Vastuuton ja epäluotettava valtamedia –  eli jokapäiväinen aivopesumme

Olen välillä itsekin hämmentynyt siitä, kuinka kaoottiseksi koko yhteiskuntamme on mennyt viime aikoina. Erityisesti viime vuosikymmen tuntuu eskaloineen hulluuden ja hysterian lietsontaa, johon liittyvät pelko-orgiat, kaikella pelottelu ja pahimpien uhkakuvien jatkuva maalailu.

Ihmisten mieliin syötetään pelkoja ja kauhukuvia heti aamiaiseksi ja siihen kylkeen kansalaisten kroonista syyllistämistä asioista, joihin päättäjämme ja instituutiot eivät ole saaneet ratkaisua aikaan, ja delegoivat näin omat epäonnistumisensa kansalaisten piikkiin.

Tämä on uusi normaali, orwellilainen dystopia, kohti totalitarismia ja globaalin eliitin hallitsemaa uutta maailmanjärjestystä. Olemme palaamassa luokkayhteiskuntaan, jossa kansalaiset alennetaan alamaisiksi kumartamaan eliittiä. Päivittäiset pelot hyppäävät lööpeistä silmille ja jokainen sääennustus on apokalyptinen, megalomaanisista kielikuvista on tullut arkipäivää ja kaiken on oltava jatkuvasti ääri-ilmiötä. Myrskyä maailmanlopun edellä. Valtaosa vastuullista ja luotettavaa valtamediaa nimenomaan lietsoo kansalaisten kahtiajakoa ja kaikella pelottelua. Pelko on keino hallita. Pelottelemalla ihmiset saadaan tottelemaan.

Olen hämmentynyt, että juuri tämän kuluneen vuosikymmenen kuluessa myös uskoni ja luottoni mediaan on romahtanut. Vielä kymmenisen vuotta sitten kuvittelin meillä Suomessa olevan ihan journalistisiin ohjeisiinsa sitoutunut suhteellisen luotettava media, joka myös tarvittaessa esitti kritiikkiä hallituksille, päätöksille ja vääryyksille. Kuvittelin mediamme olevan se vallan vahtikoira joka oli sen tehtävä. Tänään kun luen Hesarin tai Ylen uutisen, minun on ensimmäiseksi arvioitava missä määrin se on totta.

Ja jos olen aivan rehellinen, olen alkanut olemaan hyvin skeptinen juuri kyseisten medioiden uutisiin. Televisio-uutisia en ole kyennyt seuraamaan enää vuosiin, niiden julistaman propagandan määrä on mennyt yli sietokykyni. On vastenmielistä miten valtakunnan uutiset ovat pikkuhiljaa muuttuneet pelkän agendan julistamiseksi ja että niillä yritetään ohjailla kansalaisten karjaa oikeaan ajatteluun – ikään kuin ihmiset olisivat niin tyhmiä, etteivät nämä ymmärrä omaa parastaan ellei sitä heille jatkuvasti toitoteta.

Mutta toisto on valheen keino levitä ja nykyiset valheet alkavatkin olla niin mahtipontisia, että on vaikeaa ymmärtää miten niiden julistajat pystyvät edes itse valheisiinsa uskomaan, saati saamaan yleisöään vakuuttuneiksi. Niinpä olemme siirtymässä propagandassa siihen, että lapsia aletaan aivopesemään oikeaan ajatteluun. Vaikka aivopesu saattaa sanana kuulostaa hyvin voimakkaalta, mutta siitä, eikä mistään muusta, on kyse, kun lapsillemme runnotaan harhaoppeja läpi opetussuunnitelmiin. Aivopesusta on kyse, kun kaikille, oliko 9-luokkalaisille, jaetaan elämän evästykseksi kirja, että kaikkien pitää olla feministejä.

Aivopesua on se, että kielletään biologia ja julistetaan täysin harhaista sukupuolien moninaisuutta. Ja aivopesua on erityisesti se, että Seta päästetään julistamaan oppeja vähemmistöseksuaalisuuksista jo ala-asteikäisille lapsille – ikään kuin gay-pornon kuuluisi olla luonteva osa 10-vuotiaan arkea ja maailmankuvaa. Sen lisäksi että lapset hämmennetään ihmettelemään ja kyseenalaistamaan omaa sukupuoltaan, identiteettiään ja seksuaalisuuttaan aivan liian varhaisessa vaiheessa, myös ilmastonmuutoshysteria ja koko maailman tuhoutuminen tuodaan lasten eteen tosiasiallisena faktana. Oli aivan uskomatonta, että jopa WWF oli käyttänyt ala-asteikäisille suunnattuun ”opintomateriaaliin” kuvamanipulaation jääkarhu-emosta poikasineen jäälautalla. Tämä oli kova kohu noin vuosi sitten. Lapsille esitettiin vääristeltyä kuvaa, sillä koko heidän esittämänsä agenda on vääristelty. Aikuiset ymmärsivät tämän, mutta kuinka monen lapsen mieliin tämä kuva on jäänyt sellaisenaan kummittelemaan?

