Vihdoinkin vaadittiin maahanmuuttajilta vastuuta

Eduskunnassa käytiin maanantaina Perussuomalaisten alkuun saattama ja koko opposition yhteinen välikysymyskeskustelu ja jengi-/katuväkivallasta. Ensimmäisen kerran alettiin oikeasti puhua ”juurisyistä” eli siitä, että pohjimmiltaan ongelmien taustalla on suuren joukon maahanmuuttajista haluttomuus kotoutua. Toinen saman asian ”siiamilainen kaksonen” on ylipäätään epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka-pois lukien enimmiltään työperäinen maahanmuutto.

Vihreä, sisäisestä turvallisuudesta vastaava sisäministeri Krista Makkonen jankutti samaa mantraa jota vihreät ovat toistaneet jo koko hallituskauden: ”syrjäytyminen” syyksi tähän ongelmaan niin kuin ylipäätään epäonnistuneeseen kotouttamiseen.
On se vaan kumma, että kun kantasuomalaisista nuorista on ainakin viimeiset parisataa vuotta osa ikäluokasta aina syrjäytynyt niin eivät ole ruvenneet tekemään ryöstö- ja pahoinpitelyjengejä – Pohjanmaan Häijyjä ei voi sellaisiksi laskea, kun johtajat olivat isojen talojen isäntiä.

PURRA PAUKUTTI PAIKALLEEN

”Suomessa ajettu maahanmuuttopolitiikka on kuin rahtikultti. Olette nähneet elokuvissa, kuinka ihmiset tulevat laivoilla uuteen maailmaan ja alkuvaikeuksien jälkeen sopeutuvat, ja pian he ovat iloisessa työn touhussa kansojen sulatusuunissa. Kultiksi tämä muuttuu siinä vaiheessa, kun tuotte maahan olemattoman koulutuksen ja kielitaidon ihmisiä aivan toisenlaisista kulttuuriympäristöistä, ja ojennatte heille lentoaseman tuloaulassa Kelan esitteen, tulkit ja oikeusavustajien armadan, ja sanotte suomalaisille, sopeutukaa tai olkaa hiljaa.”

Näinhän tämä on mennyt ja tämän päiväisen keskustelun perusteella tulee ainakin vihervasemmiston ja RKP:n osalta menemään vastakin. Keskustan edustajat puhelivat kuin olisivat istuneet ”Tupaillassa” pirtin takapenkeillä eli sillai ”yhtäältä ja toisaalta” kompaten kuitenkin vihervasemmistoa. Tosin yksi puheenvuoro ”pomppasi”, kun pirkanmaalainen Jouni Ovaska vaati, että olisi pitänyt puhua tässäkin istunnossa energian hinnoista. Eduskunta on puhunut energianhinnoista huolellissesti eli todella paljon. Esimerkiksi viime ja toisssaviikon kyselytunnit käytettiin energianhinta-keskusteluun. Toisaalta Ovaskan puheenvuoron ymmärtää, Keskusta olisi halunnut puhua jostakin muusta,koska Keskusta oli juuri tehnyt sopimuksen vihervasemmiston ja RKP:n kanssa, että se ei enää lähde oppositiota kaulailemaan -vaikkamieli tekisi- niin kuin esimerkiksi Luonnonsuojelulain eduskuntakäsittelyssä jossa puolue asettui niin valiokunnissa kuin eduskunnan äänestyksissä samaan rintamaan opposition kanssa. Nyt keskustan ohjenuorana on sanonta: pakko sopia, kun on vihitty.

LÖYSÄÄ LÖYSÄTTY

Vaikka nyt vihdoinkin kuukausi pari sitten hallitus myönsi sen minkä se siihen saakka tiukasti kielsi, että meillä on jengiväkivaltaongelma. Niin syrjäytymis- ja ankkuritoimintajargoneitten lisäksi se ei ole asiaan juuri tarttunut, tosin oikeusministeri Anna-Maja Henriksson kertoi, että hallitus selvittää luvattomien ampuma-aseiden hallussa pidosta seuraavien rangaistuksen tarkistamistä eli mahdiollista koventamista. Nyt rangaistus on ”peloittava” eli sakkoja. PS ja osa Kokoomuksesta vaati vankeusrangaistuksia joiden mittä olisi neljästä kuukaudesta neljään vuoteen. 95-prosenttisesti nuorten maahanmuuttajamiesten harjoittamaa jengirikollisuutta on ollut ainakin viimeiset viisi vuotta mutta hallitus ei ole siihen halunnut puuttua sen sijaan maahanmuuttoa on helpotettu, ei niinkään työperäistä vaan ”humanitaarista” eli ”uusäänestäjien” hankintaa. Ja jengirikollisuuden-oli se ryöstöjä, pahoinpitelyitä tai joukkoraiskauksia syntymistä ja kasvamista on tietenkin auttanut se, että rangaistukset ovat aivan järjettömillä perusteilla olleet usein vain sakkoja tai ehdonalaisia, joille poliisin mukaan nuo syylliset vain nauravat. Maahanmuuttajille on kesksitty kilvan erilaisia palveluita ja monenlaisia tukia. Oikeuksia on tullut ”heinähaallinen” sitten viime hallituksen mutta ei mitään vastuuta.

