin päin siten, että persut pelaavat Putinin pussiin. Eihän sieltä Venäjältä sitä fossiilista energiaa ole enää ostettu pitkään aikaan eikä varmaan osteta tulevaisuudessakaan. Mutta se on niin mukava sanoa se Putin sana, kun ei oikein muuta keksi.

  Vastaa
 2. Aatamin Päärynä
  4.2.2023 05:44

  100% Suomen kansasta tietää tämän kaiken, ja kuitenkin äänestävät jälleen kerran vasemmistoa.. Vasemmistokin tietää kaiken tämän oikein hyvin, mutta vasemmistolla on perustavanlaatuinen valuvika: Tehdään samat asiat uudestaan ja uudestaan ja odotetaan eri lopputulosta. Tämä toimintatapa on tyhmyyden ydin. Vasemmiston käsitys demokratiasta on myöskin parhaimmillaan hyvinkin kyseenalaista, valehdellaan ja keplotellaan minkä ehditään niin ettei kukaan muu saisi ikinä ongelmia edes yrittää ratkaista. Vasemmiston naiivi sinisilmäisyys, mielenvikainen hyvesignalointi sekä itsetuhoinen velanottopolitiikka on tämänkin maan tuho. Kun itsesuojeluvaistoa eikä ihmisluonteenlukutaitoa ole yhtään, ja rahalla spräädäilee niin joutuu naurettavan helposti muukalaisten uhriksi. Tämän päivän Suomi on järkyttävän pöljä maa. Kuka olisi aikoinaan uskonut että Puola, Tsekki, Unkari jne ovat maailman järkevimpiä maita..

  Vastaa
 3. Hullujen houreita eduskunnassa
  6.3.2023 17:54

  Onkohan vaalitollet rehelliset enää aikoihin, sillä ihmetyttää, että ketkä noita puusilmiä äänestää vai ovatko kansan syvät rivit täysiä puusilmiä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top