Vahdi mattojasi niitä tuulettaessasi

Mattovarkaita on liikkeellä ainakin Joensuun Niinivaaralla.

Torstaina noin klo 9.00 oli Joensuun Niinivaaralla Suvikatu 10:ssä sijaitsevan kerrostalon tuuletustelineeltä anastettu kolme mattoa. Paikalla oli nähty nuorehkon naisen ja miehen sullovan matot vihreisiin jätesäkkeihin ja paenneen säkkeineen Suvikatu 12 -kerrostalon suuntaan.

Lisähavainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fin tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

2 Comments

 1. Seppo
  14.2.2020 05:23

  Mitenkähän mattoihin voisi laittaa partakoneen teriä piiloon, aika hankalaa.
  Autoissa on helppoa laittaa naula kuskin penkille pystyy niin saa varkaat oikein oivaa kassihoitoa, tosin jos ei muisti pelaa niin voi osua omaan hanuriin

  Vastaa
 2. Puolueeton
  14.2.2020 09:44

  Sepolta huono ohje, tuostahan saa itse syytteen Suomessa. Espanjassa, jossa on ollut paljon arabitaustaisia, kulttuuriin syntynyt satojen vuosien aikanan tapa varustaa alakerrosten ikkunat kaltereilla ja aidata piha ja hedelmätarhat korkeilla aidoilla. Suomi on vielä perässä tästä kulttuurista. Näistäkin sanoista voi saada syytteen kiihottamisesta, koska Suomen lakiin on tällaisen pykälän eduskunta laatinut. Tietoja on uskaliasta jakaa, mutta valhtelua eduskunta ei ole lakiin millään tavalla liittänyt, ja syynkin tietää. Joutuisivat lain laatelijat itse syytetyiksi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top