Vastuullisuus on vastuullista

 

Vastuullisuus on nyt kovinta hottia ja kuumin trendi. Kaiken ytimenä on vastuullisuus, jokaisen teon ja toiminnan täytyy lähteä vastuullisuudesta.

Yritykset mainostavat vastuullisuuttaan, toimimme vastuullisesti. Oikotie mainostaa vastuullisia työpaikkoja ja vastuullisia työpaikkoja mainostetaan trendikkäästi mustaihoisella pikkupojalla. Tämä on vastuullisuuden ydin ja ilosanoma. Vain mustaihoiset ja muut etniset ihmisrodut ja kulttuurit ovat luonnostaan vastuullisia. Valkoihoisella pikkutytöllä voi mainostaa ainoastaan lapsiavioliittoja vastaan. Lapsiavioliittoja solmitaan ilmeisesti eniten valkoihoisilla pikkutytöillä, näin ainakin on jo pitkään mainostanut Suomen Lähetysseura televisiossa. Uskottavahan se on, jos jokin toimii vastuullisesti, niin tietenkin Suomen Lähetysseura ainakin. Uusi uskontunnustuskin on vastuuntunnustus.

Vastuullisuus on nyt se johon pitää vedota. Jokaisen vastuullisen yrityksen vastuualueena on palkata vastuullisuusvastaava vastaamaan vastuullisuudesta. Todella übertrendikkäät yritykset palkkaavat erityisvastuullisuuskoordinaatteja vastuullistamaan jokaisen yrityksen osatoimialan siivouskomeronkin vastuulliseksi. Edes eteisen kuramatto ei saa olla vastuuton. Kaiken henkenä on henkiä vastuullisuutta niin, ettei yhtäkään hengenvetoa vedetä enää koskaan ilman vastuullisuutta. Liika hengittäminen tuottaa vastuuttomasti hiilidioksidipäästöjä ja on vastuullista opetella hengittämään oikein, etteivät napajäätiköt sula ja jääkarhut kuole.

Vain näin voimme olla vastuullisia, että vastuunamme on vastuullisuus 24/7/365. Sananvapauteenkin kuuluu vastuullisesti sananvastuu, ei voi olla vapautta ilman vastuuta ja aivan liian kauan onkin voitu vastuuttomasti päästellä suustaan ihan mitä tahansa. Onneksi olemme nyt viimein vastuullistettu ottamaan kaikesta vastuun! Ei ole ihmiselämä enää ihmettelemistä ja turhaa elämäntarkoituksen hakemista, kun tiedämme nyt, että kaikkein tärkeintä on vastuullisuus! Ennen puhuttiin elinkaaresta tai ihmisen elämästä, nykyään olisi vastuullisempaa käyttää ilmaisua: henkilön vastuullisuuskaari. Emme voi enää puhua lasten kasvattamisesta, vaan lasten vastuullistamisesta. Koskaan ei ole liian nuori ottamaan vastuuta! Oman vastuullisuuskaaren sivutuotteena, syntyy vastuuttomia hiilidioksidijalanjälkiä ja ympäristökatastrofeja ja ilmaston hallitsematonta lämpenemistä, että vastuullisuus olisi vastuullisinta aloittaa heti synnyttyä.

Vastuuttomuus voi kehittyä jo taaperoikäisenä!

Kenenkään ei tarvitse enää huolehtia mistään, sillä aivan kaikki yhteiskunnan toiminnot ovat vastuullisia, joiden vastuullisuudesta vastaa vastaava vastuullisuusvalvoja. Yksittäisen henkilön vastuullisuuskaaren vastuullisimpina vastuullisuuksina on verojen maksu. Verot ovat aidointa ja iloisinta vastuullisuutta, vastuullisuuskaaren onnellista ydintä. Vastuullisuus on ainoastaan aidosti vastuullista, kun kaikki vastuuttomat tulot ovat vastuullistettu vastuulliseen käyttöön! Mikään ei ole niin aidosti vastuullista kuin verotus ja olisikin ehkä paikallaan muuttaa koko verotus-termiä vastuullisemmalla vastuusanalla, kuten vastuullisuudenmääräraha tai vastuullisuusvelka! Näin maksamme ilon kautta vastuullisuudesta, niin kuin bruttokansantuotekin on oikeastaan vain bruttovastuullisuustuote.

