Venäjän ydinpelote korkeassa valmiudessa

Venäjän presidentti Vladimir Putin määräsi tänään armeijan asettamaan maan ydinpelotusjoukot korkeaan valmiustilaan sunnuntaina Naton ”aggressiivisten lausuntojen” jälkeen, kertoo lehti.
(Kuvaan käytetty Sputnik Newsin aineistoa)

Johtavien Nato-maiden huippuvirkailijat antavat aggressiivisia lausuntoja maastamme. Siksi määrään puolustusministerin ja armeijan komentajan asettamaan Venäjän armeijan pelotejoukot erityiseen taisteluvalmiuteen”, presidentti Vladimir Putin sanoi. tiedotustilaisuudessa puolustusministeri Sergei Shoigun ja esikuntapäällikkön kenraali Valeri Gerasimovin kanssa.

Putin viittasi puheessaan taloudellisiin sankrioihin: NATO ei ole kohdistanut reaktiotaan vain Venäjän sotilasoperaatioon Ukrainassa, vaan on ryhtynyt ”epäystävällisiin toimiin maatamme vastaan ​​taloudellisesti”, talouspakotteiden muodossa.

Sputnik mainitsee uutisen yhteydessä puolustusliitto NATO:n perjantaisen huippukokouksen, jossa Suomen presidentti Sauli Niinistö oli mukana.

Luettavaa:

Presidentti Niinistö selosti NATO-kokouksesta ja Ukrainan tilanteesta

Moskova ryhtyy vastatoimiin Ruotsin ja Suomen Natoon liittymis-tapauksissa

Venäjä syyttää Yhdysvaltoja UAV-tuesta Ukrainalle

14 Comments

 1. Ans kattoo ny
  27.2.2022 15:58

  Meillä on ollut jo vuosia tilanne missä suurvaltojen johtajat kutsuvat toisiaan eri tavalla. Idässä puhutaan:”läntiset ystävämme” (on sitten pottuilua tai ei. Ja lännessä puhutaa:”itäiset siholliemme”. Tässä on siis periaatteellisella tasolla olevat näkemysero.

  No, niin tai näin. En tunne täysin venäläistä luonteenpiirrettä mutta sen tiedän että venäläiset ei uhkaile. Ne sanoo niinkuin asia on, ja jos ärsytät vielä, niin sitten tapahtuu se mitä sanottiin.

  Ihan niinkuin Ukrainalle sanottiin että laskekaa aseenne ja menkää koteihinne muuten edessä on sota. Ja niinhän se sitten oli. Eikä siinä enää auta neuvottelupyynnöt sen jälkeen.

  Sama juttu jo ennen Ukrainan konfliktia, vähän Macronin tapaamisen jälkeen. Venäjä sanoi että jos tulee pitkän rintamalinjan konflikti tai laaja-alainen konflikti niin edessä on ydinsota. Lehdistö käänsi sen niin että ”Mikäli Ranska haluaa sotaa niin se sen saa. Mutta siinä sodassa ei ole voittajaa”. Samoin kuin aiemmin että:”Jos yksikään ohjus tulee Venäjän maaperälle, niin vastaus lähtee, ei yksi sinne mistä ohjus tuli, vaan myös sinne mistä käsky tuli”.

  Kun mietitte noita lausuntoja ja tiedätte että ydinaseen valmistellaan laukaistaviksi, niin mitä luulette tapahtuvan?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   27.2.2022 16:14

   No, uskovaiset tietää mitä tehä.

   Vastaa
  2. Japa
   27.2.2022 19:25

   Missähän P aikoo sen ydinaseen räjäyttää? Ukrainassa keskellä omia joukkoja?

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    27.2.2022 20:22

    Varmaan Brysselissä?

    Vastaa
 2. Obelix
  27.2.2022 16:11

  ”Putin viittasi puheessaan taloudellisiin sankrioihin: NATO ei ole kohdistanut reaktiotaan vain Venäjän sotilasoperaatioon Ukrainassa, vaan on ryhtynyt ”epäystävällisiin toimiin maatamme vastaan ​​taloudellisesti”, talouspakotteiden muodossa.”

