Vihan päivä 11.09. 2001, onko opittu mitään

Tasavuodet sitten ryhmä fanaatikkoja yllätti maailman ennennäkemättömän julmalla terroriteolla, aloittaen mielestään uuden aikakauden. Heidän myöhemmin tietoon tulleissa suunnitelmissa WTC-iskua nimitettiin ”lipunnostoksi”, joka kutsui kaikki maailman muslimit taisteluun Islamin ääritulkinnan mukaisen yhteiskunnan ulottamiseksi koko maailmaan.

Äskettäin heidän ihannemallinsa toteutui osassa Syyriaa ja Irakia, mutta ei enää. Afganistan on juuri nyt joutumassa samaan kurimukseen, josta siellä ehdittiin välillä vapautumaan. Mutta tarkastelemme päivämäärää 11.09.-01. Se oli vihan päivä: Vihanlietsojat olivat onnistuneet sumentamaan eräiden arabitaustaisten nuortenmiesten todellisuudentajun ja moraalin, ja aikaansaivat heidän tekonsa kautta lisää vihaa. Ymmärtääksemme 119-terroriteon mielettömyyden, tarkastelemme heidän arabi- ja muslimitaustaisia uhrejaan.

Abdul Salam Mallahi, Jemen

Jemenistä töihin New Yorkiin muuttanut Abdul Salam Mallahi mainitaan 20-vuoden takaisissa uutissa parisen kertaa. Silloin hänen nimensä lyhentyy Abdo Mallahiksi, jota nimeä hänestä on voitukin käyttää hänen WTC-kompleksi pohjoistornissa sijaitsevalla työpaikallaan,  Marriot Hotellissa. Mallahi työskenteli videoiden ja äänen kanssa tiloissa, joita vuokrattiin kokousten ja konferenssien järjestäjille. Hän oli kuollessaan 37-vuotias, naimisissa jemeniläisen naisen kanssa, kahden lapsen isä. Mallahi valmisteli perheensä muuttoa luokseen New Yorkiin. World Trade North Towerissa menehtyi 11.09. 2001 2752 ihmistä, Mallahi yhtenä joukossa. Pohjoistornista pelastuneilta on kuultu lausuntoja, että Mallahi auttoi katastrofitilanteessa monia muita, itse hän ei ollut henkiinjääneiden joukossa,

Boutros Gerges Al-Hashem, Libanon

Pohjoistorniin osuneella lennolla, Bostonista Los Angelesiin, oli matkustajana libanonilainen Boutros Al-Hashem. Yhdysvalloissa asuessaan häntä oli kutsuttu etunimellä Peter. Hän oli muuttanut maahan vuonna 1969, silloin 5-vuotiaana vanhempiensa Namiran ja Gergesin sekä seitsemän sisaruksensa kanssa. Hän oli syntynyt Aqouran kaupungissa, pohjoisessa Libanonissa. Boutros oli ostanut lennolle kaksi lippua, itselleen ja sisarelleen. Boutros työskenteli tuotantojohtajana elektroniikkayhtiössä, ja asui vaimonsa ja serkkunsa kanssa Bostonissa. Boutrosin sisar, Rose, ei ehtinyt matkalle, joten hän lähti yksin lennolle. Häneltä jäi leski ja kaksi poikaa, Patrick ja Christopher, jotka ovat tänään 29 ja 31 vuoden ikäisiä.

Walid Iskandar, Libanon

Lennon toinen libanonilainen matkustaja oli Walid Iskandar, joka oli juuri kihlautunut eteläafrikkalaisen Nicolettan kanssa. Molemmat työskentelivät ja asuivat Lontoossa. He suunnittelivat häitään kesäkuuksi 2002 Ateenaan, josta he olivat palanneet Bostoniin, vierailemaan siellä asuvan Walidin sisaren kanssa, ja heidän piti palata Lontooseen yhdessä. Kohtalokkaalle lennolle Walid nousi yksin, Nicolettan piti matkustaa hänen perässään kolme päivää myöhemmin. Walid Iskandar oli syntynyt vuonna 1967 Beirutissa.

