Vasemmisto-terroristeja yhä karkuteillä, -etsinnät tiivistyvät

Viime vuosisadan lopulla Eurooppaa piinasivat äärivasemmistolaisten ryhmien terroriteot, murhat ja attentaatit poliitikkoja ja talousmiehiä kohtaan. Pahamaineisin oli saksalainen Punainen Armeijakunta, mutta murhaavin italialainen Brigate Rosse. Nyt viimeisiä silloisia terroristeja jäljitetään, ja saatetaan tuomioistuinten eteen.

Saksaa 1960-luvulta 90-luvulle terroriteolla pelästyttäneen Rote Armee Fraktionin (RAF) l. Punaisen Armeijakunnan viimeisistä yhä oikeutta pakoilevista jäsenistä on saatu uutta vinkkiä, ja lain ankara koura lähenee. Terroristit ovat nyt Euroopan etsityimpien rikollisten listalla. Viimeisimmän tiedetyn terroritekonsa RAF suoritti vuonna 1993, ja huhtikuussa 1998 se ilmoitti lopettavansa toimintansa. Rikoksiin syyllistyneet ryhmän jäsenet ovat olleet senkin jälkeen piilossa viranomaisilta.

RAF:n viimeisimmät iskut:

 • 30.11.1989: Deutsche Bankin puheenjohtajan Alfred Herrhausen murha.
 • 13.02.1991: Hyökkäys Yhdysvaltain suurlähetystöön Bonnissa.
 • 01.04.1991: Treuhandanstaltin johtaja Detlev Karsten Rohwedderinin murha tämän kotona.
 • 27.03.1993: Pommi-isku Weiterstadtin vankilan työmaalle.
 • Kesäkuu 2015: Rahankuljetusauton ryöstöyritys.

Poliisi on yrittänyt jo 30 vuotta tavoittaa Burkhard Garweg:n (51v.), Ernst-Volker Wilhelm Staube:n (65v.) ja Daniela Klette:n (61v.), joita pidetään RAF:n ns. kolmannen sukupolven aktiivisimpina terroristeina.


Hannoverin Landeskriminalamt (LKA) on luvannut 80 000 euron palkkion tiedoista, jotka johtavat epäiltyjen kiinniottamiseen.

Viime vuonna nämä kolme karkulaista on vihjeen mukaan havaittu leirintäalueella Itä-Groningenissa Hollannissa. Heitä epäillään osallistumisesta useisiin aseellisiin ryöstöihin vuosina 1999 – 2016.

Henkirikoksiin liitettyjä vasemmistoterroristeja on liikkunut aiemmin myös Suomessa. Italialaisen Brigate Rossen kaksi poliisin murhasta epäiltyä jäsentä vietti taannoin jonkin aikaa Helsingissä.

Painakaa nämä naamat mieleen:


Havainnot voi kertoa myös Suomen poliisille.

Asiasta kirjoittivat mm:

5 Comments

 1. HÄLYTYS LADATKAA, PV: ASEET KOTEIHIN!
  5.5.2020 22:59

  VVH0 ilmoittaa tunkeutuvansa koteihin, päättävänsä kuka on sairas ja vievänsä mukanaan.
  Tällä ei ole mitään tekemistä minkään tartunnan kanssa.
  YK yrittää nyt maailmandiktatuuria lievä virus troijan hevosena.
  Karanteenikriisin harhautuksella aiheuttanut Fauci on tiennyt ja salannut Chloroquine:n parantavan k-virukset jo vuodesta 2005 asti.
  Jokainen maailman kv-kuolema on ollut turha ja lääketieteellisen harhautuksen syytä!
  https://youtu.be/M_9bQ_Ri9p0?t=553 (YK ilmoittaa vievänsä kotoa kenet haluavat)

  Vastaa
 2. Rudolf
  6.5.2020 08:44

  Suomen poliisi voisi keskittyä ihan kotimaan vasemmiston aseelliseen siipeen jonka ylipäällikkö Li Andersson on

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   6.5.2020 11:10

   Ookkona varma, ettei toi ole paskapuhetta?

