Venäläinen perhe hakee turvapaikkaa Puolasta, -pakenevat Ruotsin viranomaisia, lapsia yritetään kaapata

Erittäin outo lastenhuostaanotto- ja sijaisperheeseen-sijoitus kiista on meneillään, ruotsalais-venäläis-puolaisena spektaakkelina. Ruotsissa asuva venäläistaustainen isä on nyt tyttärineen Puolassa, ja sinne on matkustanut myös Ruotsin viranomaisten valitsema sijaisperheen isä, Muhammed A, tehtävään ottaa venäläisperheen lapset mukaansa Ruotsiin. Venäläinen media on kauhuissaan: Venäläislapsia muslimeille.

Sputnik News kirjoittaa (05.04.):

Ruotsin sosiaaliviranomaisten ratkaisu sijoittaa kolme kristittyä tyttöä libanonilais-muslimi perheeseen on aiheuttanut kansainvälisen skandaalin, johon myös Puola on nyt liitetty. Ruotsalaisviranomaisten yritettyä sijoittaa Denis Lisovin kolme tytärtä islamilaiseen sijaisperheeseen, venäläinen isä otti tyttärensä ja jätti Ruotsin, mistä seurasi eriskummallinen tapahtumasarja.

Venäläisten lasten ahdinko aiheuttaa tietyn omien-puolustus reaktion kaikissa venäläisissä, -joskus väärinkäsityksienkin tuloksena, ja ajatus venäläisistä tytöistä muslimien käsissä ei ole Venäjällä kovin suosittu eikä suvaittu. Siihen on erinäisiä historiallisia syitä.

Denis Lisov muutti Ruotsiin seitsemän vuotta sitten. Vuonna 2017 hänen vaimonsa sairastui, ja Denis oli siihen aikaan vain osapäivätyöllistetty. Niinpä sosiaaliviranomaiset katsoivat, ettei hän ole kykenevä huolehtimaan perheen kolmesta tyttärestä, ja viranomaiset päättivät ottaa lapset huostaan. Heidät sijoitettiin muslimiperheeseen. Lisovit pysyivät muodollisesti lastensa huoltajina, mutta heillä oli oikeus tavata tyttäriään vain kuusi tuntia viikossa, kertoi Samhällsnytt.

Muslimi-sijoitusperhe asui 300km:n päässä Lisovin kotipaikkakunnalta, eivätkä tytöt viihtyneet sijoituspaikassaan, kertoo Denisin oikeudellinen avustaja Babken Khanzadyan. Denis otti sitten tyttärensä, ja aikoi palata Venäjälle, missä saa elää normaalia elämää. Ruotsin viranomaisten vaatimuksesta hänet ja lapset pysäytettiin Varsovan lentokentällä, mutta spektaakkeli sai vielä uusia käänteitä.

Asiaa puitiin puolalaisessa oikeusistuimessa, joka hylkäsi Ruotsin vaatimuksen, EU:n sääntöjen vastaisena. Denis Lisovin puolalainen asianajaja, Bartosz Lewandowski, kertoo sijoitusperheen muslimi-isän, Muhammed A:n, myös ilmaantuneen asiasta päättävään oikeudenistuntoon, asianajan tietojen mukaan Ruotsin viranomaisten maksaessa tämän matkan Puolaan. Lewandowski esittää vielä jyrkemmänkin syytöksen: Ruotsalainen sosiaaliviranomainen, joka oli myös tullut Puolaan seuraamaan Lisovien oikeudenkäyntiä, yritti siepata lapset mukaansa. Aika järisyttävää, jos on totta.

Lewandowski:

Kolme venäläistä tyttöä oltiin laittomasti ottamassa pois isältään Puolan maaperällä Ruotsin viranomaisten toimesta.

Puolan lapsiasiamies Nicolas Pawlak, Lisovien oikeusavustaja Babken Khanzadyan ja puolalainen viranomainen Denis Lisovin ja tämän tyttären seurassa. Lisovit ovat jättämässä turvapaikkahakemustaan Puolaan.

Asiasta enemmän: Sputnik News 05.04.2019.

6 Comments

 1. Pertti Grandell
  5.4.2019 15:13

  saatanan svennut, yrittävät islamisoida toisten lapsia väkisin, nämä sosiaali tantat ovat kyllä halveksituimpia suvakkeja ruotsissa ylivoimaisesti koko maailmassa, fy fan……

  Vastaa
  1. Jurnu Tiihonen
   5.4.2019 19:18

   Oli varmaan jo koekäytetty ISIS-morsiamiksi. Seuraavaksi vuorossa olisikin ollut p***** silvontaa.

   Vastaa
 2. Minä
  5.4.2019 17:21

  Tiedä tuosta tarinasta miten se on kulkenut huostaanottoon alunperin, mutta se, että sijoitetaan lapset muslimiperheesee on törkeä teko, oikein suvakkien älyvapauden ylistys.

  Vastaa
 3. Kiikkustuolissa monttu auki
  5.4.2019 20:20

  Ruotsin maalta voi kuulla ihan mitä vain tulevaisuus tulee olemaan todella surrealistinen.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   7.4.2019 14:07

   Ruotsi on nyt se paljonpuhuttu #Absurdistan.

   Vastaa
 4. Putte
  11.4.2019 17:22

  Eipä ole järjellä jos ei moraalillakaan siunattu näitä ruotsalaisia sosiaalitanttoja/parittaja pedareita.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top