Joud Moussa, Libanon

Libanonilainen Joud Moussa työskenteli osakkeiden ja joukkovelkakirjojen välittäjänä New Yorkissa Cantor Fitzgerald -yhtiössä, joka on yksi suurimmista rahoitusvakuutuksien sekä osakkeiden ja joukkovelkakirjojen välittäjiä. Yhtiön pääkonttori oli 101-105 -kerroksissa World Trade Centerissä. Terroristien kaappaama lentokone osui näihin kerroksiin. Moussa oli muuttanut Yhdysvaltoihin teini-ikäisenä vuonna 1984. Perheen kotikylä oli Kousba Pohjois-Libanonissa.

Robert Dirani. Libanon

Robert Dirani oli 43-vuotias asianajaja. Hänellä oli asiakastapaaminen WTC-rakennuksessa 45 minuuttia ennen terrori-iskua. Diranin ruumista ei ole löydetty.

Al-Alfie, Egypti

Egyptiläinen  Al-Alfie asui Torontossa egyptiläissyntyisen vaimonsa kanssa, hänellä oli Kanadan kansalaisuus. Al-Alfi sai tarjouksen työpaikasta tietokoneteknikkona  Cantor Fitzgerald:ssa, jolla on toimitila WTC-rakennuksessa, ja pariskunta oli muuttamassa New Yorkiin. Alfiet odottivat perheenlisäystä, mutta isä ei saanut nähdä tyttärensä syntymää. Tytär on tänään 19-vuotias.

Robert Telhami, Jordania

Al-Arabiya-uutispalvelu on löytänyt arkistoista myös jordanialaisen nimeltään Robert Elias Telhami. Hän työskenteli myös Cantor Fitzgerald -yrityksen toimistoissa, välittäjänä. Telhamin toimisto oli World Trade Towerin 104. kerroksessa. Hän on kuollessaan 40 -vuotias. Telhami syntyi Pakistanissa, missä hänen perheensä muutti Yhdysvaltoihin, hänen ollessaan 7 -vuotias. Sen jälkeen perhe muutti Venezuelaan, missä hänen isänsä Elias Telhami työskenteli insinööriprojektiyrityksessä.

Valmistuttuaan opinnoista Caracasissa vuonna 1979, Robert palasi Yhdysvaltoihin,  työskenteli välillä Tokiossa 1990-1994 ja Lontoossa 1994-2001 ja, palasi saman vuoden huhtikuussa asumaan ja työskentelemään New Yorkissa. Telhamilta jäi yhdysvaltalainen leski, Diana, ja kaksi poikaa: Jack ja Noah.

Ramzi Dawani, Jordania

Al-Arabiya löysi arkistoista myös toisen jordanialaisen, Ramzi Dawanin. Dawani kuoli terrori-iskussa toimistossaan World Trade Buildingin 100. kerroksessa, jossa hän työskenteli tilintarkastajana kuuluisalle amerikkalaiselle yritykselle Marsh & McLennanille. Kuollessaan hän oli 35-vuotias. Dawani oli palannut työmatkaltaan New Yorkiin  11. syyskuuta. Dawani oli syntynyt Ammanissa Jordaniassa palestiinalaisvanhemmille. Hänen muistotilaisuutensa järjestettiin myös siellä, Fadin kirkossa, ilman vainajaa jota ei ole koskaan löydetty WTC-rakennusten raunioista.

Libanonilaiskristittyjä

Libanonilainen Maronite Church of Our Lady of Brooklyn -kirkko New Yorkissa mainitsee 11.09.-terroriteon uhrien joukossa olleen vielä neljä libanonilais-kristittyä nimeä. Näiden joukossa on Judd Safi, 4 kuukautta Cantor Fitzgeraldissa työskennellyt välittäjä. Hänen isänsä isoisä oli alun perin muuttanut Aintouran kaupungista Keserwanista Libanonista Yhdysvaltoihin.

