Väkivaltainen ryöstö tänään Jyväskylän Tourulassa

Mies oli juuri nostanut rahaa Tourukeskuksen automaatilta, kun hänet ryöstettiin Tourulantiellä (kuvassa). Ryöstäjä on ilmeisesti tarkkaillut rahojen nostoa, ja seurannut uhriaan.

Ryöstäjä yllätti miehen takaapäin, esitteli teräasetta ja vaati rahoja huonolla englannilla. Ryöstäjä oli peittänyt kasvonsa, mutta tietojen mukaan ihonväri on erittäin tummanruskea. Ryöstö tapahtui 12.00 tänään.

Tiedot Jyväskylän poliisille.

Asian kertoi Soldiers of Odin JKL.

 

Päivitetty: Touruntorni ei ollut rahojen nostopaikka, vaan Tourukeskus, toisella puolella Vapaaherrantietä. Uhri ei myöskään kävellyt kohti keskustaa pitkin Ailakinkatua, vaan Tourulantietä.

Tietolähde somessa levinneelle uutiselle on ilmeisesti kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen. Yle:

– Pidin tärkeänä varoittaa ihmisiä tällaisesta, ja uskon edelleen, että tapaus on totta, Torssonen sanoi torstaina puolenpäivän jälkeen.

Jyväskyläläisvaltuutettu sanoo tarkistavansa vielä tapauksen todenperäisyyden ja lupaa julkaista netissä oikaisun, jos juttu osoittautuu virheelliseksi.

Jäämme odottamaan poliisin ja Torssosen vahvistusta asialle, tapahtuiko väitetty ryöstö vai ei.

Päivitys:
KSML 15.08.2018: Jyväskylän Tourulassa viikko sitten tapahtuneesta ryöstöstä on tehty rikosilmoitus – viipyi mahdollisesti väärinkäsityksen vuoksi.

Uhri oli ilmeisesti ilmoittanut tapahtuneen poliisipartiolle, mikä ei aiheuttanut rikosilmoituksen kirjaamista. Ilmoitus on hoidettu sitten myöhemmin.

5 Comments

 1. JKH1975
  8.8.2018 14:20

  Kyllä on hienoa tämä monikulttuurisuus.

  Vastaa
 2. Huomioitsija
  8.8.2018 16:55

  Ai 62 miljoonaa turistia -siirtolaista Mihin ne suomessa talvella majoittuu Älkää nyt naurattako Kuka ne ruokkii kun leipäjonoihinkaan suomalaisille ei anneta rahaa Ei tällainen ole ennä kuin sairasta päätöksentekoa ja seuraa että suomi maan tasalle ja valkoisilta kaikki pois niinkun esitetään afrikassa

  Vastaa
 3. Mika Matilainen
  8.8.2018 19:42

  Tämähän todettiin jo ilmoittajan kertomana täysin keksityksi. Voisi varmaan täältäkin poistaa niin ei mene lokaan koko sivuston maine.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   15.8.2018 20:24

   KSML:n mukaan rikosilmoitus on tehty, ja tapausta tutkitaan.

   Vastaa
 4. Teemu Torssonen
  16.8.2018 10:57

  Tosiaan asia on nyt edennyt, aika omituinen tietokatkos tms. poliisilta….https://yle.fi/uutiset/3-10354516

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top