  Vai sillä lailla, ilmeisesti Puttea ei pakotteet naurata enää? Ydinpelotejoukot korkeaan valmiustilaan….ei voi olla – ihan aikuisten oikeesti?
  Ps. Henkilökohtaisesti voisin kuvittella, ettei siinä porukassa ko. herran ympärillä ole montaakaan tyyppiä, jotka olisivat valmiita ottamaan _tyhjän takia_ vastapuolen ydinpommeja omille ja perheidensä niskoille?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   27.2.2022 16:13

   Kuullemma Venäjän valuuttavarantoa -lännen pankkien tileillä- on vähän niinqon ”jiähytelty” (karjalankieltä: jäädytetty)

   Vastaa
   1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
    27.2.2022 19:49

    Taitaa olla lähempänä Rauman murretta. Isovanhempani kaikki Karjalasta.

    Vastaa
 3. Pekka Kemppainen
  27.2.2022 16:17

  Kuva on Sputnik Newsin tähän samaan uutiseen käyttämä, -ei ole arkistokuva viime vuosisadalta. Käytin samaa kuvaa, koska oletan sen sisältävän jonkin viestin.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   27.2.2022 16:23

   Vaihdoinkin, Sputnikin kuva upotettuna. 🙂

   Vastaa
 4. pää määrää
  27.2.2022 17:12

  Poliitikkojen touhu viittaa samanlaisiin psyykkisiin ominaisuuksiin politiittisessa päätöksien harkinnassa kuin autolla ajelu jonossa. Joidenkin kantti ei kestä ajamista jonon häntäpäässä.

  Vastaa
 5. juha II
  27.2.2022 21:39

  Kun on vain ”yksi” syyllinen aivan kaikkeen eikä minkään maan valuutan kolikolla ole kuin yksi puoli. Silloin puhutaan silkasta sotapropagandasta eikä siinä ole sijaa neuvotteluille eikä sovitteluille vaan sodan vaunut klonksuttelevat täydellä höyryllä aivan kuten tapahtui WWI syttyessä.

  Tuo sota, johon niin kevein mielin lähdettiin ja raskain tappioin ja menetyksin lopetettiin vannoen ”Ei enää koskaan sottaa”!

  Mutta ne sukupolvet ovat jo pois kuolleet ja uudet viisaat, älykkäämmät ja jalostuneemmat sukupolvet r’yntäävät kuin lehmät kevätlaitumilleen ilosta pomppien kevein mielin ja korkein periaattein uuteen maailmasotaan, joka ei edes lopeta sotia vaan sen ainoa tarve on muuttaa maailma huonommaksi. Yhdeksi maailmahallitukseksi alistaen kanskunnat koronna tyrannian, valvontayhteiskunnan, sosiaalisen kredit järjestelmän alaisuuteen taloudelliseen riippuvaisuuteen vallanpitäjistä ja ”onnelliseksi siitä kun et omista mitään. Et enää edes itseäsi vaan orja ja tahdoton zombie vailla ihmisarvoa, ylpeyttä, elämää yhteyttä ja luonnolliseen luontoon!

  Koko maailma muutetaan yhdeksi ”Vankileirien saaristoksi”, jossa kaiken määrää joku muu kuin sinä itse. Ja ”muu” on yksivaltainen psykopaatti sadisti, jolle olet pelkkä leikkikalu ja ajanviete ilman kaikkia niitä oikeuksia, jotka YK julisti ja otti ne sinulta pois kuin tikkarin pieneltä lapselta!!!

  Vastaa
  1. Totuus tulee kyllä julki
   28.2.2022 00:04

   Olipas juha II hyvin sanottu! Juuri noin se on suunniteltu. Koko vastakkainasettelu on ihan silmänlumetta. Molemmat puolet tähtäävät UMJ:n käynnistämiseen koko maailman laajuisesti. Sota on vain keino siirtyä koko pallon laajuiseen tyranniaan.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    28.2.2022 12:22

    *Neuvostoliitto* oli ”UMJ 1.0” (NWO, New World Order), joka romutettiin kun oli epäonnistunut omassa maailmanlaajuisessa tyranniassaan. Se teki tietä uudelle versioille, 2.0:lle.

    Tavallaan näemme versioiden sodan?

    Vastaa
  2. Puolueeton
   28.2.2022 12:07

   Mukava lukea edes yksi ajateltu kommentti. Pahalta näyttää tulevaisuus.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top