Vaalijärjestelmä Ruotsissa on kaatunut

Ruotsin vaalien tuloksia voidaan joutua odottamaan kauan.

Ruotsin vaalijärjestelmä on takkuillut medialle pitkin iltaa ja juuri saamamme tiedon mukaan järjestelmässä on suuria ongelmia, joita selvitellään.

Seuraamme tilannetta.

Päivitys 22:43

Tulospalvelu toimii taas, nähtäväksi jää kuinka luotettavasti. Nyt on pitkälti tulokset taas SVT:n gallupeille mieluisia.

Niinpä näkyy, 23.00:

4 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  9.9.2018 21:28

  Ruottalaaset meinas äänestää väärin, mutta valtionnörtit oli valppaina.

  Vastaa
 2. Sensuroimaton Totuus
  9.9.2018 21:59

  Oli täysin selvää että vilppiä tulee tapahtumaan mutta tämä röyhkeys ylitti kaikki häveliäisyyden rajat. Pistää hiljaiseksi jopa tälläisen paatuneen pessimistinkin ja on selkeä näyttö siitä miten kovan luokan rikolliset pohjolan väestönvaihtoa ohjailee. Kantaväestön mielipiteillä ei ole mitään merkitystä -olemme pelkkä haitta joka on tarkoitus tuhota kokonaisuudessaan.

  Vastaa
 3. Juuso
  10.9.2018 04:32

  Oikean tuloksen varmistaminen voi vaatia pientä huoltokatkoa ääntenlaskussa. Pitää osata laskea alaspäin tiettyjen puolueiden äänimäärää.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   10.9.2018 05:02

   Juuri ennen ensimmäistä #huoltokatkoa tuli tämä: ”Ställdalen tulokset laskettu:
   SD saanut 41% kannatuksen.” Minulla on valistunut arvaus, että näitä superjytkyjä esiintyy vain niillä paikkakunnilla, joiden tulokset on laskettu ensimmäisten joukossa. Loppupäässä on toinen meininki? Mie vaan arvailen.

   Kun äänestysaluekohtaiset tulokset, joita nyt ei saatu reaaliajassa nähdä, tulevat luettaviksi, kannattais varmaan tarkistella miten ne sopii muihin muuttujiin. Jos kahdella sosiaalisesti samantyyppiisellä alueella on niin suuri ero, kuin es. SD: 40< ja SD. >17, niin siihen pitää löytyä hyvä syy. Jos ei löydy, epäilyksen varjo on pitkä ja raskas.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top