VIHERSIIRTYMÄN HINTALAPPU ja aluevaalit aiheena perussuomalaisten tuumaustunnilla tänään (SUORA 11:00)

Puheenjohtaja Riikka Purra puhuu aluevaaleista ja perussuomalaisesta vaihtoehdosta. Taloustutkimuksen tutkimusjohtaja Pasi Holm kertoo vihersiirtymän hintalapusta sote-alalle.

(Kuva: Perussuomalaiset.rp.)

Riikka Purra arvosteli puheenvuorossaan Sote-uudistusta rahan suuntaamisesta muuhun, kuin palveluihin. Äänestäjien kiinnostumattomuutta PS:n puheenjohtaja piti odotettuna seurauksena poliitikkojen toiminnasta Soten yhteydessä. Rahojen jakaminen maailmalle tuli mainituksi.

Suomalaisten rahaa kuluu hyvinvoinnin ja terveyspalvelujen sijasta aivan muuhun. ”Onko suomalainen ykkönen omassa maassaan, vaiko pelkkä maksaja”, kysyi Purra.

Suomalaisten terveyspalvelut ovat huonontuneet, mm. Uudellamaalla, muistutti Purra. ”Henkilökuntaa ei ole, ja hoitajat uupuvat työtaakkansa alle.

Ilmastopolitiikkaa on pakko maltillistaa

Suomen kunnianhimoinen ilmastotavoite on Purran mielestä maltillistettava EU:n tavoitelinjalle. Pelkästään päästökaupan laajentaminen lisää suomalaisten elinkustannuksiin puolitoista miljardia. Vihersiirtymä ja päästökauppa vaikuttavat myös Sote-alan kustannuksiin, lisäävästi.

Lähetys alkaa tuumaustunnin alkaessa 11:00. Tallenne ilmaantuu samaan videoikkunaan lähetyksen jälkeen.

Videointi: Perussuomalaiset rp.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top