Venäläis-lehti: Kohupalatsi onkin Arkadi Rotenbergin hotellihanke

Venäläinen uutisjulkaisu paljastaa paljon huomiota saaneen ”Putinin palatsin” omistajaksi Suomessakin tunnetun venäläisen liikemiehen Arkadi Rotenbergin, joka kertoi omistajuudestaan tänään TV-kanavalla.

Rakennus, joka Arkadi Rotenbergin mukaan valmistuu kahden vuoden kuluessa, tulee toimimaan huoneistohotellina. Gelendzhikissä, Mustanmeren läheisyydessä, sijaitsevassa rakennuskompleksissa on runsaasti korkeatasoisia huoneita ja viihtymistilaa. ”Paikka on upea”, sanoi Rotenberg TV-kanavalla.

Projektin rahoitus- ja omistussuhteissa lienee monia mutkia, joita on availlut mm. venäläinen liikemies Sergei Kolesnikov, -hänkin suomalaisille tuttu erään Nuorisoasuntosäätiön Tallinnan-biznesten kautta. Rotenberg perusteli viivästynyttä ulostuloaan hotelli/palatsi-hankkeen osallisena juuri asian monimutkaisuudella.

Kaikki kuulemamme ei ehkä sittenkään ole totta. Mustanmeren hulppean huvilan mieltäminen Venäjän presidentin Vladimir Putinin kesämökiksi oli siis hätäilyä. Putinilla on yksityiskäyttöön vaatimattomampi lomapaikka Laatokan rannalla.

 

 

Lisää luettavaa

10 Comments

 1. Hsotelli?
  30.1.2021 20:29

  Ei löytynyt hotels.com sivuilta.

  Vai tuleekohan siitä hostel ?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.1.2021 20:53

   Parisen vuotta sitä pykätään, sano Rotenperi.

   Vastaa
 2. JK
  30.1.2021 21:24

  Huoneistohotelli. LOL. 16-kerroksinen bunkkeri (mm. maanalainen jäähalli), lentokieltoalue, liikkumieskielto edustan merialueella, kaksi viinitarhaa lähistöllä jne. jne.

  Nyt Kemppainen katsot sen videon ennen kuin hätäilet: https://youtu.be/ipAnwilMncI

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.1.2021 22:42

   Voisko olla Mar-a-Plataa hulppeempi?? Tiiä, kun en oo käyny kummassakaan.

   Vastaa
 3. HenkkaR
  30.1.2021 21:32

  Tästä luksuslukaalista vauhkonta on kyllä ollut poolimediassa niin läpinäkyvän yliammuttua – tyyliin aukeaman juttuja siitä kuinka poikkeuksellisen paha ihminen Putin on kun sillä sattuu olemaan näin hulppea lukaali – ja samalla tuo älyvapaa hehkutus marginaalikannatusta nauttivasta rikollisesta Navalnyista, että pakosta on hiipinyt mieleen olisiko ainakin osassa tapauksissa kyse toisinajattelijoista poolimedian palveluksessa, jotka haluavat tahallisella yliammunnalla ja älyvapaudella murentaa poolimedian uskottavuuden, rehellisiä kannanottojahan kun heiltä ei poolimediassa sallittaisi.

  Kiitokset Extrauutisille, useine hyvine toimittajineen, laadukkaasta ja monipuolisesta journalismista!

  Vastaa
  1. HenkkaR
   30.1.2021 21:38

   Ja lisään vielä, että mikäpä sopisikaan paremmin edelläajattelemani viekkaan toisinajattelijatoimittajan agendaan, kuin kunnostautua suurin hehkutuksin uutisilla, jonka tietää ilmenevän jälkeenpäin valheeksi.

   Toki siinä menee omakin uskottavuus edellä, mutta jos ei uskottavaa journalismia ole sallittua tehdä kuitenkaan, niin ainakin sillä saa perässä maksimaaliset uskottavuspulat poolimedialle.

   Vastaa
  2. Pekka Kemppainen
   30.1.2021 23:03

   Saattaa olla, että joku syötti Navalnylle puolitotuuden, ja hän ymmärrettävistä syistä päästi sen eteenpäin?

   Vastaa
 4. Jaska Jokunen
  30.1.2021 22:44

  En tiedä mitä sanoisi, huikeaa. Julkaisuajan mukaan uutinen oli täällä ensin ja muut varasti sen. Pienmedia veti koko Suomen valtamedian kölin alta. Ilmeisesti exstrauutisten kirjoittaja osaa venäjää eikä tarvitse valmista muottiin kirjoitettua uutista Reutersin tai AFP:n kautta kierrätettynä mitä suomalainen kielitaidoton valtamedia tarvitsee.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.1.2021 22:50

   Nämä isojen medioiden ammattitoimittajat katsoo simmut ymmyrkäisinä Reutersin ja AP:n liuskoja, ja poimii uutisia sitä mukaa, kun isot uutistenvälittäjät jakaa. Siinä menee vähän aikaa, että juttu tulee suomalaisen toimittajan eteen. Mun suositus on, että seuratkaa mahdollisimman paikallisia medioita: Tässä tapauksessa venäläiset kertoivat reaaliajassa mitä on kerrottavaa.

   Toisex: Pitää kunnioittaa sitä, josta kertoo, antaa hänelle puheenvuoro ilman että kukaan muokkaa kerrottavaa. Nyt kerroin 1:1 mitä venäläiset ovat kertoneet toisilleen.

   Vastaa
 5. Juha
  31.1.2021 13:28

  https://archive.org/details/VideoAlexeiNavalnyComparesMuslimsToCockroaches

  Jotenkin nurinkurista, että Suomen vasemmistomedia rakastaa äärioikeistolaista Navalnia.. Jos persut alkais julistaa.. yllä olevaa ”tapetaan torakat” aatetta niin sanoma ja yle varmaan olis täysillä mukana ajatuksessa..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top