Vaalit myöhästettiin, kesäteatteri etuajassa

Samaan aikaan toisaalla, ulkona todellisuudessa: Syömävelka kasvaa julkisen sektorin eläessä yli varojen, ja rahoja jaetaan maailmalle.

Olemme siirtyneet vaaralliseen aikaan. Hallitus on täysin irti julkisen talouden todellisuudesta. Vanhanen heitettiin Säätytalosta raamit kaulassa ulos. Miljoona euroa syömävelkaa joka ainoa tunti!  -kirjoittaa Hjallis Harkimo, kansanedustaja.

5 Comments

 1. Obelix
  26.4.2021 13:01

  Harkimo kirjoittaa:

  ”Olemme siirtyneet vaaralliseen aikaan. Hallitus on täysin irti julkisen talouden todellisuudesta.” Totta, mutta sitten nouseekin jo mieleen seuraavat VAARALLISET kysymykset:

  Mitäköhän pitävät sisällään Marinin käyttämät termit: _Systeeminen Muutos ja Vihreä Siirtymä?_ Ainakin sen Davosissa kokoontuvan _TalousEliitin_ terminologiassa vilahtelevat samat termit, mutta paljon uhkaavimmissa yhteyksissä. Oliko se nyt niin, että vuoteen 2030 vai 2035 mennessä kenenkään ei tarvitse OMISTAA enää mitään, vaan he – tämän eliitin – ulkopuoliset voivat olla _ONNELLISIA_ ?

  Tämänkö takia maailman ihmisten – ainakin suomalaisten – rahoja ja yksityisomistuksia ollaan jakamassa kaikkialle maailmaan, että köyhyys loppuisi? Miksei tämä 1%:een kuuluva, lähes kaiken rahan & vaikutusvallan omaava eliitti jaa omia rahojaan, koska he todistettavasti omistavat n. 82%:a kaikesta omistamisen arvoisesta tässä maailmassa? Miksi helvetissä tämän _Eliitin suunnitteleman_ jakamisen pitää tapahtua muiden, tavallisten ihmisten, eli sen vajaan 18%:n rahoista ja omaisuuksista?

  Ps. Tästä Harkimonkin pitäisi olla huolissaan, meinaan, ettei vaan olisi Harryllekin varattuna istumapaikka ”onnellisten” joukossa?

  Vastaa
 2. Juha
  26.4.2021 13:40

  Teatteria saadaan seurata, mutta kesää joutuu vielä odottelemaan, vaikka WEF/EU rahaeliitin ilmastohuijarit ja näiden juoksutytöt väittääkin että ilmasto lämpenee. Älä siis vielä vaihda kesärenkaita, vaikka ilmastouskovaiset lämpenemisestä messuavat.

  WEF rahaeliitin äänitorvet ym torvet jatkavat ilmastopelotteluaan ja keräävät ilmastoveroja, päästölupia ja törsäävät kansan yhteiset varat ilmastohölynpölyyn, hiilivarastoihin ym. kaikenlaiseen älyttömyyteen. Mutta ilmastouskoon kuuluu kumartaa ilmaston ylipapittaria ja uhrata elämänsä hiilijalan musertavan jäljen sotkiessa uskovaiset turpeeseen.. mutta hei.. lopetetaan teollisuus, maatalous ja metsänhakkuu Suomaassa.. jotta maailman rahaeliitti saa lisää hilloo leivällensä.

  Vastaa
 3. Umpisolmussa -kujalla
  26.4.2021 14:08

  Tätä Sannan velanottoa sekä ongelmia hallitusyhteistyössä voisi verrata synnytystuskiin. Toivottavasti tulee keskenmeno.

  Vastaa
 4. Juha
  26.4.2021 14:12

  Vihreä siirtymä koskee siis tietenkin moottorisahoja, ruohonleikkureita, mopoja, moottoriveneitä ym. yksityisten ihmisten pienkoneita, mutta ei tietenkään rahaeliitin yksityissuihkukoneita, huvijahteja, Naton lentotukialuksia, panssarivaunuja, yliääniohjuksia eikä tietenkään hiili- ja maakaasuvoimaloita, joilla tuotetaan sähköä Tesla-kosliin ja lämmitetään ylikallis betonikoppi Lauttasaaressa.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e50be8cd-f075-4750-930e-5075fa3ee8e3

  Kansakunta ylivelkaantuu.. siispä lisätään ympäristöveroja. Poliittinen nerous valtakunnan ylimmässä johdossa on ällistyttävää. Lisää tätä.

  Vastaa
 5. juha II
  26.4.2021 21:05

  Nyt se ainakin on selvää. Meitä johtaa hullu akka!!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top