Catherine Carmen Ghareeb osallistui Random Walk Companyn tilaamaan konferenssiin WTC-rakennuksessa 11. syyskuuta. Hänen tehtävänsä yhtiössään oli toimia tietokoneiden markkinointijohtajana New Yorkin alueella. Ghareeb oli yhden tyttären yksinhuoltajaäiti. Cantor Fitzgeraldissa työskenteli myös Libanonin kansalainen  Mark Indian, kuollessaan 28 -vuotias. Jacqueline Sayegh oli kuollessaan 34 -vuotias. Hän oli ollut World Trade Towerin 107. kerroksessa, jossa hän järjesti illallisia ravintola ”Windows on the World:iin”. Kuusi kuukautta ennen murhaa Jacqueline oli mennyt naimisiin yhdysvaltalaisen työtoverin kanssa.

Tiedot ovat ilmeisen puutteellisia, arabiankielisen uutiskanavan ja New Yorkin libanonilaiskristillisen kirkon arkistoista poimimia. Uutiskanavan toimittaja kysyy, miksi WTC-terroriteon arabi- ja muslimiuhreista ei ole puhuttu juuri lainkaan kuluneiden 20-vuoden aikana. Siihen olisi syytä, -kuten on myös syytä tarkastella vaikenijoita ja heidän motiivejaan.

Terrorismin takaa löydämme aina ihmisryhmien välisen vihan lietsojia. He voivat esiintyä jonkin ihmiskategorian puolustajina -oikeuttaakseen meuhkaamisensa- mutta he eivät sitä ole. Suomestakin on lähdetty ”jihadiin” muille maille. -Ja täälläkin on saarnaajia jotka hakevat propagandapotkua extremismilleen kaikesta pahasta mitä arabeille tai muslimeille tehdään, -poisluettuna omien hengenheimolaistensa tekoset. Varokaa näitä! -Heillä ei ole puhtaita jauhoja pussissaan. Me noudatamme terrorismin ja vihanlietsonnan vastustamisen ohjetta: Purkakaa (aiottujen) uhrien t. kohteiden dehumanisointi: Auttakaa näkemään heidät ihmisinä, iloinen, suruineen ja perheineen. Nyt joudun kysymään: Miksi luette nämä asiat täältä, ”persumediasta”, miksi ette ihmisoikeuksiin, suvaitsevaisuuteen yms. humanismiin erikoistuneilta alustoilta? Kysyn, en vastaa.

”Et löydä ketään, joka olisi kirjoittanut uhreistamme näissä hyökkäyksissä kuluneiden 20-vuoden aikana, -ei arabiaksi eikä englanniksi”, kirjoittaa usein uutislähteenä käyttämämme al-Arabiya tänään. Ehkä pitäisi kirjoittaa? Kaikista uhreista, kaikkina päivinä, -ettei vihan päivät toistu.

