Vasemmiston valtuutetulta rikosilmoitus Laura Huhtasaaresta

Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Suldaan Said Ahmed (vas) kertoo fb-päivityksessään tehneensä rikosilmoituksen kansanedustaja Laura Huhtasaaresta (ps). Said Ahmed ei kommenteissaan yksilöi, mihin rikokseen hän olettaa Huhtasaaren syyllistyneen, vaan jättää sen poliisin ratkaistavaksi.

Said Ahmedin ilmoitus lienee seurausta äskeisestä mediajupakasta. liittyen tamperelaiseen kouluun, jossa oppilailla teetettiin osana opetussuunnitelmaa poliittisesti kantaaottavia kuvakoosteita. Laura Huhtasaaren mielestä näkyvä politikointi koulussa on epäasiallista, ja hän jakoi kommentoituna somesta löytämänsä kuvan allaolevasta julisteesta. Nyt siis asia halutaan poliisin selvitettäväksi, -ei siis politikointi koulussa vaan keskustelun herättäminen kuvasta.

Oppilastyön tultua yleisesti tunnetuksi, se on aiheuttanut myös suuttuneita reaktioita: Yhden poliittisen puolueen leimaaminen koetaan epäasialliseksi, ja perussuomalaisten vanhempien lapsia syrjiväksi.

Fb-päivityksessään Said Ahmed kuvaa Huhtasaaren julkaisun koulun ja oppilaiden turvallisuutta vaarantavaksi. Koulujen yleistä turvallisuustilannetta, -mm. oppilaiden suorittamien pahoinpitelyiden yleistymistä, hän ei ole kommentoinut.

Suldaan Said Ahmed (s. 1993) on suomalainen kansalaisaktivisti ja poliitikko. Hän on vasemmistoliiton puoluevaltuuston varapuheenjohtaja, ja kuuluu myös Helsingin kaupunginvaltuustoon. Said Ahmed on esimmäinen pakolaistaustainen henkilö, joka on Suomessa valittu puoluejohtoon.

Nyt tamperelaisessa koulussa koetulla opetuksen politisoinnilla on esikuva: Aamulehti kirjoitti 05.05.2016 Pirkkalan monisteesta, jonka jakamaa maailmankuvaa ilmentää seuraava oppilaan piirros.

Tuore kirja: Pirkkalan koululaisia aivopestiin kokeilulla, jonka piti olla sosialismin alkusoittoa.

Koulu antaa lapsille eväät elämään, ja paljon hyödyllisiä tietoja ja taitoja. Tai sitten ei. 

KUOLEEN?? -Koulu tekee poliitikkoja tunnetuksi lapsille, mutta miten on kieliopin kanssa

1 Comment

  1. Alarik Lundin
    4.10.2018 08:09

    Voi voi Sultan Shait Ahmatti. Joku valkoihoinen mies pitää sinun pestata auttamaan tuon rikosilmoituksen kirjoittamisessa kyllä. Jotta sitä mitenkään huomioidaan pitää olla edes joku logiikan häivä ja edes nimellinen viittaus johonkin rikokseen. Niin rasistinen tämä yhteiskunta on, pahoittelen. 😛

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top