Varkaalla on ollut hyvä maku: Ostitko vaaleahiuksiselta naiselta Artekin design-esineitä käteisellä syksyn aikana?

Designhuonekaluihin ja tyylitavaraan erikoistunut varas on ahkeroinut Etelä- ja Lounais-Suomessa, kertoo Lounais-Suomen poliisi.

Etelä- ja Lounais-Suomessa sijaitsevat asunnot ja loma-asunnot ovat joutuneet syksyn aikana rikollisen mielenkiinnon kohteiksi. Erityisesti ovat varasta  vetäneet puoleensa asunnot, joissa on tiedetty olevan designhuonekaluja ja valaisimia. Varas on suosinut mm Artekia. Anastetun omaisuuden yhteisarvon epäillään olevan jopa yli satatuhatta euroa. Epäilty tekijä on otettu kiinni.

Poliisi on tutkinnan yhteydessä takavarikoinut suuren määrän huonekaluja, mutta  tavaraa on mahdollisesti anastettu enemmänkin: On todennäköistä, että osa anastetusta omaisuudesta on jo ehditty myydä käteismyyntinä eteenpäin. Siksi poliisi toivookin syyskuun alun ja joulukuun välillä Artekin tai muiden valmistajien desinghuonekaluja ja sisustustavaraa käteiskaupoilla ostaneiden yhteenottoja.

Epäilty on Vantaalla toimiva  40-vuotias, vaaleahiuksinen, suomalainen nainen. Nainen on vangittu tänään Satakunnan käräjäoikeudessa epäiltynä useista törkeistä varkauksista.

Yhteydenotot poliisin numeroon 0295 417 259 tai sähköpostisoitteella osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

1 Comment

  1. murre riepunen
    12.12.2020 08:16

    Perusteellinen ilmianto polliisilta..ettei vaan lukija erehdy luulemaan epäiltyä tummahiukseksi, hiustenväriä korostavaa uutisointia pahantekijöistä kannattaa laajemminkin ottaa käyttöön.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top