13 Comments

 1. WWG1WGA
  12.9.2021 00:40

  Kun valtamediassa tapahtuu vähän, niin juuri silloin oikeasti tapahtuu paljon operaatioita, usein ympäri maailman. Ennen syyskuu 13, USA:n aikaa, oletetaan nyt tapahtuvan suuria käänteitä. Tornitaloihin 20v sitten ei törmännyt yhtään konetta. Törmäykset olivat hologrammeja. Jälkikäteen on myös kokeellisesti todistettu ettei mikään kone menisi läpi ko. tornien rakenteen teräspylväiköstä. Koneet lennettiin ja katosivat matkustajineen muualle. Tornit oli etukäteen panostettu kerroksittain ajastettuun kontrolloituun romautukseen lähes kivijalan rajojen sisälle. Lisäksi niihin iskettiin samanaikaisesti betonirakenteet pulverisoivalla Directed Energy Weapon (DEW) tekniikalla (80% tornien materiaalista katosi, loput 20% jäi raunion tontille). Ja varmuuden vuoksi maaperässä kulkevilla ”laylines” pitkin niihin lähetettiin eri suunnista samana hetkenä osuva maanjäristys tyyppinen pulssi. Uutiset ”sarjaunohtavat” kokonaan, että saman aamun iltapäivänä noin klo 17 romahti ilman koneen tai hologrammin törmäystä myös 47 kerroksinen WTC-7 Solomon building. BBC raportoi TV:ssä livenä ko. romahduksen 20min ennen kuin romahdus vasta tapahtui, vaikkei riskistä yleisesti ollut tietoakaan. WTC-7 seisoi ehjänä BBC:n reportterin olkapään takana sky-line maisemassa samaan aikaan, kun live reportteri ilmoitti sen sortuneen. Selitystä ennakkotietoon odotetaan edelleen.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   12.9.2021 15:19

   Ainakin läntinen valtamedia on VALE-media, joka vaikenee, vääristelee ja valehtelee monista olennaisista asioista globaalin rikollisen ”eliitin” käsikassarana, sen etäkontrolloimana.
   Suurimmalle osalle suomalaisia sitä ”ei ole olemassa”, josta Yle tai Brysselin Pravda eli globaalin rikollisen ”eliitin” pääpropagandakanava Suomessa ei ole kertonut.
   Kun Neuvostoliiton alasajon jälkeen monet virolaiset muuttivat Suomeen, niiin he ihmettelivät kuinka suomalaiset näyttävät uskovat lähes kaiken mitä sanomalehdet kertovat. He olivat oppineet millaista ”totuutta” Moskovan Pravda – Suomessa nykyisin erityisesti BRYSSELIN Pravda vastineenaan – oli heille julistanut.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    12.9.2021 15:58

    Suomessa oli -ja on edelleenkin- väkeä joka uskoo kaiken mitä media syöttää: Mm. Kiinan, Iranin ja talebaanien mediat.

    Vastaa
    1. Totuus tulee kyllä julki
     12.9.2021 19:14

     Ei tarvitse muuta kuin käyttää maalaisjärkeä, että ymmärtää tämän ns. valta-median olevan todellisuudessa omistajiensa
     agendaa ajava valhe- ja pimityskoneisto. Ainoastaan yksi mielipide sallitaan tietyistä asioista. Muuta ei koskaan julkaista.

     Muka sananvapaus. Pyh – Pohjois-Koreassakin on yhtä vapaa lehdistö kuin globalistien hallitsemassa, kommunistisessa
     Suomen valta-kura-mediassa. Valtamediassa ei ole enää tutkivaa journalismia. Pelkkää agenda-journalismia.
     Samaa kaavaa näyttää noudattavan Extrauutiset – ainakin P. Kemppaisen taholta.

     Vastaa
     1. Pekka Kemppainen
      12.9.2021 19:50

      Onko Q sinut lähettänyt?

 2. Totuus tulee kyllä julki
  12.9.2021 01:03

  Ei voi kuin ihmetellä miten ihmiset yhä uskovat että kyseessä oli Al-qaidan tekemä terrori-isku.

  WTC7-tornin uutisoitiin BBC:n suorassa lähetyksessä sortuneen, vaikka torni näkyi taustalla pystyssä.
  Mitään lentokoneiden osia ei löytynyt yhdestäkään väitetystä törmäyspaikasta.
  Kaksoistornit oli suunniteltu kestämään lentokoneen osuma, mutta niin ne vain ”sortuivat” siististi alas.