Ottakaa kaikki vastuullisuus irti vastuullisuuskaaresta! Vastuun kautta vastuulliseksi!

Muistathan vastuullisesti tykätä tästäkin kirjoituksesta?

T: Extran vastuullisuusvastaava

7 Comments

 1. Orang Utang
  22.10.2020 21:10

  Vapailla työmarkkinoilla vastuullisuus tarkoittaa sitä, että ammattiliitot palvelevat jäseniään mainostamalla heitä parempina työntekijöinä kuin kilpailevien ammattiliittojen jäsenet.
  – Vastuullinen ammattiliitto pitää rekisteriä yrityksistä, jotka eivät huolehdi palkanmaksuvelvollisuuksistaan ja tällaiseen yrityksen töihin meneminen tarkoittaa korkeampaa jäsenmaksua,
  – koska liitto myös takaa jäsenelleen palkan saamisen.

  Suljetuilla työmarkkinoilla ammattiliittoja on vain yksi ja sen vastuulle kuuluvat velvollisuudet on siirretty valtiolle, joka takaa automaattisesti kaikkien yritysten palkanmaksun 100%:n asti ja takuumieheksi ryhdyttyään tietenkin automaattisesti maksaa yrityksen puolesta työntekijän palkan.

  Millainen on vastuullisesti toimiva ammattiliitto?

  Vastaa
  1. Orang Utang
   22.10.2020 21:17

   Vielä täsmennän, että pointtini on, että Vastuullisuutta ei voi esiintyä suljetuilla markkinoilla. Vielä vähemmän „Great Reset’in“ jälkeisillä „uuden taloustieteen“ mukaisilla markkinoilla joilla yhtiöt eivät enää ole vastuullisia osakkeenomistajille vaan „yhteiskunnalle“.
   – Corporations owe a duty to society – not their shareholders

   Vastaa
 2. 'vastuullisuus' ja 'kestävä kehitys' aivopesusanoja
  22.10.2020 21:51

  Globalistien 2 aivopesuun käyttämää taikasanaa ovat juuri ”vastuullisuus” ja ”kestävä kehitys”. Molempien sananmukaista merkitystä vääristetään tarkoittamaan jotain ihan muuta. Vastuullinen on hurahtanut korona-uskontoon ja kestävän kehityksen torvensoittaja on hurahtanut ILMU-uskontoon.
  Resilient City = globalistien suunnitteleman terrorin tuleva kohde.
  Smart City = isoveli 1984 valvoo automatisoidusti kaikkia ja kaikkea reaaliajassa 24h alaluokalle suunnitellussa ahtaassa myöhemmin korkeasti aidattavassa orjaslummissa. Kuljettamattomat junat pysähtyvät vain aitausten sisäpuolella. Laajat ulkopuoliset luxus alueet luonnon helmassa kuuluvat kourallliselle Luciferia palvovia ”eliitin” edustajia
  .

  Vastaa
 3. HenkkaR
  23.10.2020 17:53

  Hieno kirjoitus. Itse olin ennen kovinkin ekohenkilö, mutta viime vuosikymmeninä on asiasta tehty niin pahasti sekä yliammuttua, counter-produktiivista, bisnes- ja poliittistarkoitushakuista, yhteiskunnan ja yksilön kannalta haitallista, että täysin tekopyhää, ja samaan muottiin ympätty vielä tyystin sitä vastaan toimiva monikulttuurisuuden ja avointen rajojen ihannointi, rikollisten hyysääminen, ja täysin äärilaitojen välillä tarkoitushakuisen valikoivasti vaihtelevat ihmisoikeusjulistukset, unohtamatta samojen vastuullisten toimijoiden lietsomia vastuullisia lännen sotatoimia sekä vastuullista valhejournalismia, niin tämä kaikki on saanut minut irtisanoutumaan mistään vastuullisuudesta ja mistään ekoilusta.