Journalistin eettiset ohjeet ja valtamedian vastuullisuus ovat fraaseja, joita vastuuton ja epäluotettava valtamedia meille viljelee kuin leipää. Päätoimittelijat ja uutispäälliköt suoltavat automaattivastauksiaan ja tekopyhää jargonia ja osoittelevat sitten syyttävällä sormella lukijoitaan, jos nämä kehtaavat kyseenalaistaa vastuullisen valtamedian uutisen. On ainoastaan ylimielistä toimintaa median suunnalta, että tiettyihin aihepiireihin liittyviin uutisointeihin estetään kommentointi!

On uskomatonta että näin toimitaan, mutta se kertoo oleellisen nykymedian tilasta, ettei saa kommentoida, sillä he eivät kestä kritiikkiä omaan agendaan, niin heiveröinen on heidän agendansa perusta. Se että istuva nykyhallituksemme koostuu lähinnä pikkupissiksistä, joiden vastuulle ei pitäisi antaa edes leirikoulun kassaa, on toinen asia, mutta osaltaan vastuuton ja epäluotettava valtamediamme on vastuussa tästä kansakunnan kahtiajaosta ja eripuran kylvämisestä.

Media nimenomaan julistaa sitä oikeaa maailmankuvaa ja arvopohjaa, johon kuuluu monikulttuuri, massamaahanmuutto, EU:n ylistys ja ilmastonmuutoshysteria ja ihmisten jatkuva pelottelu ja syyttely. Eräästä uskonnosta ja sen mukanaan tuomasta (kivoista pelihetkistä) ei saa hiiskua mitään.

Jos tähän halutaan ratkaisu ja muutos, se tapahtuu vain haastamalla vallitsevan mediakonsensuksen. Ja valtamedian valta on murtumassa. Olen itse siirtynyt seuraamaan korvaavia uutislähteitä, bloggaajia ja youtube-kanavia, harrastamaan faktantarkastusta omatoimisesti, sillä internetin ihmeellisessä maailmassa asiat ovat helposti tarkistettavissa. Me täällä extrassa taistelemme lilliputteina jättiläisiä vastaan. Olemme totuuden ja oikeudenmukaisuuden puolella vastustamassa valtamedian valheita. Sinä ihminen siellä, joka tätä luet ja jaat nämä näkemykset, tuet meitä parhaiten kun klikkailet ja tykkäät ja jaat somessa näitä vaihtoehtomedian uutisia. Voit lähettää juttuvinkkejä, ruusuja ja risuja, palautetta ja mitä tahansa. Mutta vain klikkaus kerrallaan voimme muuttaa asioita. Sillä osasyy nykyiseen tilanteeseen on myös se tosiasia, että valtamedian vuosikymmenien monopoliasema on murtumassa ja erityisesti printtimedia korisee kuolintuskissaan, Sanomakin kaiketi sinnittelee taloudellisesti plussan puolella ainoastaan oppikirjakustantamonsa avulla. Tulevaisuus on uusmedioiden, pienten verkkojulkaisujen, blogien, striimien ja podcastien aikaa.

Minun agendani on Totuus, haluan vain selvittää totuuden, vain totuuden, mitään siihen lisäämättä ja mitään siitä muuttamatta. Totuus saattaa tehdä kipeää, kaikille totuus ei ole mieluinen. Siksi olemme tässä kaoottisessa maailmanajassa, jossa on ollut niin paljon epätotuuksia ja valhetta, niin pitkään syötettyinä, ettei nykyinen valtamediamme kykene sitä käsittelemään. Sillä ennen kuin mitään voidaan muuttaa, pitäisi myöntää virheet, mutta virheet tässä tapauksessa ovat valheita. Niinpä nykymedia on osasyyllinen kaikkeen, eikä se joka on aiheuttanut ongelman, voi olla sama taho, joka ongelman korjaa. Tai kuten Albert Einstein aikoinaan lausui: ”On hulluutta toistaa samaa kaavaa ja odottaa erilaisia lopputuloksia.”