  Missä oli maailman tehokkain ilmapuolustus kun koneiden väitettiin lähestyvän NY:n keskustaa?
  Miten muutama kouluttamaton arabi onnistui läpäisemään maailman parhaan tiedustelukoneiston ja yllättämään sen?
  Miksi kaksoistornien kaikki teräsromu rahdattiin kiireellä Kiinaan ennen kuin sitä päästiin tutkimaan?
  Miksi Pentagonin kyljessä oli siisti pyöreä reikä, vaikka siihen väitettiin osuneen matkustajakone? Miksei koneen moottoreista
  jäänyt mitään jälkiä Pentagonin rakennuksen seinään?

  Sopivasti saatiin tuhottua pilvenpiirtäjät, joiden rakenteissa oli valtavasti asbestia ja jotka sen vuoksi olisi pitänyt lähitulevaisuudessa
  purkaa. Tästä olisi omistajalle koitunut valtavat kustannukset. Nyt omistajataho oli vakuuttanut rakennukset vain viikkoja ennen
  iskuja ja kustannukset kääntyivät voitoiksi.

  Mukavasti saatiin myös julistettua maailman laajuinen terrorismin vastainen sota, jonka varjolla lähes mikä tahansa on sallittua.
  Hyökättiin Irakiin, kun siellä oli Bushin mukaan joukkotuhoaseita. Väite jonka Bush myöhemmin itse kumosi (sori siitä).
  Mutta saatiin vietyä öljyt pois Irakista ja sotateollisuus taas nousuun jne. jne. jne.

  Lukuisat asiantuntijat ovat todenneet olevan täysin mahdotonta, että teräsrakenteiset tornit romahtaisivat tuolla tavalla kasaan.
  Mutta silti moni uskoo tuon virallisen valheen…

  Vastaa
 3. Mainilan laukaukset
  12.9.2021 11:05

  On opittu paljonkin: Omat koirat purivat.

  Meillä on siis alussa kaksi purkutuomion saanutta rakennusta ja prseidentti tarvitsee sodan pönkittääkseen asemaansa. Ja kuin taikaiskusta, tv-kameroiden yli 100 000 dollarin arvoiset linssit näyttävät sokeripalojen kokoisia pixeleitä kun ”kaksi lentokoneetta törmää torneihin”. Kokonaiset lentokoneet ”uppoavat” rakennusten sisään eikä ulkopuolelle lentele mitään. Ei siivenpalasia, ei moottoreita, ei mukana istuneita matkustajia ei mitään. Vain tulipallot leimahtavat ”vastauoliselta” seinustalta. Ihmiset kaduilla koittivat katsella lentokoneita koska ääni kuului, mutta kukaan ei nähnyt niitä missään ja siksi päät pyörivät ympyrää.

  Sitten, rakennukset palavat tasaisesti ja sammutusjärjestelmät toimivat. Eikä mitään tapahdu kunne… Ensin toinen torni putoaa pystysuunnassa täysin hallitusti kasaan ja perään toinen torni. Edelleenkään ei löydy mitään jäänteitä matkustajakoneesta, sen ihmisistä tai siellä olleista matkatavaroista. Ja tuona päivänä oli juutalaisia varoitettu menemästä työpaikoilleen.

  Entäs sitten Pentagon??? Kovin oli pieni reikä rakennuksessa eikä sieltäkään löytynyt mistään lentokoneen palasia. Outo juttu. Kuolleita ihmisiäkään tai heidän matkatavaroitaan ei ollut missään.

  No, mutta oikeutus sotaan saatiin ja itse kouluttamaan miestä joka oli perustamassa ISIS-valtiota, päästiin jahtaamaan. Oli näet kyse öljstä ja kullasta jota noilla maailannurkilla on paljon enemmän kuin uudella-mantereella. Ja näin päästiin osallistumaan ryöstöretkelle.

