Venäjän kirkko ei koskaan tule hyväksymään Jeesuksen esittämistä afroamerikkalaisena, sanoo arkkipappi

Venäjän ortodoksisen kirkon arvovaltainen edustaja, arkkitehtuurin ja restauroinnin asiantuntijaneuvoston puheenjohtaja arkkipappi Leonid Kalinin on ottanut kantaa maailmalla ns. black-lives-matter -ilmiön myötä esiin putkahtaneeseen tendenssiin esittää Jeesus Kristus afrikkalaisen näköisenä.

”Eihän Kristus ollut afroamerikkalainen, eihän? Joten sen kuvan täytyy esittää jotain muuta henkilöä”, sanoi arkkipappi Leonid Kalinin Sputnik Newsille. ”Me tulemme Venäjällä pitäytymään tiukasti kirkon opissa”, täsmensi arkkipappi julkaisulle.

Venäjällä on ilmeisesti myös aikomus pitää ristit näkyvillä kirkkorakennuksissa, toisin kuin mm. Leppävaarassa. Risteihin on Suomessa kohdistunut kritiikkiä, koska niiden arvellaan ärsyttävän vähemmistöjä. Jeesus tummaihoisena saattaa olla sensijaan vähemmistöjen mieleen. Enemmistöllähän ei demokratiassa ole merkitystä.

Aiheen arkkipappi Kalininin kannanottoon on antanut englantilaisessa Pyhän Albanin katedraalissa esillepantu teos, jossa Jeesus näyttäytyy afrikkalaisessa hahmossa. Raamatun ja myös historiallisten tietojen mukaan Jeesus oli syntyperältään juutalainen.

Asian uutisoi 09.07.2020 Sputnik News.

2 Comments

 1. Los6666
  10.7.2020 08:51

  no alkais nyt sekopäät virittelemään kuvia mustasta pedofiiliprofeetasta niin saattas alkaa tapahtua, ja siinä sitä huomais taas kuinka päin v….a näiden multikultti(piip) aivot on

  Vastaa
 2. Aikoinaan nähtiin jo mihin mennään
  11.7.2020 15:59

  Katsotaan vaan. Ei mene aikaakaan kun kulttuuri-marxilaiset nostaa sellaisen älämölön ja ilmottaa ihmisten työpaikoille että nämä ovat rasisteja. Sen jälkeen kaikki joutuvat pyytämään anteeksi ja sitten Jeesus onkin jo vaikka minkärotuinen. Kohta varmaan vielä homokin.

  Se alkoi homavioliitoista ja naispapeista. Ja tässä ollaan nyt. Matkalla kohti anarkiaa.

  Kannattaa lukea ”Turnerin Päiväkirjat” joka on kirjoitettu jo kauan aikaa sitten. Siinä kuvattu yhteiskunta on tätäpäivää. Paitsi että valvonta valtaapitävien taholta on paljon tiukempaa. Kirja ”Vuonna 1984” on lasten leikkiä jos sitä peilataan tähänpäivään.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top