Vasemmiston nimissä outo blokkilista, -yritys saada puolueen kanta tuotti yllättävän tuloksen

Tämän viikon torstaina some-nimimerkki ”Antifa-jotakin” muistutti avoimessa viestissään twitter-yleisöä maksusuorituksista ”antifan reskontralle”,  jos haluaa päivitetyn listan somen blokattavista henkilöistä. Viesti sisältää kyseenalaisen viitteen Vasemmistoon, mikä sana isolla alkukirjaimella viittaa hallituspuolueeseen.

Erikoista on, että saadakseen jonkun näkymättömän tahon laatiman pahis-listan, täytyy maksaa järjestölle, jonka määrittely terroristiseksi on ollut puheena mm. Yhdysvalloissa. Olen aiemmin ilmaissut tukevani sitä, että poliittisen kentän laidoilla olevat puolueet rekrytoivat väkeä laidan yli tippuneista, so. ”äärivasemmiston” ja ”äärioikeistonpoliittisiin mikrocosmoksiin viehtymystä tuntevista porukoista. Tämä on tarpeellista ja hyödyllistä jyrkästi ajattelevien -etupäässä hyvin nuorten- sopeuttamiseksi suomalaiseen poliittiseen kulttuuriin. Näille äkkiväärille (äkkiä väärässä?) ei saa kuitenkaan antaa liikaa siimaa: Silloin he dominoivat, ei rakentavaan politiikantekemiseen suuntautunut väki.

Näin twiittasi ”Antifahattujäbä” 08.10.2020:

TÄRKEÄÄ! Tästä on tullut kyselyitä, siis: Et ole oikeutettu Vasemmiston 2020 Blokkilistaan™  mikäli et ole maksanut Antifan jäsenmaksua!
Mikäli olet maksanut jäsenmaksun, etkä ole saanut Vasemmiston 2020 Blokkilistaa™ ole yhteydessä Antifan laskutusreskontraan. LEVITTÄKÄÄ SANAA!

OK. Levitämme sanaa, kun kerran kauniisti pyydetään.

Jostain sellaisesta ylilyönnistä, ”mopon karkaamisesta”, lienee kysymys tässäkin surkuhupaisassa ceississä. Kysyinkin -tietty twitterillä!- suoraan Vasemmistosta, missä mennään. Tulos on mykistävä, kaunopuheisuudessaan:

Opetusministeri Li Andersson on itse loistava esimerkki säntillisen puoluetoiminnan de-radikalisoivasta vaikutuksesta. Hän tekee niitä oikean politiikan asioita, joilla on merkitystä, mikä on täysin muuta kuin ääriryhmien aluskasvillisuudessa rypevien pseudoradikaalien, joiden tärkein prioriteetti on toisen laidan pelikuviensa kanssa nyhjäävä nahistelu, joka on surkuhupaisaa väkivaltaisuudestaankin huolimatta.

Siksi olisinkin toivonut ministeri Anderssonilta kannanottoa tähän eriskummalliseen asiaan.

Salaisen reskontran paljastaja on ollut twitterissä vuodesta 2018, ja on verkostoitunut vasemmisto-sisäpiiriin:

6 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  11.10.2020 18:03

  Blokkilista-asiaan suhtautuu jotenkin myös #henkilörekisterilaki.

  Vastaa
 2. pöh
  12.10.2020 09:37

  Kommunistit voimiensa tunnossa tekee listoja toisinajattelijoista, jotenkin muistan tämmöistä tapahtuneen ennenkin, eikä ole hyvin päättynyt.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   12.10.2020 16:27

   Just, listatut on kerätty mustiin autoihin aamuyöstä ja viety johonkin. Tallinnassa on KGB-museo, josta selviää mihin.

   Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   12.10.2020 16:26

   Nyt jää Antifan ”reskontra” ilman fyffeä, kun julkaisit. (Älkää avatko linkkiä, saattaa olla lainvastainen julkaisu.)

   Vastaa
 3. Orang Utang
  13.10.2020 13:32

  Antifan reskontra ei sitä fyffeä jäseniltään kerää. – Vaan juuri noilta kieltolistan firmoilta!
  Jos ette maksa suojelurahaa, saattaa kivi lennähtää liikkeenne ikkunaan.

  Maksun vaatiminen on yksinkertaisin suoja spämmiä ja soluttautujia vastaan.
  – Jos tälläkin sivustolla kommentin julkaiseminen maksaisi vaikka yhden sentin, ei yksikään spämmääjä kommentoisi. Ei tosin kukaan muukaan.
  – Kuka nyt soluttautuisi vihollisleiriin, jos ensin pitäisi tunnistautua pankissa ja vielä rahallisesti tukea tuota vihollista. Ei ainakaan kukaan „aatteen puolesta” toimiva henkilö.

  Sodan ja terrorismin rahoitus on ikiaikojen alusta perustunut viholliselta saatavaan sotasaaliiseen.
  – Tästä syystä mellakoitsijat ryöstävät kauppoja.
  – Minkään Soroksen rahat eivät riittäisi maksamaan mellakoitsijoille näistä mellakoista ja toisaalta mellakoitsijat eivät lähtisi kaduille, jos ei siitä makseta kunnolla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top