”Vastuullinen” media joutui historian roskatunkiolle Hunterin ”läppäristä Helvetistä” löytyneen lisämateriaalin vuoksi

Kaksi viikkoa sitten keskiviikkona ”Real Talk With Mary Grace” -ohjelmassa julkaistu haastattelu sisältää järkyttäviä väitteitä uusien asiakirjojen löytymisestä Hunter Bidenin surullisen kuuluisasta kannettavasta tietokoneesta (”Laptop from Hell”)

Mary Grace haastatteli ohjelmassa suurelle yleisölle tuntematonta tutkijaa ja poliittista aktivistia Jack Maxeytä. Maxey kuvaili, kuinka hän löysi uutta tietoa ja mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi.

Maxeylla on ollut pääsy kannettavaan tietokoneeseen jo yli vuoden siitä lähtien, kun hän alkoi työskennellä Steve Bannonin ja Rudy Giulianin kanssa yli vuosi sitten.

Haastattelussa hän totesi mm., että ”Viimeisen kolmen päivän aikana löysimme 450 gigatavua poistettua materiaalia”, hän kertoi Mary Gracelle. ”Se sisälsi 120 000 sähköpostia, joista emme tienneet ja yli 80 000 kuvaa ja videota, joista emme tienneet mitään sekä tuhansia ja tuhansia asiakirjoja. Olemme myös pystyneet palauttamaan kaikki asiakirjaliitteet, joita ei koskaan ennen ole nähty.

”Kaikki pieniä tyttöjä”

Kun Maxey yhdessä tiiminsä kanssa alkoi katsoa uusia kuvia, yksi hänen tutkijoistaan kertoi hänelle, että kuvat olivat ”kaikki pieniä tyttöjä”. Tässä vaiheessa ryhmä päätti lopettaa kuvien katselun. He päättivät, että nyt heidän on mentävä suoraan Sveitsin poliisille, jos lapsipornografiaa löydetään.

Kaksi päivää sitten Daily Mail julkaisee sekä kirjallisen että videohaastattelun, jossa Maxey päästyään turvaan Sveitsiin kertoo aikovansa julkistaa aineiston seuraavien viikkojen aikana. Maxey kertoo haastattelussa agenttitarinaa siitä, kuinka hän sai viime helmikuussa erään entisen sotilaan ja cyberasiantijan mukaan arvioimaan Hunter Bidenin hävitetyksi luultua materiaalia. Tämä cyberasiantuntija totesi materiaalin niin karmeaksi, että hän sanoi suoraan Maxeylle tämän olevan kuoleman vaarassa.

Eräs hänen läheisistä ystävistään tapasi soitella hänelle helmikuussa päivittäin selvittääkseen, onko hänen ystävänsä edelleen elossa. Tästä tuli päivittäistä hirtehishuumoria heidän keskusteluihinsa, jolla kyettiin hallitsemaan tilanteen pelottavuutta. Sekä USA:n että Kiinan agentit ovat olleet hänen kintereillään, mikä on ollut Maxeystä erittäin pelottavaa.

Daily Mailin haastattelun jälkeen uutinen ”Helvetin läppäristä” löydetystä materiaalista on alkanut levitä viimeisen vuorokauden ajan ympäri maailmaa viraalisella tavalla. Nyt jopa Ison Britannian eräs kunnianarvoisimmista lehdistä eli The Times on julkaissut uutisen aiheesta.

Usalaisen Newsmax uutiskanavan puoli vuorokautta sitten julkaistussa haastattelussa Jack Maxey kertoo, kuinka he vielä USA:ssa ollessaan yrittivät viidessä eri englanninkielisessä maassa julkistaa 8000 löytynyttä sähköpostia. Ne hävisivät usein alle tunnissa, mikä viittaa siihen, että USA:n tiedusteluviranomaiset sensuroivat sähköpostit aktiivisesti näistä ns. ”drop boxeista”. Daily Mailin haastattelussa Jack Maxey kiittää sydämestään Sveitsin tietoturvaa ja sitä, että ilmeisesti jollekin sveitsiläiselle serverille tallennettu data on saanut olla rauhassa.

NATO-keskustelua käyvälle Suomelle voi olla edessä yllätyksiä, koska Jack Maxey kertoo Newsmaxin haastattelussa käyvänsä eurooppalaisten NATO-maiden edustajille kertomassa ”Helvetin läppärin” sisällöstä.

Obama käänsi selkänsä Bidenille

Joe Biden päivät on luetut ja se näkyi muutama päivä sitten Valkoisen talon juhlista näytetystä videosta, jossa kukaan ei halunnut jutella isännän kanssa. Biden yritti epätoivoisesti mm. jutella Barack Obaman kanssa, joka käänsi selän täysin hukassa ja eksyksissä olleelle Bidenille.

Suomen V-media on menettänyt lopullisesti kaiken uskottavuutensa ”Helvetin läppärin” vuoksi. HS ja YLE nopeasti dementoivat New York Postin puolitoista vuotta sitten julkaiseman uutisen venäläisten juonena.

Mikko Paunio

2 Comments

 1. pöh
  8.4.2022 17:48

  nypost.com oli eilen juttu ”12 tapausta joissa pappa Bideni on osallistunut poikansa bisneksiin”
  Pappahan on koko ajan kieltänyt tienneensä niistä mitään.

  Vastaa
  1. Pappa ei muista
   8.4.2022 19:20

   Ei pappa silti valehtele. Pappa ei vaan muista.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top