Vasemmistoradikaali räjäytti 1971 pommin Capitolilla, ja on yhä Twitterissä

Tuhansien amerikkalaisten konservatiivien Twitter-tilien kadotessa väkivaltaisten vasemmistoradikaalien tilit säilyvät, kertoo havaintomme vuonna 1971 Capitol-rakennuksen senaatin siipeä pommittaneen Bill Ayersin Twitter-läsnälosta. Sosiaalinen media on astumassa Bidenin-aikaan.

Pommi, jonka vasemmistoradikaalit olivat asettaneet, vahingoitti 01.03. 1971 niitä samoja huoneita, jotka ovat 06.01. jälkeen näkyneet uutiskuvissa: Yhdysvaltain senaatin vierailijoiden vastaanottotilaa. Eräs pommin asettajista oli myöhempi professori ja presidentti Barac Obaman avustaja Bill Ayers. 70-luvun terroristiryhmä, Weather Underground, ei jäänyt ainoaksi vasemmistoviritykseksi, jossa Ayers on puuhaillut, vaan hän jatkaa vahingollista toimintaansa yhä tänäkin päivänä.

Yhteiskunnan horjuttamiseen ja vaikutusalttiiden nuorten radikalisoimiseen Ayers voi käyttää mm. Twitteriä, joka sallii hänen levittää kyseenalaista sanomaansa:

Korkeassa asemassa olevien henkilöiden kontaktit aseistautuneisiin vasemmistoliikkeisiin kuuluneiden kanssa eivät ole mikään harvinaisuus Suomessakaan, mutta USA:ssa konservatiivit nälvivät silloiselle presidentille mm. tämänkaltaisilla meemeillä:

Terroristiryhmä, johon Ayerskin kuului 70-luvulla, ”Weather Underground”, oli ainakin yhden keskeisen toimijansa kautta mukana myös ”Black Lives Matter” (BLM) -väkivaltaliikkeen perustamisessa. Ayersinkaan roolia 2000-luvun ongelmissa ei siis voida jättää tarkastelun ulkopuolelle.

Suurin osa Yhdysvalloissa nykyaikana tapahtuneesta poliittisesta väkivallasta liittyy vasemmistoradikaaleihin, ja heidän tukijoihinsa joita 1970-luvulla innostivat ja yllyttivät eräät yliopistovasemmiston vaikuttajat. Heidän kaltaisiaan, ja peräti he itse, ovat yhä mukana kuvioissa, -ja muotoilemassa Joe Bidenin kauden Amerikkaa.

Radikaali-kommunistien kaavailemassa USA:ssa ei olisi sijaa sananvapaudelle eikä eriäville mielipiteille, ja kas: Tätä osaa strategiasta toteuttavatkin some-toimijat ja videoiden jakelualustat. Marxin kirjoissa ei tiettävästi tätä neuvottu, joten ovat keksineet jotain itsekin? .

 

Kuva Capitol-rakennuksesta Bill Ayersin jäljiltä:

Luettavaa:

BLM-liikkeen perustajat saaneet koulutuksen 1960-luvun vasemmistoterroristeilta

4 Comments

 1. Pate
  9.1.2021 19:38

  Onpa melkoista. Huvittavaa seurata ympäriämpäri eri valtamedioita, miten USA:n tapahtumat ovat nyt tapahtumassa myös Suomessa. Näin annetaan ymmärtää. Syynä ilmeisesti PS:n kannatus. Juu ihan varmasti nyt natsit hyökkäävät. Kesken eduskunnan istunnon. Eiköhän se suurin uhka ole siellä esim hgin kaduilla. Naurettavaa irtopisteiden keruuta sekä uhriutumista.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.1.2021 19:47

   Meillä on eräässä suuressa kaupungissa kaupunginjohdolla suora yhteys pahamaineiseen Brigate Rossoon. Sekin pitäisi tunnistaa uhkaksi.

   Vastaa
 2. juha.
  9.1.2021 21:02

  ”Parempaa väkivaltaa! ja ”ympäri käydään, yhteen tullaan!!!”

  Erittäin tyypillistä tänä päivänä, jolloin kansallissosialismi demonisoidaan kuin sitä vastoin kommunismi saa olla rauhassa kaikkine rikoksineen. Kerrottakoon nyt vielä sekin, että kommunismi on murhannut viattomia uhreja 4,5 kertaa enemmän kuin kansallissosialismi konsanaan. Kansallissosialismin takana oli muuan valkoinen Hitler ja kommunismin loivat juutalaiset, jonka käytännöksi väkivallalla teki puolijuutalainen Vladimir Lenin Neuvostoliitossa v. 1917. Suomessa Vapaussotana tunnetun sisällissodan aloittivat sosiaalidemokraatit punaiset eli punikit, koska ne eivät suostuneet jakamaan valtaa länsimaisen demokratian pelisäännöilla muiden puolueiden kanssa. Punikit halusivat diuktatuurin. Kuitenkin valkoisia on syytetty ja demonisoitu sisällisodalla, jonka PUNIKIT itse aloittivat ja hävisivät. Jos punikit olisivat voittaneet valkoiuset, heidät kaikki olisi murhattu kommunistiseen tapaan. Koko ”puhdistus” olisi ulotettu kaikkiin suomalaisiin, jotka vain omistivat kahvimyllynkin!

  Kommunismi on aate ja yhteiskuntajärjestelmä, jota kuolema, viha ja mielivalta seuraavat aina varjon lailla kunnes se sortuu ja kaatuu omiin mielettömyyksiinsä ja valheisiin, jotka ovat jäytäneet aikojen kuluessa sen savijalkoja haurastaen ne lopulliseen romahdukseen!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top