Viattomien lasten päivän 28.12. rääppiäiset: Oulussa selittelyjen päivä 28.01.2019

Taiteilija Léon Cognietin Le Massacre des innocents vuodelta 1824 (otsikossa ja alempana) kuvaa niitä tuntemuksia, joita kristillinen perimätieto liittää joulukuun 28:teen, viattomien lasten päivään,  ja kuningas Herodeksen suorituttamaan lasten joukkomurhaan. Oulun kaupunki järjestää tänä vuonna tasan kuukauden kyseisen päivän jälkeen tiedotustilaisuuden oululaisten turvallisuudesta. Tämä sattuma(?) antaa tilaisuuden pohdintaan.

Oulu on kokenut mielipidemyrskyn turvapaikanhakijoiden ja heidän kaveriensa jo pidemmän aikaa harjoittaman järjestelmällisen alaikäisten oululaistyttöjen seksuaalisen hyväksikäytön paljastuttua erään uhrin vanhempien toiminnan kautta. Kun tähän rikollisuuteen on liittynyt sekä organisoituminen että sen kohdistuminen hyvin nuoriin lapsiin, ”oululaisten turvallisuustunteen” lisäksi moni muukin asia on järkkynyt. Mm. luottamus viranomaisiin ja poliittisiin päättäjiin.

Päättäjät ovat 28.01. oululaisten tavoitettavissa:

Oulun kaupunki järjestää turvallisuusinfon maanantaina 28. tammikuuta Oulun kaupungintalolla kello 9–12. Turvallisuusinfossa käsitellään ajankohtaisia turvallisuusteemoja.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen (kok.) kertoo, että turvallisuusinfon ajankohtaa aikaistettiin Oulussa viime viikkojen aikana ilmi tulleiden seksuaalirikosten vuoksi.

– On tullut palautetta, että ihmisten turvallisuudentunne on järkkynyt, Hänninen kertoo.

Keskustelussa ovat mukana:

  • Oulun poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Arto Karnaranta,
  • Maahanmuuttoviraston apulaispäällikkö Raimo Pyysalo,
  • Pohjois-Pohjanmaan ELY:n maahanmuuttopäällikkö Hanna Määttä,
  • Oulun kaupungin maahanmuuton ohjausryhmää johtava sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä.

Keskustelijoiden valinta paljastaa, että maahanmuutto on suurin uhka oululaisten turvallisuudelle, -tai siis turvallisuudentunteelle, kuten kaupunginvaltuuston puheenjohtaja mieluimmin asian ilmaisee.

Betlehemin lastenmurhasta on siis tasavuodet ja yksi kuukausi, kun oululaisten kysymyksiin vastataan. Parisentuhatta vuotta sitten eräs Herodes antoi jollain sairaalla motiivilla toimiessaan käskyn tappaa ja virtaan heittää kaikki poikalapset eräästä kylästä tai taajamasta. Teko on ollut siitä alkaen julmuuden ja itsekkyyden esimerkki ja kauhistelun aihe, mutta onko maailma muuttunut?

Heitetäänkö yhä lapsia herodesten huomaan poliittisten motiivien tai muiden itsekeskeisten syiden perusteella? Esimerkki Englannin Rotherhamista osoittaa, että kyllä niin tehdään: Vastuulliset virkamiehet ja kunnallispoliitikot vaikenivat yli kymmenen vuotta pakistanilaistaustaisten pedofiili- ja groomaus-jengien toiminnasta, kunnes nelinumeroinen luku uhreja oli kaikille liikaa.

Miksi he vaikenivat? Eikö päättäjillä ollut lainkaan inhimillisiä tunteita, lapsia kohtaan. Oli tai ei, suurempi tunne oli pelko oman uran katkeamisesta #rasistileimaan.

Saksassa turvapaikanhakija raiskasi ja murhasi 16-vuotiaan tytön, joka ”kuului siihen joukkoon nuoria koululaisia, jotka tapasivat hengailla ja yöpyä vastaanottokeskuksessa”.  Suomen Porissa paljastui seksuaalisen väkivallan tapauksen yhteydessä kouluikäisten tyttöjen vokki-yöpymiset. Missä vastuunkantajat?

Oulussa paljastui aikuisten turvapaikanhakija-miesten järjestelmällistä tutustuttamista koulu- ja päiväkoti-ikäisiin tyttöihin, osana jonkinlaista kotoutus-ohjelmaa, Esikoto-projektia.

Missä ovat tämän päivän ”herodekset”,  -sielläkö, minne olemme heidät äänestäneet.

Oulun infosta kertoi Kaleva tänään.

Yhteensä 200 vuotta vankeutta lapsiseksi-jengille Englannissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top