Me yritämme muuttaa kaava, sillä lopputulos on nähty. Se on tämä vihervasemmistolainen dystopia, jossa oman maan kansalaiset ajetaan sotatilaan keskenään, suvaitsevaisten ja rasistien leireihin, joissa molemmat puolet viljelevät vihaa toisiaan kohtaan. Mutta tämäkään viha ei johda mihinkään, viha aiheuttaa vain vihaa. Siksi on kovasti ironista, että vaikka valtamedia niin kovasti julistaa taisteluaan vihapuhetta vastaan, se itse kuitenkin sitä juuri ajaa kanonisoimalla vihapuheen copyrightit vain itselleen. Vihapuhe lähti mediasta, se on vastuuttoman ja epäluottevan valtamedian journalistinen ohje, jossa todellisuuden ei anneta pilata hyvää tarinaa.

Elina Louko.

12 Comments

 1. murre riepunen
  2.11.2020 17:59

  Ylen uutistoimitus nauttii pohjakosketuksen ennätystä, jopa uutistenlukijana törttöilevä nainen vaihtoi ikivanhan vekkihameensa ilmeisesti kirpparilla 8 numeroa liian suureen lumipukuun, ja näytti siitä nauttivan. Uutisoinnin aiheet täyttä sopaa, jopa urheiluruutu kaaoksessa. Alas on vajonnut meille vanhemmalle väelle tuttu Yleisradio, tokkopa nousua enää nähdään.

  Vastaa
 2. Puolueeton
  2.11.2020 18:36

  Suuri joukko, joka osaa jatella, ajattelee Elinan tavoin. En muista vihaa nuoruudestani. Joku oli kokoomuslainen joku kommunisti tai siitä väliltä, mutten muista vihaa näiden välillä normaalien ihmisten kesken. Olihan silloinkin joitakin typeryksiä, jotka puhkuivat vihasta, mutta teko herätti pääosin hilpeyttä.
  Suomisanakirjassa vihapuhe määritellään
  ”vihantäyteinen puhe tai palaute, jossa selvästi ilmaistaan vihaa yllyttäen vihaan jotakuta tai joitakuita kohtaan; henkilölle tai organisaatiolle tunnekuohun vallassa annettu aggressiivinen palaute; loukkaava tai alatyylinen arvostelu”
  ja maininta ”’Vihapuhetta’ ei ole erikseen säädetty rangaistavaksi, vaan vastaavassa tarkoituksessa käytetty säädös on kiihottaminen kansanryhmää vastaan.” viittaa siihen, että sana ”vihapuhe” on uusi tapa lietsoa vihaa, jota ei ole olemassakaan. Ainahan joku voi tunnekuohuissaan olla kiukkuinen ja jopa väkivaltainen.

  Ennen sähköistä viestintää typeryksillä ei ollut mahdollisuutta levittää pilkkaansa kuin harvan kuulijan tietoon. Nyt siihen on mahdollisuus. Tämä sekoittaa joidenkin ajattelun ja nämä pitävät vihapuheena tosiasioitten kertomista. Suomessa on jo tullut lukuisia oikeustuomioita tosiasioitten julkaisemisesta. Jos toimittaja 1 on syyllistynyt rikokseen ja toimittaja 2 tämän valehteluista harmistuneena julkaissut totuuden toimittajan 1 tuomiosta, sen ei pitäisi olla rikos. Toimittajan1 valehtelu sen sijaa pitäisi olla rikos. Julkinen valehtelu ei kuitenkaan ole rikos, laki ei sanaa tunne.

  Vastaa
 3. HenkkaR
  2.11.2020 18:40

  Loistava kirjoitus!

  Tällaisilla, asiallisella tyylillä kirjoitetulla, hyvin perustellulla, ja asiat suoraan kaunistelematta kertovilla kirjoituksilla on hyvä herätellä paatuneimpiakin valtamediauskovaisia todellisuuteen, lukija lukijalta.

  Suunta on hyvä ja näkymä lupaava! Lisää tällaisia kirjoituksia!

  Vastaa
 4. Aappa
  2.11.2020 20:45

  Itsekin joskus naiiviuksissani toiveajattelin, että esim. virkamiehistöstä nousee jossain vaiheessa totuudenpuhujia, mutta tulin myöhemmin siihen johtopäätökseen, että se on tasan viimeinen saareke luopumaan asemastaan.

