Vasemmistonuoret ottavat ohjelmaansa kulttuurivandalismin

Kun väkivaltainen vähemmistö hävittää itselleen epämieluisaa historiaa näkyvistä Yhdysvalloissa ja Euroopassa, täällä Suomessa paikalliset Vasemmistonuoret ilmoittautuvat kulttuurihuligaanien seuraan.

Kummallinen aloite saa tuoreeltaan tolkullisten ihmisten paheksunnan:

Menneisyyden hallinta sensuroimalla oppikirjoja ja hävittämällä näkyvistä historiallisia muistomerkkejä ja paikannimiä on yksi osa totalitarismia ja pyrkimystä kansalaisten mielipiteiden brutaaliin kontrolliin. Kun Vasemmiston rasitteena on muutenkin itärajamme takana sijainneen diktatuurisen roistovaltion jättämä taakka, miksi pitää vahvistaa negatiivisia mielikuvia?

Eiväthän Vasemmiston kannattajat mitään talebaaneja halua? Mannerheimin hevonenkin oli viisaampi kuin eräät henkilöt.

Patsascaustin pahaenteisin ulottuvuus on sen vaikutus vastakkaisuuden ja kansan kahtiajaon syvenemiseen: Omassa kuplassaan elävä, ja erimieliset somessakin blokannut, vasemmisto-nuorälymystö on lähtenyt ratsastamaan ulkomaisella trendilla, joka jo alkuperämaassaan on epäaito ja keinotekoista konfliktia nostattava. ”Black-lives-matter” -liikehdintää väitetään Yhdysvalloissa suurpääoman t. miljardööri George Sorosin inspiroimaksi ja avokätisesti rahoittamaksi, tarkoituksena katulevottomuutta aikaansaamalla horjuttaa yleisön luottamusta presidenttiin ja hallitukseen, ja näin helpottaa näiden vaihtamista sopivassa tilaisuudessa.

Ei George Floyd vaan George Soros?

Katumellakoinnin yms. tavallista rahvasta pelottavan spektaakkelin ainoa merkitsevä funktio on istuvan hallituksen vahingoittaminen antamalla kansalle kuva ettei tämä pysty pitämään edes järjestystä. Mihin suuntaan politiikkaa käännetään, se hoidetaan toisin keinoin, eivät kadun ”kapinalliset” ole niiden pöytien äärellä, joissa tästä päätetään.

Sinä, mellakoitsija: Olet petettyjen porukassa, aina, ikuisesti, ja kaikki kaverisikin ovat. Et tule koskaan ymmärtämään, mihin sinun panostasi käytettiin ja minkä asian puolesta otit pamppua poliisilta. Ymmärtämättömyytesi suojelee sinua pahalta järkytykseltä, ja ideologisen impeyden menetykseltä. Ole onnellinen tynnyrissä jossa olet kasvanut! (Mulla on vielä yx hyvä: Muista blokata toisinajattelijat twitterissä.)

Vasemmistoliitto perustettiin taantuvan suomalaisen kommunismin ja vasemmistososialismin raunioille. Silloin monet kohdistivat siihen toiveita: Nyt saadaan maahan pragmaattinen, työväenliikkeen sosiaalisiin ja taloudellisiin tavoitteihin pyrkivä, vasemmistopuolue, jolla ei ole painolastina dogmeja eikä idänsuhteita. Tässä onnistuttiin vain osittain, mutta aiemmin tuntemattomia haittojakin ilmaantui: Urbaani politiikkaa ymmärtämätön hipsterivasemmisto.

Nämä baaritiski-ideologit eivät ymmärrä, ovatko marxilaisia vai anarkisteja (-nämä aatesuunnat sulkevat toisensa pois.), eivätkä he useinkaan ole olleet eläessään rehellisissä töissä. Rasvanahkaisen duunarin aito isänmaallisuus kuuluu niihin asioihin, joita ei poliittisissa keskustelupiireissä, ja baari-kierroksilla opita. Sensijaan siellä opitaan jotain muuta, vahingollista ja ulkokohtaista.

Ulkomaisen näennäiskapinan romantisoiminen ja apinoiminen on juuri sitä.

2 Comments

 1. Puolueeton
  17.6.2020 15:25

  Vähän myöhässä ovat vasemmistonuoret. Orwellin vuosi oli jo 1984. Kirjassahan oli neuvoja miten pitää toimia. Kirjan päähenkilö oli mies, joka kirjoitti historiaa ja viime aikojen uutisia uudella hallinnon (Isonveljen) haluamalla tavalla. Toisaalta perinteisen median toimittajat ovat jo päässeet Orwellin jäljille. Julkaistut uutiset valikoidaan saaduista tiedoista ja julkaistuja väritetään tavoitteiden saavuttamiseksi.
  Lukekaa ihmeessä kirja TOTUUS KIIHOTTAA ja miksei myös VUONNA 1984, sota on rauhaa, vapaus on orjuutta, tietämättömyys on voimaa.

  Vastaa
 2. Nyt vassarinuoren kotiviini valuu risuparrasta
  18.6.2020 22:11

  Vassarinuorten on parempi keskittyä nyt vain lipittämään sitä kotiviiniään ja polttamaan tulipäillä reikiä toisen vassarin sohvaan. Siinä he ovat hyviä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top