Vierasesineriski: Jauhelihapizza 200g takaisin myynnistä

Saarioinen Oy on ilmoittanut tekevänsä takaisinvedon tuotteen Jauhelihapizza 200g yhdelle valmistuserälle. Valmistaja pyytää ostajia hävittämään kyseisen tuotteen. Takaisinveto ei koske saman tuotteen muita valmistuseriä, eikä muita pizzoja. Ostos hyvitetään.

Takaisinvedettävän erän tunnistaa viimeinen käyttöpäivä -merkinnästä 30.10.2021. Viallisen tuote-erän valmistuserämerkintä on:

L2871.

Tero Tuominiemi Saarioisilta kertoi Extralle, että vierasesine saattaa tässä tapauksessa olla esimerkiksi luunsiruja. Virheellisen tuotteen ostaneet voivat lähettää kuvan pakkauksesta ja kuitista Saarioisten kuluttajapalveluun verkkosivujen palautelomakkeen avulla, osoitteessa: https://www.saarioinen.fi/ota-yhteytta/tuotevirhe/ .

Kuluttajapalveluun voi tarvittaessa olla yhteydessä arkisin kello 9–13, puh. 0800 178 052.

Hyvityksen perusteena on ostoksen tunnistaminen kyseiseen tuote-erään kuuluvaksi.

3 Comments

 1. Pitäääkö olla huolissaan
  27.10.2021 23:06

  Olik joku sujauttanut niihin koronarokotteen?

  Vastaa
 2. Timppis
  28.10.2021 00:43

  Voi påska kerkesin jo syömään mut sattuuhan sitä

  Vastaa
 3. juha II
  28.10.2021 03:15

  On se hyvä ja erittäin tärkeää, että edes pitsojen suhteen ollaan tarkkoja mitä ihmisille annetaan ja eivätkä koe-eläimet ole kuolleet kun on maistatettu. Olisipa sellaisella marginaali alalla kuin rokotteet yhtä tarkkaa ja säntillistä. Mutta onhan paljon tärkeämpää olla asianomaiksten asiakkaiden pilkun päälle sen suhteen mitä suuhunsa laittavat. Ja varsinkin kun naapuri kuolee johonkin soppaan. Sitä samaa laatua pidä omaan suuhunsa laittaa sitten pakollakaan. EI pirkule! Mikä sellainen maailma nyt olisi. Kaikkea hullua sitä kuuleekin kun wanhaksi elää!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top