  Vastaa
 5. JK
  2.11.2020 21:07

  Tämä oli kuin omia ajatuksiani, ihan jokaista yksityiskohtaa myöten. Uskoni suomalaiseen valtamediaan on kadonnut jo muutama vuosi sitten, viimeisetkin rippeet valtamedian uskottavuudesta katosi jossakin vuoden 2015 tietämillä.
  Aiemmin katsoin lähes orjan lailla YLE:n pääuutislähetyksen mutta nykyisin en voi katsoa enää sitä vääristeltyä ”totuus”uutisointia. Kaikki, siis aivan kaikki, on vain yhden näkökulman esittämistä. Pari päivää sitten katsoin YLE Areenasta pienen ajankohtaispätkän Yhdysvaltojen presidentinvaaleja koskien, Trumppia mustamaalattiin täydellä teholla, hän ei YLEn toimjittajien mielestä ole tehnyt mitään hyvää. Lisäksi, YLE niin kuin muutkin valtamedian edustajat, jättää uutisoimatta Bidenin taustoista ja tekemisistä, siis niistä perseilyistä joita hän on tehnyt ja tekee koko ajan. Jokaisessa tilanteessa missä tämä seniili pääsee tyttöjen tai naisten lähelle, hän tunkeutuu aivan ilmiselvästi toisen henkilökohtaiselle alueelle ja moni näistä tytöistä ja naisista myös kokee silmin nähden vastenmielisyyttä limaisen papparaisen lähentelyistä.

  Onneksi meillä on tasokkaita uusmedioita lukuisin joukoin joista saa oikeaa ja rehellistä tietoa asioista, toisin kuin itseään vastuulliseksi mainostavasta mediasta.

  Vastaa
 6. Kalergi-suunnitelma
  2.11.2020 22:31

  Suomen kansallista tuhoa ajavien tärkeimpien, Bilderberg-johtoisten joukkoharhautusmedioidemme Brysselin Pravdan (Antti Herlin) ja Ylen (Matti Apunen) oivallisina apujoukkoina toimivat vahvasti kommunismiin päin kallellaan oleva toimittajien enemmistö:

  ”Neuvostorahoilla tuotettiin vasemmistolainen toimittajakunta Suomeenkin”,
  https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/

  ”Veteraanitoimittaja, Reporadio-kirjailija Jarmo Viljakainen: Yleisradiossa edelleen voimakas punavihreä suuntaus, hallituksen myötäily on vallannut tilan – ”kiistäminen kuuluu kuvioon””,
  https://www.suomenuutiset.fi/veteraanitoimittaja-reporadio-kirjailija-jarmo-viljakainen-yleisradiossa-edelleen-voimakas-punavihrea-suuntaus-hallituksen-myotaily-on-vallannut-tilan-kiistaminen-kuuluu-kuvioon/

  Moskovasta asti aikoinaan korkeampaa kommunismin oppia ammentaneen kommunistiprofessori K.Nordenstrengin tuotoksia kuuluu edelleen Tampereen puna-yliopiston toimittajaopiskelijoiden kurssikirjoihin. Nordenstreng piti jäähyväisluentonsakin vasta 2009.

  Ylen ja Brysselin Pravdan kommunistitoimittajat pitävät huolen, että perustuslakiimme kirjattua sananvapautta tukahduttaen kaikki parempaa elintasoa tavoittelevien barbaarien invaasiota koskeva kritiikki pyritään tuomitsemaan ”vihapuheena”.

  Heille harhaisen viherkommunisti-sekopää Ohisalon ”turvapaikan hakeminen on perusoikeus” on ylin laki ja totuus – kaikki kurkunleikkaaja-terroristitkin pääsevät taikasanalla ”asylum” nauttimaan suomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ulkomaanvelkarahalla kustannettua sosiaaliturvaa, yli 3 miljardia euroa vuodessa.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   2.11.2020 22:35

   Bilderberg-Apusen äskettäinen valinta Ylen johtoon on ilmeisesti Suomen KANSATTOMAAN-ISÄNMAATTOMAAN Deep Stateen eli ”syvään valtioon” kuuluvien, vailla selkärankaa ja omaatuntoa olevien, ylikansallisia feodaaliherrojaan kumartavien psykopaatti-pyrkyrien, maanpetturien suorittama. Sillä pyritään edistämään suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamista harvainvaltaisen Uuden maailmanjärjestyksen tyrannian hyväksi:

   ””Lopullisena päämääränä sillä [Bilderberg Group] on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut väitteensä tueksi.

   Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi. Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence Rockefeller valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle.” – Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007),https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=lrh6e90o8tg5v0b8hpk3qcug26#msg1783220

   Vastaa
 7. juha.
  2.11.2020 22:53

  Ne, jotka lukevat ja <kommentoivat säännöllisesti vaihtoehtomedioihin, – jotka tullaan vielä tuhoamaan korruptoituneeseen rikoslakiin "terrorismina" elitiin ja polpon + demlan taholta – ovat immuuneja valtamedia -käärmeen "myrkytlle". Toista ovat ne raukat, jotka seuraavat YLE:n "nurkka-jumalaa" edelleen siinä uskossa, että uutisia luetaan kuin Arvi Lind naama huolen rypyillä. EI enää. Nyt ovat äänessä kulttuurimarxistiset politrukit ympättynä telaketju-feminismillä kiedottuna LGBT:hen, BLM, ANTIFA:n ja kaikkinaiseen punavihreään mädätykseen, josta vähin ei ole patologinen viha isänmaatamme Suomea ja kaikkia siihen liittyviä korkeita arvoja kohtaan!

  Itse en ole seurannut vuosikausiin valtamedian syytämää löysää vihertävää paskaa, jolla ei kasva mikään vaan se on kaikkein pahinta myrkkyä niin ihmiselämälle kuin ympäristöllekin!
  Se aina surettaa, että lähipiiri kuuluu uskolliseen lammaslaumaan, joka uskoo kaiken sen paskan mitä valtamedia heidän päälleen syytää tavalla, että se on kykenevä ajamaan heidät alas jyrkänteeltä kuin karjalauman väistämättömään tuhoonsa vailla mitään omaa tahtoa!

  Vastaa
 8. Kalergi-suunnitelma
  3.11.2020 00:27
  Vastaa
 9. En uskalla kertoa
  3.11.2020 08:34

  Samoin kuin Elinalle, on käynyt itselleni, itse tosin jo noin vuonna 1999-2000 huomasin että valtamedian uutiset eivät aina täsmää sen kanssa mitä olin itse jo aiemmin lukenut ulkomaisista lähteistä, naiviuksissani lähettelin kotimaisille medioille korjauspyyntöjä ja huomautuksia, koska luulin heidän vahingossa uutisoivan virheellisesti – mutta tahallista harhaanjohtamistahan se on , jonka tajusin muutama vuosi myöhemmin.

  TV:stä katson vain ohjelmia tietokoneen kautta – antennijohto ei ole ollut kiinni 15 vuoteen, enkä aio kiinnittää : eihän sieltä tule kuin vasemmistolaista aivopesua taikka täysin älyvapaata ”tosi-tv” ”reality-show”ta jossa alkoholisoituneet ”julkkis” nuoret riitelevät, pintaliitävät ja harrastavat seksiä jos alkoholinkäytöltään ehtivät. Liekö nämä niitä roolimalleja joita tavalliselle nuorisolle koetetaan kaupata ”tosi-tv” ohjelmien kautta.

  Onneksi vaihtoehtomediassa on nyt alkanut olla pieniä valopilkkuja lähivuosina myös suomenkielisellä puolella, kuten juuri esimerkiksi tämä sivusto. Jatkakaa hienolla linjallanne.

  Vastaa
 10. Australian terveysministeri : COVID on NWO
  3.11.2020 17:14

  Australian terveysministeri sanoi puheessaan vahingossa ilmeisesti itselleen tutumman ”New World Order” (NWO) kun oli tarkoitus sanoa ”New … ” jotain COVID trollaavaa. Hänen voi olettaa nimittäneen NWO:n mainitsijoita mielisairaiksi salaliittoteoreetikoiksi. Mutta ”New World Order” eli uusi kommunistinen yhden maailmanhallituksen diktatuuuri eli Uusi Maailman Järjestys pulpahti vahingossa omasta suusta 😀

  https://youtu.be/_dy1hgnDoPM?t=33

  Vastaa
 11. Kova kampanja tuntuu olevan käynnissä
  3.11.2020 20:20

  Toi sääennustus on hyvä esimerkki tosiaan. Normaalit syys- ja talvimyrskyt ovat nykyisin jotain aivan ihmeellistä. Sitten jos sataa lunta 5 cm niin on lumikaaos. Myös sääennustusten paikkaansa pitävyys on mielestäni huonontunut vaikka laitteet ovat parantuneet. Voisiko se olla tarkoituksellista? Näin ihmisiä totutetaan hyväksymään, että kaikki uutisointi ei olekaan paikkaansa pitävää ja siinä vain pitää elää.

  Tästä syystä en seuraa enää valtamediaa. Noh sääennustuksia vielä katson, mutta niihin ei pidä liikaa luottaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top