Venäjä kiistää: Tänään klo.11.21 (paikallista) Moskovaan Venezuelasta tullut lento ei tuonut kultaharkkolastia

Kremlin tiedottaja Dimitri Peskov kiistää jyrkästi, että tänään puoli kahdentoista aikoihin Moskovan Vnukovoon Caracasista saapunut venäläisen Nordwind -yhtiön Boeing 777 jumbo olisi tuonut mediassa väitetysti 20 tonnia kultaa lastinaan.

Noticias Venezuela näyttää kuvaa Nordwindsin koneesta VP-BJG Caracasin kentällä. Sen siiven alla odottaa raskaiden kuormien lastauslaite.

Venezuelan presidentti Nicolas Maduro on saanut vastaansa mielenosoituksia huonon taloudellisen tilanteen johdosta, ja oppositiomies Juan Guaidó on julistanut itsensä presidentiksi. Hän on parlamentin puhemies. USA:n presidentti Donald Trump on tukenut julkisesti Quaidóa, ja EU näyttää olevan myös tunnustamassa hänet Venezuelan presidentiksi. Maduro väitti eilen, että Trump on sopinut mafian kanssa Maduron tappamisesta.

Tänään torstaina laskeutui Caracasista välilaskutta lentänyt Nordwindin Boeing 777 (VP-BJG) Vnukovoon, 11.21 paikallista aikaa. Aeroflotin VP-BGF on juuri lähtenyt Vnukovosta ilmoittamattomaan päämäärään, lentonumerolla AFL7617. Flightradar-tietopalvelu ei näytä lennon päämäärää. VP-BGF on myös Boeing 777 -tyyppiä. BGF laskeutuukin juuri (13.52+ paikallista) Serementjevoon, eikä liity siis Maduron kulta-aarteeseen.

Salaperäinen venäläiskone noussut ilmaan Caracasista

3 Comments

 1. Pertti Grandell
  31.1.2019 12:53

  tuleehan vantaan lentokentällekin karviksia ja yön timppoja italiasta. eikä kukaan kerro siitä, ja kaikki viranomaiset kieltävät. mutta meillehän nämä ovat elävää kultaa, kultamunia….joidenkin hihuleitten ja politiikkojen mielestä….ei kansantaloudelle ei kansalle, ja silloin tarkoitan pottunokkia enkä ”raketti-insinöörejä” joita pinkoo ympäri lumihankeja 10 tuhansia ympäri hölmölää…

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   31.1.2019 14:10

   Lappeenrannan kentän kautta tuodaan kiintiötä Eriteasta, jossa ei ole sotaa eikä muuta vainoa, kuin että hallitus vaatii nuoria miehiä tekemään työtä.

   Vastaa
 2. Minä
  1.2.2019 04:00

  Ei missään tapauksessa ollut 20 tonnia kultaa, oli vain 19,8 tonnia? No, jotain raskasta se kuljetti. Jotain valmistellaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top