Vihervasemmistolle lapsetkin ovat pelkkä oman agendan keppihevonen

Lasten oikeudet ovat olleet tämän viikon hoetuin fraasi. Lasten oikeudet, täytyy auttaa al-Hollin lapsia. Juu.

Kuitenkin ainakin omia korviani kirvelee, että nämä täysin samat tahot eivät välitä samalla innolla Suomessa asuvien suomalaislasten oikeuksista.
Suomalaislapsille ei ole rahaa edes lasten psykiatriaan, lasten- ja nuorten psykiatriseen hoitoon ei saada resursseja, eivätkä edes rankasti oireilevat alakouluikäisetkään pääse tarvitsemaansa psykiatriseen hoitoon. Rahaa ei riitä sosiaalityöhön, vaikka kauniita puheita pidetään, jokaisessa kunnassa on liian vähän perhesosiaalityöntekijöitä.

Suomalaislapset saavat kouluissa poliittisesti virittynyttä seksuaalivähemmistöjen määräämää opintosisältöä ja onpa Suomessa evätty toimeentulotuki, kun työttömien vanhempien teini-ikäinen on ollut kesätöissä ja tämä palkka on laskettu perheelle tuloksi.

Suomalaislasten oikeuksista ei välitetä silloinkaan, kun lasten lautasilta halutaan viedä kotimainenkin liha ja maitotaloustuotteet, koska suomalaislasten on pelastettava koko maailma. Suomalaislasten niskoille kaadetaan järjetöntä ilmastosyyllisyyttä ja propagandaa: jopa WWF oli väärentänyt jääkarhukuvan sulavalla jäälautalla, jota nimenomaan työnnettiin peruskouluihin oppimateriaaliksi.

Lasten oikeuksilla jeesustellaan silloin, kun itselleen saa niitä erityisensuperhyvähyvishyve-signalointipisteitä, mutta ihan samoista lasten oikeuksista ei sitten välitetä edes rankoissa koulukiusaamistapauksissa, erityisesti kouluissa joissa monikulttuuriset väljät nuorisojengit terrorisoivat koko muuta kouluyhteisöä. Suomalaislasten oikeudet eivät ole myöskään painaneet, kun paperittomia turvapaikanhakijamiehiä ollaan viety päiväkoteihin ja ala-asteelle integroitumaan suomalaislapsiin. Enkä tiedä millaiset lapsen oikeudet olivat kyseessä, kun 10-vuotiaan raiskannut, ei saanut raiskaustuomiota, koska lapsi ei ollut vastustellut tarpeeksi.

Älkää siis viitsikö vetää niitä lasten oikeuksia esiin. Ette te lapsista välitä. Lapsetkin ovat vain keppihevonen omien populistisien vihervasemmistolaisen maailmanhalailun agendan ajamiseen, että terroristitkin pitäisi sietää ja kotouttaa, välittämättä lainkaan oman maan kansalaisten, edes niiden lapsien, turvallisuudesta hevon helvettiä.

7 Comments

 1. Kekkuli
  18.12.2020 23:54

  Vaikuttaa pahemman luokan vihapuheelta! Ihan totaalisen väärä mielipide!

  Kaikki on hyvin, YK:ssakin taputettiin Marinille alkukesästä ja tytöstä oli Vouessakin juttu. Lue vastuullista journalismia, niin tiedät ”oikean” totuuden. LGBTQ+, MaTu:t, ilmastonmuutos on kaikkein tärkeintä agendaa, muulla ei ole merkitystä. Niissä on tulevaisuus!

  Vastaa
 2. Reijo. Pihlaja
  19.12.2020 00:01

  Juuri näin.
  Sillälailla

  Vastaa
 3. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  19.12.2020 00:24

  Tähän ei voi kommentoida. Idi Aminin sanoin;“There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.”

  Vastaa
 4. Agenda
  19.12.2020 09:12

  Haaviston agenda lapsien suhteen jotka olisivat hänestä ja kavereistaan riippuvaisia, jäi nyt arvoitukseksi.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   19.12.2020 13:13

   Kokeile inhorealismia.

   Vastaa
 5. Juha
  19.12.2020 10:55

  Heh. Mutta se puna-aate.. ah, se on kuin pumpulissa eläisi.. älkäå antako rationaalisen ajattelun sitä tunnetilaa häiritä..

  Vastaa
 6. Laki se on edustajillakin
  19.12.2020 19:48

  Eikö olekkin kummallsita että poliittinen konsensus ajaa usein rikoslain yli? Ja että kimpassa äänestetään koskemattomuutta yhdelle jos toiselle.

  Laki lienee tasa-arvoinen kaikille. Toisille se vain on tasa-arvoisempi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top