   Vastaa
  2. GLOBALISTIEN ROKOTESOTA MASSOJA VASTAAN
   6.5.2020 13:10

   Tarkemmin karantiinikriisi on maailmanlaajuinen sisällissota sananvapautta, ihmisoikeuksia ja yksilönvapautta kannattavien elämänmyönteisten valkohattujen ja sensuuriin, naapurivakoiluun, populaation rajuun supistukseen, yksilöiden (orjan/palvelijan rooli) reaaliaikaiseen tekniseen monitorointiin ja kontrolliin 24h pohjautuvaa keskushallinnon maailmandiktatuuria tavoittelevien mustahattujen välillä. [Viher-]vasemmistomme kuuluu mustahattujen puuhun sahaten tietämättään omaa oksaansa poikki. He luulevat naiiveina piiloitsekkäinä nousevansa joskus palkintona lain yläpuolelle maailmandiktatuurin eliittiin, mutta heidät lempataan alaluokkaan tai joukkohautaan heti, kun ovat tehneet itsensä tarpeettomaksi diktatuurin valmistelussa. [Viher-]vassareiden kannattaisi kääntää takkinsa pikaisesti, koska vain valkohattujen leirissä on tarjolla elämän jatkuvuutta, ellei syntitaakassa ole jo maanpetosta, rikoksia ihmisyyttä vastaan kuten pedofilia tai sitä vakavampia rikoksia lapsia kohtaan. Populaation supistuksen pääkeino on vapaaehtoinen itsemurha tulevalla rokotteella ja lopuille pakkorokotus – kehitysmaissa on jo tuhottu miljoonien elämä rokotekampanjoilla, mutta se ei ole ylittänyt meillä uutiskynnystä. Globalistien eliitti on jo kauan sitten aloittanut yksipuolisen hyökkäyksen rokotesodalla tietãmättömyydessä eläviä kansojen massoja vastaan. https://truthbits.blog/2020/04/22/bill-gates-the-queens-vaccine-warlord/

   Vastaa
 3. Pekka Kemppainen
  6.5.2020 16:54

  Brigate Rossen terroristit Mario Galesi ja Nadia Desdemona Lioce, pakenivat Suomeen v.2003 murhattuaan kolme poliisia pidätystilanteessa, mutta Anton Monti kieltää tuntevansa heitä, vaikka Galesi on ollut *samassa koulussa* hänen kanssaan. Antonio Negri on toki yhteinen tuttava sekä Montille että po. terroristeille. Italian poliisilla olikin varma käsitys siitä, kuka majoitti karkulaiset heidän viipyessään Helsingissä. Monti kuitenkin kiistää asian.

  https://www.corriere.it/esteri/11_aprile_02/finlandia-relazione-funzionario-ministro-paolo-torretta_7d0182da-5d1c-11e0-ae5b-9965e363da95.shtml

  Suomi: se on rakkaustarina työministeri Annin ja (väärennetyn) italialaisen terroristin välillä
  Anni Sinnemäki (38), vihreiden ja Anton Montin morsiamen edustaja, joka oli mukana Galesi-tapauksessa

  Muutama kuukausi sitten alkanut rakkaussuhde työministeri Anni Sinnemäen (38-vuotias), vihreän kansallispuheenjohtajan ja italialais-suomalaisen Anton Montin (46-vuotias) välillä tuli Suomen poliittiseen skenaarioon melkein vaalien aattona. parlamentin uusimiseksi 17. huhtikuuta.

  TUTKIMUKSET- Heidän välinen rakkaustarina aiheutti melko hämmennystä, koska maaliskuussa 2003 Monti (italialainen isä ja suomalainen äiti) oli mukana tutkimuksessa uusien punaisten prikaatien jäsen Nadia Liocen pidättämisen jälkeen. Kolme rautatiepoliisia pääsi 2. maaliskuuta 2003 rutiinitarkastukseen Rooman ja Firenzen alueidenvälisessä junassa. Poliisit pyytävät asiakirjoja Nadia Liocesta, joka on Mario Galesin seurassa.