  Colin Powell heilutteli santaa lasiputkessa ja sanoi että heillä on todisteet kemiallisista aseista. Tuo musta ei ymmärtänyt miten tyhmältä se näytt tv-kuvassa. Siinä kohtaa meni loppukin usko uuden mantereen ihmisiin ja niiden älykkyyteen. No, koko naurettava episodihan päättyi aikanaan siihen että silloin istunutta presidenttiä heitettiin kengällä. Se osoitti miten alas sen kunnitoitus journalistienkin kohdalla oli mennyt. Sitä pidettiin pellenä, kuten isäänsäkkin aikoinaan.

  Vastaa
 4. Juha
  12.9.2021 13:33

  Mikähän siihen WTC7aan osui?

  Anyway.. Tom Petty teki hienon biisin siitä 😀

  https://youtu.be/2_M8pAa-6W8

  Vastaa
  1. WWG1WGA
   12.9.2021 23:27

   Myös WTC-7 tukipylväät oli panostettu sortumaan kerroksittain ajastetulla kontrolloidulla räjäytysten sarjalla käyttäen http://investigate911.org/ mainitsemia
   Nano-thermite räjähteitä, joita saa vain muutamasta tehtaasta, jotka eivät saa myydä siviileille vaan erikoisluvat tarvitaan. Panokset oli asennettu pylväisiin vinottain, miksi monessa tornien raunion pylväiden jäänteissä oli siististi vino terävä kärki. WTC-7 romahduksen selitys oli parissa kerroksessa sisätiloissa tulipalo. Tosin mikään maailman tornitalo ei ole tähän mennessä romahtanut tulipalosta. Pahasti koko mitaltaan palaneetkin tornit ovat jääneet tukevasti seisomaan. WTC torneissa maan alla holveissa oli USA:n suurin kultavaranto – tarkoitus oli sitoa dollarin arvo kultavarantoon. Kun raivaustyö pääsi holvien syvyyteen asti olivat kultahyllyt tyhjinä. Edellinen yritys sitoa valuutta kultaan päätyi JFK:n murhaan Dallasissa, mutta murhalle oli muitakin painavia syitä. Molemmissa tapauksissa monta kärpästä yhdellä iskulla. 911 vedoten vietiin myös USA:n kansalaisten yksityisyyden suoja ja monia perusoikeuksia – terrorin torjumiseksi. Lakipaketti ”Patriot Act” oli valmiiksi kirjoitettu ennen 911, jolla sitten sen tarve ja hyväksyntä ajettiin läpi.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    12.9.2021 23:37

    JFK ei muistaakseni sitonut dollaria kultaan, vaan sensijaan oli päättänyt laskea liikkeelle liittovaltion painattamia dollarin seteleitä, a´20 taalaa per lappu. Tämä oli lain mukaan mahdollista, ja olisi murtanut Fedin monopolin. Fed on yksityisesti omistettu pankki, jonka omistajat ovat kuusi liikepankkia, joista yhtä kontrolloi kiinalainen Li:n triadiperhe. -Näin joku väittää. Kellä on tietoa, kertoo. Moni haluu tietää, minä myös.

