Vakava liikenneonnettomuus Juuassa

Poliisi sai tänään hieman ennen aamukahdeksaa tiedon mahdollisesta liikennejuopumuksesta Nurmeksessa. Ilmoituksen mukaan henkilö oli mennyt autoon ja hänen olemuksensa oli ollut päihtynyt. (Kuvituskuva)

Poliisipartio sai havainnon ilmoitukseen liittyvästä autosta valtatiellä kuusi. Poliisipartion nähdessään auton kuljettaja lähti pakenemaan niin kovaa vauhtia kohti etelää, että poliisipartio menetti autoon näköyhteyden.

Näköyhteyden kadotettuaan poliisipartio jatkoi ajoaan valtatiellä kuusi kohti etelää ja havaitsi ilmoitukseen liittyneen ajoneuvon ajaneen ulos tieltä Juuassa Tuopanjoentien risteyksen lähettyvillä. Henkilöauto oli jäljistä ja ajoneuvon vaurioista päätellen ajanut ulos tieltä erittäin kovaa vauhtia. Ulosajopaikalta tavattiin oli vain yksi henkilö, joka oli ajoneuvon rakenteissa puristuksissa.

Vakavasti loukkaantunut mies toimitettiin tapahtumapaikalta ambulanssilla hoitoon. Poliisi ei ole vielä pystynyt varmistamaan hänen henkilöllisyyttään.

Tapausta tullaan tutkimaan ainakin törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Miehen päihtymyksestä ei ole tällä hetkellä tietoa, sillä häntä ei pystytty puhalluttamaan tapahtumapaikalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top