  Muutama päivä tapahtumien jälkeen Digos saapui Suomeen kuulustelemaan Anton Monttia, jonka epäillään isännöineen sekä Galesi- että Lioce -tapahtumaa piiloissaan. Monti oli ollut lukion luokkatoveri Galesille. Pojana hän liittyi niin kutsuttuun ”autonomia-alueeseen”, eli alueeseen, jolla oli ja on professori ”guru” Toni Negri. Anton Monti ei ollut täysin sidoksissa mihinkään yhteyteen Punaisiin prikaateihin. Nadia Lioce oli osallistunut väkivaltaan, joka maksoi Marco Biagi ja Massimo D’Antona heidän henkensä. Muutama päivä tapahtumien jälkeen Digos saapui Suomeen kuulustelemaan Anton Monttia, jonka epäillään isännöineen sekä Galesi- että Lioce -tapahtumaa piiloissaan. Monti oli ollut lukion luokkatoveri Galesista. Pojana hän liittyi niin kutsuttuun ”autonomia-alueeseen”, eli alueeseen, jolla oli ja on professori ”guru” Toni Negri.

  HISTORIA- Samana vuonna 2003 Monti oli ICE: n, ulkomaankaupan instituutin virkamies, jossa hän työskenteli ”tuotantohyödykkeiden ja sijoitusten” työntekijänä. Useita vuosia aiemmin hän oli ilmoittautunut Turun yliopiston kielitieteelliseen tiedekuntaan, mutta ei ollut koskaan valmistunut. Professori Luigi de Anna, jolla hänet oli oppilaana, muistuttaa, että Monti ei koskaan ilmaissut minkäänlaisia ​​poliittisia mielipiteitä, etenkin ääri-vasemmistolaisia. Ja jos haet netistä, on vielä lukuisia kirjoituksia Suomen ministerin uudesta rakkaudesta, jotka liittyvät autonomian alueeseen. Linkistä ministerin Anni Sinnemäen, runoilijan, kuuluisan (Skandinaviassa) rock-yhtyeen «Ultra Bra» kappaleiden sanoittajien, Vihreiden päällikön vuodesta 2009 ja Anton Montin välillä on tullut vaalikampanjan pääteema, jopa hämärtää keskustelua Perussuomalaiset-puolueen kiihkeestä kasvusta, joka viimeisimpien kyselyiden mukaan matkustaa kohti 17 prosenttia. Erinomainen tulos, kun otetaan huomioon, että vuoden 2007 viimeisissä vaaleissa he saivat 4,05 prosenttia. Perussuomalaiset keskittyvät maahanmuuton torjuntaan. Vihreät sitä vastoin ovat kiinni vaakalaudalla: ne eivät jakaudu 8: sta 8,5 prosenttiin, enemmän tai vähemmän prosenttiosuuteen kuin neljä vuotta sitten. On selvää, että suomalaiset suositut sanomalehdet ovat laittaneet kauniin ministerin etusivulleen syyttäen häntä suhteesta henkilöihin, joiden epäillään kerran olleen terroristien isäntä. Mutta kuten sanoimme alussa, Anton Monti vapautettiin kaikista syytöksistä. Monti ei enää toimi ICE: ssä, hänestä on jo muutaman vuoden ajan tullut a yritys, joka markkinoi hollantilaisia ​​kuorma-autoja. Italia-suomi erotti kesäkuussa 2010 vaimonsa ja pian sen jälkeen rakkaus puhkesi ministerin kanssa. He tunsivat varmasti toisensa muutaman vuoden ajan, kun otetaan huomioon, että Monti kirjoitti ennen vuotta 2003 erilaisia ​​artikkeleita Vihreiden viralliselle lehdelle ”Virhea Lanka”.

  Paolo Torretta
  2. huhtikuuta 2011

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top