Vesiliikennerajoitus Turun Pukinsalmessa sekä Drone-lentokielto Ruissalossa Ruisrockin aikana

Lounais-Suomen poliisilaitos rajoittaa Ruissalon Kansanpuiston edustan vesialueen vesiliikenteen pysähtymistä merkityllä väylällä ja sen läheisyydessä siten, että kiellettyä on:

  • Ankkuroiminen merkityllä laivaväylällä ja sen ulkopuolella rantaan saakka väylän molemmin puolin, pois lukien Hirvensalon puolella oleva pursiseuran edustalla oleva lahti.

  • Hetkellinenkin pysäyttäminen tai edestakainen tarpeeton ajo merkityllä laivaväylällä ja väylän ulkopuolella Ruissalon puoleisella osalla Kansanpuiston laiturin kaupunginpuoleisesta reunasta Jänissaaren loiston tasalle asti.

  • Veneestä uimaan lähteminen edellä mainituilla rajoitusalueilla.

Satamajärjestyksen 33 §:n mukaan vapaa-ajan viettoon käytettävien veneiden on vältettävä tarpeetonta liikkumista satama-alueella ja siirryttävä aina syrjään kauppa-alusten tieltä. Kokoontumislain 20 §:n mukaan poliisi voi antaa määräyksiä mm. yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi yleisötilaisuutta järjestettäessä.

Rajoittaminen on voimassa koko huvitilaisuuden ajan pe 5.7.2019 klo 12.00 – su 7.7.2019 klo 24.00.

Veneilijöitä pyydetään ottamaan nämä rajoitukset huomioon.

Rajoitusten noudattamista valvoo Ruisrock 2019 -tapahtuman järjestyksenvalvojat, rajavartiolaitos sekä poliisi.

Lisäksi poliisi muistuttaa että erilaisten drone-lennokkien käyttäminen sekä lentäminen Ruissalossa tai sen yläpuolella on kiellettyä Ruisrockin aikana.

Lähde: Lounais-Suomen poliisilaitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top