  Nykyisin suosin vain tuotteita ja palveluita jotka eivät pönkitä egoaan itsekehuilla vastuullisuudesta. Onhan moinen aina ollut hyvin absurdia: sama kuin katukauppias paasaisi omasta, monista kilpailijakatukauppiaista poikkeavasta rehelisyydestään. Ostaisitko moiselta katukauppiaalta polkupyörän? Minä en.

  Vastaa
  1. HenkkaR
   23.10.2020 17:55

   Niin ja lisään vielä, että nykyinen autoni on tavallinen, vajaa 30 vuotias neloskoneinen. Ajaa hyvin asiansa, mutta kovasti olen harkinnut ihan symbolisista syistä vaihtaa vielä vanhempaan ja isolohkoisempaan. Saattaisi paremmin päästä ilolla katselemaan ”vastuullisten” itkuja.

   Vastaa
  2. Queen
   14.11.2020 13:40

   Sama. 15-20 vuotta sitten pidin ekoilua hyvänä asiana, tosin en nyt siihen pahemmin osallistunut, mutta kuitenkin ajattelin sen olevan hienoa, että yritetään kierrättää yms eko-asioita. Sittemmin kasvoin aikuiseksi ja silmät aukesi asian todelliselle laidalle, eli viherkommunismin pakkosyötölle yhä voimistuvalla syyllistämisellä ja asioiden kärjistämisellä. Puhumattakaan, ettei ketään ekopiireissä kiinnostanut Kiina ja Intia.

   Vastaa
 4. Kalergi-suunnitelma
  23.10.2020 19:07

  Kokoomus vastuullisin talouspolitiikan harjoittaja?

  Kokoomuksen kantaessa joko valtiovarainministerin tai pääministerin salkkua vv. 2007–2016 valtionvelka nousi 56 miljardista n. 100 miljardiin, eli 43 miljardia euroa.

  Kokoomuksen Katainen oli Vanhasen ja Kiviniemen hallitusten valtiovarainministeri vuosina 2007–2011 ja Suomen pääministeri vuosina 2011–2014. Stubb oli valtiovarainministerinä (2015–2016).

  Erityisesti bilderbergi-vapaamuurari Katainen käytti tuona aikana tavantakaa valheellista propaganda-hokemaa Kokoomuksen ”vastuullisesta” (talous)politiikasta.
  Katainen palkittiin ”ansioistaan” politrukin viralla Brysselin lihapatojen äärellä ja sen jälkeen korkeapalkkaisella suojatyöpailla Sitrassa ohi pätevien hakijoiden
  – olihan Kataisen ansiosta pikkuruinen Suomi jo kantanut joukon korsia kekoon Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmän pystyssäpitämiseksi sille elintärkeällä lisävelalla.

  Syksyllä 2015 silloinen Kokoomuksen sisäministeri PettUri Orpo otti avosylin vastaan meidän pesäämme n. 30000 kehitysmaalaista käenpoikasta, joiden ja muiden eri aikoina tulleiden elättämiseksi jo nyt joudutaan ruokkimaan Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmää vuosittain vähintään 3 miljardilla eurolla ulkomaanvelkaa aikaisemman yli 100 miljardin euron lisäksi.

  V. 2018 Kokoomuksen silloisen sisäministeri Mykkäsen Suomen puolesta ja monien muiden maiden omasta puolestaan allekirjoittama maanpetoksellinen GCM-sopimus takaa, että Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmä tulee saamaan runsaasti sille elintärkeää lisävelkaa – kunhan koronan muodostama tulvaportti kehitysmaalaisille käenpoikasille aikanaan revähtää auki ja/tai Turkin Erdogan katsoo jo kuluttaneensa sille EU:n maksamat miljardit eurot kehitysmaalaisten käenpoikasten elättämiseen.

  Ks. myös ”USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen”, http://whitetv.se/en/gigantic-ponzi-scheme/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top