    Vastaa
    1. WWG1WGA
     13.9.2021 09:18

     Korjaus hopeaksi: JFK:n tiimin aloitteesta liittovaltion Treasure:n painamat, yksityisen FED:in painamille rinnakkaiset, setelit ”Silver Certificate” oli sidottu Hopea varantoon ja olisivat murtaneet yksityisen FED:in monopolin. Kirjattu: JFK:n Executive Order (EO) 11110. Nyt Trumpin tiimi on alistanut yksityisen FED:in liittovaltion ”Treasure Department” alle, eikä FED voi enää päättää itsenäisesti. Trumpin tiimiläiset huomauttavat usein ettei Federal Reserve (eli FED) ole Federal (liittovaltion omistama) eikä myöskään Reserve. Fort Knox:in kultaholvit ovat tyhjentyneet kaikessa hiljaisuudessa, JFK:n jälkeen, ennen Trump:ia. Nyt on valmisteilla, kaikessa mediahiljaisuudessa, 3. yritys sitoa USD kultavarantoon ja tarvittava määrä USA:lta kaapattua kultaa on julkisuudessa näkymättömillä sotilasoperaatioilla takavarikoitu takaisin useammasta kohteesta USA:n ulkopuolelta. Operaation tarkoitus on levitä maailman laajuiseksi kultaan tms. eri maiden fyysiseen varantoon sidotuiksi valuutoiksi. Kaukoidän vanhat upporikkaat hiljaisuudessa eläneet suvut ovat myös suunnitelman takana ja rahoittajina. Siihen loppuisi kait inflaatio, kun kultakolikko pysyy samana vuodesta toiseen. Nykytilanne FED:in ja Treasure:n kanssa on taiteilua siirtymiseksi vanhasta uuteen valuuttaan mahdollisimman sulavasti. Salattuna olleeseen sotilastekniikkaan perustuen on tulossa ja testattavana SWIFT:in korvaava idioottivarma Quantum Financial System (QFS), jossa maksut siirtyvät suoraan päästä päähän nopeasti ilman välikäsiä, mutta samalla jokainen siirto on jäljitettävissä. Samassa sopimuksessa sotatoimia aloittava maa eristetään taloudellisesti. Mm. DAVOS / WEF Santa Klaus Schwab siipiveikkoineen yrittää estää QFS:n omalla vaihtoehdolla ”Global Currency Reset” (GCR), joka siirtäisi kaiken omistuksen kokonaan globalistien lain yläpuoliselle eliitille, kommunismin malliin. Santa Klasu sanoo suoraan meille taviksille: et tule omistamaan mitään, mutta olet onnellinen (”you will own nothing and you will be happy”). Emme usko ko. Saksan/Sveitsin joulupukkiin (tekoparta), äitinsä suvultaan Rothchild, vaan korvatunturin alkuperäiseen oikeaan joulupukkiin.
     http://john-f-kennedy.net/executiveorder11110.htm

     Vastaa
     1. Pekka Kemppainen
      13.9.2021 12:16

      Faktaa ja fiktiota.

 5. WWG1WGA
  14.9.2021 01:28

  QFS on sensuroitu mediassa, sosiaalisessa mediassa, hakukoneissa,… Hakukoneista duckduckgo.com kautta voi löytyä jotain. Sosiaalisessa mediassa Telegram on tällä hetkellä ainoa, joka ei sensuroi ja siksi patriootit (=globalismin vastustajat) siirtyvät sinne. DrCharlieWard.com on valtuutettu QFS tiedottaja, mutta hän on sekä sotilaallisen että siviilin vaitiolosopimuksen alainen. Hän tiedottaa QFS aiheesta vähitellen saamansa luvan rajoissa. Suurimmaksi osaksi hän haastattelee muita mielenkiintoisia vaikuttajia ja älykköjä. Irakin dinar alkaa olla 20 USD, mutta pankit ovat hiljaa, eikä vaihto taida toimia ulkomailla. Vaihdolle ulkomailla tullee piakkoin 3kk aikaraja ja sitten ei vanhoilla dinareilla ole enää rahallista arvoa. Vaihdot ulkomailla eivät tule olemaan ihan helppoja, kun samassa valokuvassa pitää näkyä sekä oman passin tietosivu että seteleiden sarjanumerot. Irak on patrioottien kanssa tiiviissä yhteistyössä, vaikka uutiset Irakista ovat sekavia ja harhaanjohtavia. Tilanne ei liity mitenkään uskontoihin, vaikka siihen lähi- ja keski-idän tapahtumien perusteluna jatkuvasti tulkinnoissa vedotaan. Ainut todellinen suursota on globalistit vastaan patriootit – ”sää aseena”, informaatiosota, rokotesota ja taloussota. Myanmar ja Afganistan katkaisivat suuren huume-rahavirran globalisteille. Afganistanin huumepelloista on poltettu jo 90%.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top