MAAHANMUUTTAJAT, IMAAMIT, ”ETUJÄRJESTÖT” JA ISÄT VASTUUSEEN

Ruotsissa haluttiin uskoa, että maahanmuuttajayhteisöt vaikuttaisivat keskeisesti kotoutumiseen. Mutta kävikin päinvastoin eli syntyi pikkukabuleita, pikkumogadishuja, pikkubagdadeja pikkurabatteja yms.
Ruotsin SDP + Viherhallitukset olivat niin sinisilmäisiä, että alkeellisenkaan kotoutumisen sijaan ne saivat ”NO GO-alueita”. Sillä ruotsalaistumisen sijaan maahanmuuttajanuoret varsinkin nuoret miehet haluavat elää kuin maassa vallitsisi sharialaki, tosin ilman senkin sentään esiintuomia velvollisuuksia.
Meillä ollaan vielä ”Ruotsin Tien” alkukilometreillä mutta jotta kasvava maahanmuuttajanuorten harjoittama ryöstely ja väkivalta ennen varsin rauhallisilla kaduillamme loppuisi myös pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kaupungeissa palautuisi rauha niin on mentävä juurisyihin: Maahanmuuttajien on itse mietittävä asemaansa ihan jokaisen kohdastaan, emme me muutkaan tässä maassa -poikkeuksia lukuunottamatta- vaan oleskele ja kuvittele, että joku tulee ja hoitaa.
Tuhansien kilometrien päästä tänne tulleet ovat ainakin 95 prosenttisesti muslimeita ja heitä hallitsevat tai ainakin heihin syvästi vaikuttavat myös tänne tulleet tai lähetetyt imaamit eli sen uskonnon papit. Heille kuuluu suuri vastuu kotouttamisesta ja myöskin siitä, että he huolehtivat omalta osaltaan yleisestä lainkuuliasisuudesta yhteisöissään. Etujärjestöt, kuten vaikkapa valtavia tukisummia saava Suomen Somalit järjestö on tai ainakin sen tulee olla vastuussa, että oma porukka käyttäytyy asiallisesti, sama pätee kaikenlaisiin maahanmuuttajien ”kultturiyhdistyksiin” joille esim. vaikka Espoo työntää joka vuosi miljoonia tukirahoja juurikaan kyselemättä saatikka tarkastamatta mihin nuo eurot oikein kuluvat.
Islamilaisia perheissä isät ovat patriarkkoja ja heidän sanansa on laki. On totta, että vihreät levittävät ”tuhannen ja yhden yön satuja” kuinka mukamas ”äidit päättävät neljän seinän sisällä”. Keskustelujeni perusteella joita olen muslimimaahanmuuttajanaisten kanssa käynyt tuo väite on täyttä humpuukia. Niin, siihen on käytettävä resurseja, että maahanmuuttajaperheiden isille tehdään ensinnäkin selväksi, että sellaista puhetta ja asennetta ei voi suvaita kuin esimerkiksi : ”naisopettajia ei tarvitse totella”. Muslmimiesten on ymmärrettävä, että ”Maassa maan tavalla tai maasta pois”. Ja myös niiden jotka tässä maassa lakeja säävät on ymmärrettävä,että tämä kansa ei halua kalifaattia vaan se haluaa edelleen demokratiaa, työtä,sivistystä, vapautta, rauhaa ja lapsilleen parempaa, onnellista tulevaisuutta.

2 Comments

 1. Jotain järkeä tähän maailmanhalaamiseen
  20.12.2022 16:10

  Ensimmäinen asia mielestäni mihin kiinnittää huomiota. Ne järjettömät yltäkylläiset tuet, veikkausrahat, avustusjärjestöjen rahanjako jne jne. Siellä on käsittämätön määrä erilaisia yhdistyksiä, esim somalit, mihin sitä rahaa lapioidaan. Kyseessä on järjetön summa. Sellaiseen mukamas työllistämiseen, yksinkertaisesti stoppi. Siellä on suojatyöpaikkoja verovaroilla, jotka eivät tuota mitään. Päinvastoin. En tarkoita, että kaikki hyväntekeväisyys pitäisi lopettaa, mutta joku järki. Ja suomalaiset etusijalle. Ohituskaistat yms poistetaan. Ja jos alkaa olemaan vaikeata näillä elintaso huijareilla, kotimatkalle . Eli karkoitus. Ja rikollisille välitön sellainen.

  Vastaa
 2. Kalle Ville Helena
  21.12.2022 09:13

  Kukaan ei tee mitään ja lisää ihmiskunnan loppusijoitussaastaa valuu maahan koska rasismi ja uusäänestäjät ovat minkä varaan vassaripetturit laskevat vahvistavansa asemaansa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top